- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
Tatlım birazcık fazla olmuş sanki yürüyüş yaptıysan eğer erimiştiiir bile :)
Merhaba kızlar.
Bugün önceki günümü yazmakta biraz geciktim.Hava güzel olunca oğluşumla hem dışarda hem balkonda güzel zaman geçirdik.Ev işi vs diyince yeni oturabildim daha.
dün yediklerim
sabah :
-2 dolu yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı meyveli müsli,2 hurma (karıştırıp yedim)
ara :
-7-8 tane cips (neyse ki bitti paket)
öğlen :
- 1 porsiyon nohutlu ekşili köfte,2 dilim ekmek (ekmek fazla kaçtı biraz)
ara :
- 1 elma
akşam :
- 1 kase yoğurt,karışık salata,1 dilim ekmek
ara :
- 4-5 tane diyet bisküvi
spor olarak 1 saat bebek arabası ile yürüyüş.
iyi akşamlar
menüm
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates
ara
light sütlü tatlandırıcılı kahve
1 bardak ılık zencefilli kür
öğlen
tavuk
salata
ara
1 dilim kek
10 badem
1 çay bardağı süt
1 bardak zencefilli kür
akşam
pırasa yemeği
salata
yoğurt
ara
çay
1 dilim light kek
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 60 dk
MENÜM
SABAH:
2dilim ekmek
peynir
domates
5zeytin
biraz üzüm pestili
ÖĞLE:
1paket çubuk kraker
ayran
armut
AKŞAM:
1simit
az fındık
neskafe yanına 1minik lokum
portakal
SPOR:1saat tempolu yürüyüş
***tüm gün dışarıdaydım yemek yemğe bile vaktim yoktu menünün rezilliği bundan kızlar
Kendimi beğendim bugün:)))
elimde bitki çayımla buradayım:)),
sabah yarım simit
ara bir ceviz 2-3 tane kuru üzüm
öğle yarıma küçük yakın gözleme, küçük bir dilim revani (veli ziyareti vardı ikram yemezsem çok ayıp olurdu)
ara küçük bir porsiyon yoğutlu makarna
akşam domates çorbası bir kase bir dilim ekmek bir tane köfte çok küçük
(akşam misafirim vardı fırında kaşarlı köfte patates, pilav, salata ve kesme çorbası yaptım ve yemedim:)))
ara türk kahvesi
sabah bir saat, öğle bir saat yürüyüş okulda zaten hiç oturamıyorum. 6 ile 8 arası mutfaktan hiç çıkamadım:)) şimdi rutin ev temizliğini yapacağım. bol hareketli güzel bir gündü.
Sabah guzel kahvalti yapmissin en azindan diger ogunlerin disarda oldugundan gecistirilmis ama yapcak bisey yok.MENÜM
SABAH:
2dilim ekmek
peynir
domates
5zeytin
biraz üzüm pestili
ÖĞLE:
1paket çubuk kraker
ayran
armut
AKŞAM:
1simit
az fındık
portakal
***tüm gün dışarıdaydım yemek yemğe bile vaktim yoktu menünün rezilliği bundan kızlar
Aksami kazasiz atlatabilmen guzel olmus.yuruyuslerini begendim senin icinde yogun bi gunmus.
Merhaba kızlar.
Bugün önceki günümü yazmakta biraz geciktim.Hava güzel olunca oğluşumla hem dışarda hem balkonda güzel zaman geçirdik.Ev işi vs diyince yeni oturabildim daha.
dün yediklerim
sabah :
-2 dolu yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı meyveli müsli,2 hurma (karıştırıp yedim)
ara :
-7-8 tane cips (neyse ki bitti paket)
öğlen :
- 1 porsiyon nohutlu ekşili köfte,2 dilim ekmek (ekmek fazla kaçtı biraz)
ara :
- 1 elma
akşam :
- 1 kase yoğurt,karışık salata,1 dilim ekmek
ara :
- 4-5 tane diyet bisküvi
spor olarak 1 saat bebek arabası ile yürüyüş.
