AYNEN bende çok merak ediyorumay ablacım bu güzel menü ve sporlarla kaç kilo verdin acaba merak ediyorum hadi gel ve söyle
günaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapayımm
geçen hafta:62.0
bu hafta 61.1
çççççooooooooookkk mutlu oldum ya çok şükür
geçen hafta 71.5
bu hafta 71.3
hafta içi artıları görmüştüm yine artıları göreceğim diye çok korktu(
Günaydın kızlar..
Oğlum 2 gündür ateşli ve kusuyor.Anlayacağınız çok yorgun ve bitkin durumdayım...
Foruma bakmaya çalışıyorum yine ama elimden geldiği kadar işte...
Bu sabah itibari ile kilom 74.4...Haftasonu birden 600 gr verdim ama 5 günde 50 gr bile veremedim.Çok ilginç doğrusu
Neyse geçen hafta kilom 75
Bu hafta kilom 74.4
Haftaya hedefim 73.5
anlıyorumki ben diyet yapmayı unutmuşum kızlaralışacağım olacak inşallah
Kızlar selam,
58 idim 59,5 olmuşum
Yani misafirlikteki tartıya göre sonuç bu...
Yalnız 3 gündür tuvalete çıkmıyorum tartının da sağlıklı olduğunu sanmıyorum:/ 1 haftada 1,5 kg almış olamam sanırım
Benim sağlıklı bir sonuç verebilmem haftaya kaldı artık..
Yarın evde olacağım geçmişe dönünce bakarım artık telefondan zor oluyor:/
Hepinizi öpüyorum!
ay ablacım bu güzel menü ve sporlarla kaç kilo verdin acaba merak ediyorum hadi gel ve söyle
Sabah spordan sonra eve geç gittim o yüzden geç bildirebildim hatta eşarbımı bağlarken aceleyle yazdım cıktım evden,şimdide arabada eşimi beklerken yazıyorum göktürkteyiz.geçmişi de şimdi okudum :)yaaaa ayşe ablam kg bildirimi yapmamış nerdedir acaba merak ettim ben
Regl haftam halen de bitmiş değil.şişmedim ona sevindim, pazar günü yediğim börek pasta ve ıslak kekin bana geri dönüşümü oldu kilo veremedimahh ablacım 100 gr vermiş olman demektirki haftaya çok vereceksin
sporda harika ya
kilo bildirimim
geçen hafta: 89.500
bu hafta :89.400
spor :390 dk
Yorgun,halsiz ve iştahsız bir gün geçirdim...Vucudum kırgın,her yerim ağrıyor.Galiba hasta oluyorum.
Oğluşumda ateşli ve hasta.İki hasta ne yapacaksak :18:
Bugün ki menüm :
sabah kalktığımda : 2 fırt süt,1 hurma (sütüm 1 bardaktı ama ortakcı oğlum hepsini bitirince yenisini almaya üşendim:)
kahvaltı (10.30) : 2 dilim ekmek ve çift kaşarlı tost
ara (15.00) : 4 hurma (hurmayı haşlayıp soyuyorum ve suyu ile buzdolabına kaldırıyorum oğlum için,benim içinde iyi oluyor)
akşam (18.30) : 4-5 yemek kaşığı özbek pilavı (pirinç,havuç ve tavuk ile hazırlandı)
Yedikten sonra fena midem bulandı.Umarım en kısa zamanda toparlanırım...
menüm:
SABAH:
2dilim ekmek
domates
peynir
5zeytin
tereyağ
bal
ÖĞLE:
6kaşık pilav ayran
1kalburabastı(arkadaşım yapmuş)
AKŞAM:
tavuklu patates
ayran
3kaşık pilav elma
şimdi 23 00 1su bardağı patlamış mısır(bu saattte yemeseydim iyi olacaktı ama sinema çıkışı çooook canım istedi)
SPOR:50dak.yürüyüş 250 cal.
öyle oldu galibaablacım kilo sabitleme haftası galiba bu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?