Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bahar hem bebeğine hem sana iyi gelmiş gibi:)) abartısız bir menü:))

iyi akşamlar

menüm

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates

ara
light sütlü tatlandırıcılı kahve

1 bardak ılık zencefilli kür

öğlen
tavuk
salata

ara
1 dilim kek
10 badem
1 çay bardağı süt

1 bardak zencefilli kür

akşam
pırasa yemeği
salata
yoğurt

ara
çay
1 dilim light kek

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 60 dk

Allah nazardan saklasın...

MENÜM
SABAH:
2dilim ekmek
peynir
domates
5zeytin
biraz üzüm pestili

ÖĞLE:
1paket çubuk kraker
ayran
armut

AKŞAM:
1simit
az fındık
neskafe yanına 1minik lokum
portakal

SPOR:1saat tempolu yürüyüş
***tüm gün dışarıdaydım yemek yemğe bile vaktim yoktu menünün rezilliği bundan kızlar

Kendimi beğendim bugün:)))

elimde bitki çayımla buradayım:)),

sabah yarım simit

ara bir ceviz 2-3 tane kuru üzüm

öğle yarıma küçük yakın gözleme, küçük bir dilim revani (veli ziyareti vardı ikram yemezsem çok ayıp olurdu)

ara küçük bir porsiyon yoğutlu makarna

akşam domates çorbası bir kase bir dilim ekmek bir tane köfte çok küçük
(akşam misafirim vardı fırında kaşarlı köfte patates, pilav, salata ve kesme çorbası yaptım ve yemedim:)))

ara türk kahvesi

sabah bir saat, öğle bir saat yürüyüş okulda zaten hiç oturamıyorum. 6 ile 8 arası mutfaktan hiç çıkamadım:)) şimdi rutin ev temizliğini yapacağım. bol hareketli güzel bir gündü.

Bugunku menum sabah bi tane kuruvasan ara yarim paket diyet biskuvi ogle ayran salata 5 tane mercimek koftesi ara yarim paket diyet biskuvi aksam 5 tane mercimek koftesi 3 kasik corba yarim kase yogurt ara bi catal browni bi tane milfoy borek bi tane ek misafir olunca eşlik ettim.bu haftalik misafir faslini kapattim.bakalim haftaya kimleri agirlayacagim.menum aksam aram kotuydu malesef sabah artida olmak istemiyorum.ama cezam belli hafta sonu sabah ve aksam birer saat yuruyus.

dışarıda olunca gayet normal:)) tatlım abartısız en azından....

Aksami kazasiz atlatabilmen guzel olmus.yuruyuslerini begendim senin icinde yogun bi gunmus.

Sabah guzel kahvalti yapmissin en azindan diger ogunlerin disarda oldugundan gecistirilmis ama yapcak bisey yok.

Aksam hafif olmus ne guzel gerçi tum ogunlerin hafif afiyet olsun canim.

Manti hemde bi bucuk tabak.yarin olabildigince sivi tuket aksam sadece corba ic canim.

Gecmis olsun canim.simdi daha iyisindir umarim.bol sivi almaya dikkat et.

Tebrik ederim canim.

Dün yaptığım kurabiyelerin azizliğine uğradım.Oğlum gece 3e kadar uyumayınca da gidip geldikçe ağzıma attım :18:
Sabah tartıda hala 74.4 görünüyordu.Yani haftasonu birden 600 gr verdim fakat 3 günde gr oynamadı.Tabi dün yediklerimde çok etkili biliyorum.

Dün ki menü

sabah : 1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 dilim salam,domates-salatalık,yarım bardak süt
ara : 3-4 lokma tahin-pekmez
öğlen : 1 kase yayla çorbası,1 dilim ekmek
ara : 5 yıldız kurabiye :18:
akşam : 2-3 kaşık yayla çorbası,salata
gece : 5-6 adet kurabiye :18:

Evet güzel geçen günümü kurabiye ile fena bozdum.Neyse bugün ipleri sıkıp yarın hedefime ulaşmış olmak istiyorum

günaydın tatlım
evde oldumu yeniyor valla neyse canım sende benim gibi midenin azizliğine uğramışsın 2 günde toparlayalım inşallah

maşallah sübhanallah ablama
bu hafta senin durma haftan olmasın

kızzzzzzz ne güzel besleniyorsun sen öyle dikkat etmeye başladın artık aferin sana darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…