günaydın herkese
benim için dün kara gündü
tüüüü kaka bana yerken utanmadın yazarken nasılda utanıyorsun kendime ceza vermem lazım
sabah gayet iyi başlamıştı
sabah:7 gibi light süt
9 gibi tost ve çay
ara: 2 form bisküvi yeşil çay
öğle: fırın patates köfte yarım prosiyon çorba cacık ve bir dilim kepek ekmek
ara: biberiye çayı
işyerindeki arkadaşım yanıma bir tabakla geldi dedim kızzzz bu ne kaynanası yapmış yapmaz olasıca
bir dilim ıspanaklı börek ve bir kurabiye
ben akıllı şimdi bunları yedim akşama birşey yemeyim diye 6da yarım elma yedim güya eve gidince salata yicektim sadece bababaa sen
gittim anama kızı almaya bizim gelinde orda ablacım ablacım hoşgeldin dedi bize kızcaksın ama biz bugün mantı yaptık dedi neeeeeeeeeeeeee dedim ben gidiyorum eve yememem lazım arkadan annem çıktı elinde terlik
ahh anne olmak böyle birşey işte gözlerin çukura düştü bir deri bir kemik kaldın başladı saymaya sen beni çok üzüyonda felan filan neyse kıramadım annemi ama aklımda mantıda zaten
biz yozgatlıyız ya birde güzel yapar annem oturdum 1 bucuk tabak yedim sonradan cok afedersınız ohaaaa dedim kendime daha yıcem heeee tabikide yemedimmm işte böyle
spor olarak eğer sayarsanız 90 karın hareketi 120 bel ve kol hareketleri ve artı olarak 15 dk yürüyüş tabi bunları mantıyı yemeden önce yapmıştım onuda hesaba katarsak benım mantılar hopppp kg oldu
şimdi beni takımdan atabilirsiniz
günaydın kızlar ben dün hastaydım o yüzden işe gitmedim ve burayada gelemedim kusura bakmayın
midemi üşütmüşüm de midem bulanıyordu ve malesef isalde vardı gece uyuyamadım hiç
bugün iyiyim çok şükür tabi midem bulanınca bişey yiyemedim
düm öğle düzeldim bir dilim ekmek biraz peynir birz zeytin yedim
öğleden sonra 1 haşlanmış patates yedim
akşam 1 tabak nohut yemeği biraz pilav biraz turşu kavurma
spor yok hiç halim yoktu 2,5 litre su
işte dünümün gülmecesi:)
Dün sabah erken uyanamadımakşama kesin spor salonuna gidicem dedim ve çantamı hazırlamaya başladım :)sonra akşam eve dönerken birden halsiz yorgun olduğumu anladım (YALAN)ve gitmemeye karar verdim sonra spor salonunun alışveriş merkezinden birşeyler alıp çıkayım diye yine salona doğru yöneldim salona baktım çıktım geriye döndüm salonun içine girdiö yooook halsizi dedim çıktım :)soyunma odasına girdiiiiim yok yok bugün spor yapmıycam dediiiiim ve aklıma burası geldi haydi Sude dedim eğer spor yapmazsan akşama spor YOK yazıcaksın ve tekrar salona girip spor yaptııııım Seviyorum burayııııı şu spor düzenimi bi oturtsam offfff offff hem çalışıp hem spor hem düzenli beslenmeeee
Dün yaptığım kurabiyelerin azizliğine uğradım.Oğlum gece 3e kadar uyumayınca da gidip geldikçe ağzıma attım :18:
Sabah tartıda hala 74.4 görünüyordu.Yani haftasonu birden 600 gr verdim fakat 3 günde gr oynamadı.Tabi dün yediklerimde çok etkili biliyorum.
Dün ki menü
sabah : 1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 dilim salam,domates-salatalık,yarım bardak süt
ara : 3-4 lokma tahin-pekmez
öğlen : 1 kase yayla çorbası,1 dilim ekmek
ara : 5 yıldız kurabiye :18:
akşam : 2-3 kaşık yayla çorbası,salata
gece : 5-6 adet kurabiye :18:
Evet güzel geçen günümü kurabiye ile fena bozdum.Neyse bugün ipleri sıkıp yarın hedefime ulaşmış olmak istiyorum
iyi akşamlar
menüm
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates
ara
light sütlü tatlandırıcılı kahve
1 bardak ılık zencefilli kür
öğlen
tavuk
salata
ara
1 dilim kek
10 badem
1 çay bardağı süt
1 bardak zencefilli kür
akşam
pırasa yemeği
salata
yoğurt
ara
çay
1 dilim light kek
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 60 dk
kızzzzzzz ne güzel besleniyorsun sen öyle dikkat etmeye başladın artık aferin sana darısı banaMENÜM
SABAH:
2dilim ekmek
peynir
domates
5zeytin
biraz üzüm pestili
ÖĞLE:
1paket çubuk kraker
ayran
armut
AKŞAM:
1simit
az fındık
portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?