- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
Dün yaptığım kurabiyelerin azizliğine uğradım.Oğlum gece 3e kadar uyumayınca da gidip geldikçe ağzıma attım :18:
Sabah tartıda hala 74.4 görünüyordu.Yani haftasonu birden 600 gr verdim fakat 3 günde gr oynamadı.Tabi dün yediklerimde çok etkili biliyorum.
Dün ki menü
sabah : 1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 dilim salam,domates-salatalık,yarım bardak süt
ara : 3-4 lokma tahin-pekmez
öğlen : 1 kase yayla çorbası,1 dilim ekmek
ara : 5 yıldız kurabiye :18:
akşam : 2-3 kaşık yayla çorbası,salata
gece : 5-6 adet kurabiye :18:
Evet güzel geçen günümü kurabiye ile fena bozdum.Neyse bugün ipleri sıkıp yarın hedefime ulaşmış olmak istiyorum
canımcım,kekler benim haftalık listeme ait ve 1 dilim aslında ama normal kek boyutunda ve normal kek.
ama ben kekide light yaptığım için boyutu normal kekin yarısı kadar oluyor,o yüzden 2 dilim yiyorum
zencefilli kür de ödem atıcı.hem kürün hem kekin tarifini de yazıyım
aslında paylaşmıştım ama sen kaçırmışşın
kekin tarifi:
ben keke şeker kullanmadım,GNC mağazasından aldığım doğal stevia bitkisinden elde edilen tatlandırıcıyla yaptım(tamamen zararsız ve bitkisel)
1.5 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 yumurta
1/2 su bardağı more fiber(tatlandırıcı)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2 tatlı kaşığı tarçın
1/3 su bardağı zeytinyağı
kek yapıyoruz malzemeleri karıştırıp bildiğimiz
kek kalıbınıda sıvı yağ ile yağlıyoruz
ısıtılmış 180 derecede 20-25 dk pişcek.
ben biraz yoğurt da ekledim katı olmuştu.
birazda kakao ekledim.
zencefilli kür ise şöyle,ben tamamını yaptım ama günlük taze de yapılabilir malzemeler 3 e bölünüp
3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su
elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.
her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir,sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.
ben limonun 4/1 ini kattım kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.
kızz dur sakinnAyşecim yaaa bitanesin bitaneee nezamandır diyet kek yapmak istiyordum çoook seviyorum kekiiii :)))bu diyeti uygulayacağım bir hafta diyet kek yapıcam ohhhh bol bol da yiyicem:)))zencefilli kürde regl dönemimin olduğu şu günler harika olucaaaak hayat kurtarıcııısın
ayyy kekim bitmişşşşş
ne ara yediler yahu:44:
gidiyim kendime kek yapıyım,zaten 2 gün daha yiyebilicem sonra bir daha ne zaman kek görürüm bilmiyom
kızz dur sakinn
keki yapcanda öyle hobidik hobidik yiyemessin:2:
o keki yiyip üstünede kilo verebilmen için benim kekli listeyide yapman lazım yoksa o light kekcik sana kilo olarak döner
listenin tamamını yazıyım o zaman kekinide yap listeyede uy,kiloda ver
benimde regl haftam tatlım ve ödem yapmadım o zencefilli kür sayesinde
sana tatlandırıcının resminide atıyım
buda liste:
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
ara
yok
öğlen
üç avuç içi kadar,et,tavuk yada balık ızgara yada fırında yada haşlama
zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
10 tane badem
ara
1 dilim kek
1 çay bardağı süt
akşam
6 kaşık sebze yemeği
bir kase yoğurt
salata
ara gece
yok
ayyy kekim bitmişşşşş
gidiyim kendime kek yapıyım,zaten 2 gün daha yiyebilicem sonra bir daha ne zaman kek görürüm bilmiyom
merhaba bayanlar
nasılsınız
ben bu sabah atrtıda artı gördüm kendimi
canım çok sıkıldı
akşam bişeyler yapmam lazım
canım benim kız bebişlikten çıktı dana oldu 5 yaşına girecek
çalıştığım için akşamları yoruyor beni ama ilgi istiyor soru soruyor oyun oynamak istiyor keşke bebek kalsaydı diyorum bazen
ayyy kekim bitmişşşşş
merhaba bayanlar
nasılsınız
ben bu sabah atrtıda artı gördüm kendimi
canım çok sıkıldı
akşam bişeyler yapmam lazım
ara öğün yapsana tatlım,kayısı,ceviz,fındık,badem falan bulundur yanındayaa ayşem zaten acıktım kendimi sakıza verdim yemek yememek için sen tutmuş kek diyorsun olmadı birde resmini koyda ben burda bayılayım
ya gercekten kızlar yemek yedım daha 2 saat oldu acıkıyorum bi çözüm bulmam lazım
bir haftalık tatlımTamammmm hobidi gırtlak yemek yooookbu diyet kaç gün yapılacak Ayşecim ????
di mii bizde hem anne keki hem eş keki oluyor,aklına geldikçe eşimde kesip kesip yemişhıııııım misss gibi hafif yumuşacııık anne keki yenilmezmi hiç Ayşecim :))9
niye yasak olsun canımcım,benim kekli listeyi uygularsan yiyebilirsin,kekde zaten light ve şekersizBirileri kek mi dedi ev yapimi himm
yapmicam yemicembana yasakkk
menüüm
sabah:
2dilim ekmek
yumurta
peynir
domate
biber salça
az üzüm pestilş
öğle
1lokma ekmek
ayran
kabak yemeği
1 minik ozmo çikolata(öğrencimim kaçamağı)
akşam
kabak yemeği
ayran
spor çıkışı az yoğurt
SPOR:1oodak.
canım çok karbonhidrat olmuş dengeleyemiyoruz hiç yaaagüne zar zar çalan telefonla başladım.. arkadaşım çay suyunu koy sıcak börekle geliyorum gelme denmez ya:))
kahvaltıda bir dilim börek haşlanmış yumurta
öğle yoğurtlu makarna salatası (mayonez kullanılmadı)
ara bir petibör büskivi kuru üzüm
akşam miss gibi bulgurlu dolma sardım 5 adet (güneydoğuda yetişen pancara benzer bir bitkiydi) ve yoğurt
ara küçük albeni
yaklaşık 2 saat yürüyüş... toplamda 4 bardak bitki çayı içtim
süper spora bayıldımmenüüm
sabah:
2dilim ekmek
yumurta
peynir
domate
biber salça
az üzüm pestilş
öğle
1lokma ekmek
ayran
kabak yemeği
1 minik ozmo çikolata(öğrencimim kaçamağı)
akşam
kabak yemeği
ayran
spor çıkışı az yoğurt
SPOR:1oodak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?