Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Memün de sporunda harika canım tebrikler

Senin menünde güzel canım

Bugün ve Ben
Sabah
Yarım litre su

Öğlen
1 dilim ekmek ince
3 tane zeytin
yarım k.k peynir
1 çay kaşığı acuka
1 tane ve çeyrek haşlanmış yumurta

Ara
yarım litre su
1.5 küçük kivi

Ara
yarım litre su

Ara
1 küçük kabuksuz elma
2 kaşık yoğurt
Yarım litre su

Ara
çeyrek muz

Akşam
Kek yarım ev yapımı hatta çeyrek
1 dilim ekmek
yarım k.k peynir
3 tane hurma
638 calori

Canim nacizane fikrim ac kalmissin pek saglikli bulmadim ama bir vildigin varmidir diyelim ne diyelim

Canım menü iyi de kahvaltı nerede?

Teşekkürler Banuşummm Gözünü bir an bile ayırma kaşla göz arasında kaçamak yapabilir

Mervişim sağ salim kucağına alsın gelsin prensesimizi inşşş

Kızlar ben çok büyük bir hata yaptım off eşime diyemedim...akşam kaynanamgildeydik sabah nasıl olsa Dila gelecek burda kalsın bugün dedi kaynana eşim de ii olur sabah zor oluyor getirmesi dedi ve şimdi kızım orda Allahım inşallah hasta olmaz eşime hayir diyemedim çünkü daha önce birkaç defa annemde kalmıştı kızım .Hayır desem tatsizlik olurdu.

Eynen canım menim de yumurcaq eledir.
Canlari sagolsun canim
Menu guzel canim bu hafta kesinkilo vereceksin insallah

Canım benim iyi yapmışsın bir şey dememekle. Korkma inşallah bir şey olmaz iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun melekler onu korur. Bu arada kızının ismi güzelmiş bayılıyorum o isme.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Aslında eve geleli bir saat oldu ama kızla ilgilenmekten ancak fırsatım oldu

Bencede iyiki ses etmedin bşuna tatsızlık yaşardınız
Rabbim büyük inşallah birşeycık olmaz yüreğini ferah tut ve hazır kuzuda yokken eşinle çok güzel vakit geçirmeye çalış 14 şubat öncesi alıştırma hesabı

Herkese hayirli aksamlar
bugunki menum
sabah 2 kasik patates kavurma, 6 zeytin, bir cay kasigi tere yagi bir bardak sekersiz cay
öğlen
bir tabak mercimek yemegi., bir kucuk tabak patates salatasi, bir bardak cay
aksam
bir dilim ekmek, bir ince dilim salam, bir yk light recel, iki cerry domates
bir kase lihgt puding, bir bardak kahve
toplam 1040 kcal

Son düzenleyen: Moderatör:
Beslenme konusunda problemim.. tatil boyunca dikkat edemedim aslinda izin almak kilo almama neden olabilir diye de korkuyorum ama 3 hafta ust uste arti cikmaktan da utaniyorum

Canim nacizane fikrim ac kalmissin pek saglikli bulmadim ama bir vildigin varmidir diyelim ne diyelim
Midem küçülmüs aslında çok tokum hurma lar fazla bile geldi

Canım menü iyi de kahvaltı nerede?
Canım dün geç yattım bugün oyüzden geç kalktım oglede mecburi yedim oyüzden kahvaltı yok bugün
yarın inş. Erken kalkicam dün oğlum bitirdi beni de

Bu arada 1 saat eliptik bisiklette var

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür bu sabahta erkenden uyandım ve şu an kahvaltımı ederken birde size bakayım dedim ( tabağım bitmek üzere keyfle yiyorum resmen )
Bu arada sabah aç karnına Dvitaminimide aldım ( tadı pek hoş değildi ama Allahtan ayda bir ampul içilecek )
Kahvaltım bitincede hemen B12mi de içeceğim ( eşim hap şeklinde almış ilk hafta günde 2 adet sabah/akşam daha sonralarıda günde 1 adet alınacakmış )
İnşallah faydasını görmeye başlarım bir hafta sonrada daha güzel kilolar gider

Bu arada Max Factor kızzzzzzzzz sen bizim azeri güzeli değilmisin ne ara nik değiştirdin sen

fıstığim

He heyatım menem. Gece deyişdirdim. Senin kız deyen diline qurban olaram men bayılıyorum sizin kız demenize. Nuş olsun ömrüm yediklerin.Bir senin üzünü göre bilseydim axtardım amma tapa bilmedim. İnşallah faydasını görersen de onları niye içirsen. Niyarançılıq yoxdur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…