- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
Memün de sporunda harika canım tebriklerMonim ve takim arkadaslarim
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su ve ispanak ve karalahanali blendirda vektigim suyum
kahvaltim 1 koy yumurta yereyagda. Peynir zeyin yesillik ve 4 ceviz
12.40 da cimlenmis mercimek yogurt yesillik 1 havuc 2 ceviz
aksam
18.00 de 1 kas mercimek corbasi . Firinda hamsi. 3 kasik makarna. 1 kare bitter
spor 40 dk kardiyo lesli plates karmaspor
70 ip atlama
Senin menünde güzel canımMenum
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
50 gr kepekli ekmek
35 gr light peynir
Mantarlı yumurta
Kıvırcık ve 3 zeytin
Ara 1 fincan sade Nescafe
2 İncirli lokum
Öğle 1 kepçe barbunya pilaki
35 gr kepekli ekmek
Ara 1 fincan şekersiz Türk Kahvesi
Akşam
1 tabak zeytinyağlı bamya
40 gr kepekli ekmek
200 gr kefir
Ara 1 bardak sarımsaklı çay
7 badem
1 lokum ( 35 gr )
5 gr çikolata
Canim nacizane fikrim ac kalmissin pek saglikli bulmadim ama bir vildigin varmidir diyelim ne diyelimBugün ve Ben
Sabah
Yarım litre su
Öğlen
1 dilim ekmek ince
3 tane zeytin
yarım k.k peynir
1 çay kaşığı acuka
1 tane ve çeyrek haşlanmış yumurta
Ara
yarım litre su
1.5 küçük kivi
Ara
yarım litre su
Ara
1 küçük kabuksuz elma
2 kaşık yoğurt
Yarım litre su
Ara
çeyrek muz
Akşam
Kek yarım ev yapımı hatta çeyrek
1 dilim ekmek
yarım k.k peynir
3 tane hurma
638 calori
Canım menü iyi de kahvaltı nerede?Bugün ve Ben
Sabah
Yarım litre su
Öğlen
1 dilim ekmek ince
3 tane zeytin
yarım k.k peynir
1 çay kaşığı acuka
1 tane ve çeyrek haşlanmış yumurta
Ara
yarım litre su
1.5 küçük kivi
Ara
yarım litre su
Ara
1 küçük kabuksuz elma
2 kaşık yoğurt
Yarım litre su
Ara
çeyrek muz
Akşam
Kek yarım ev yapımı hatta çeyrek
1 dilim ekmek
yarım k.k peynir
3 tane hurma
638 calori
Teşekkürler BanuşummmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmm
Önce salonumu bir güzel topladım, yatak odamı toparladım sonrada ütümü oturup yaptım ve çok şükür ev işlerim biter bitmez bir güzel Lesliemide yaptım
1.5 Mil yaptım desem yeridir
1 Mili tamamen bitirip 2 mili yarıladım ve toplam 30 dakika Leslie yaptım. İnanılmaz terledim ve hala bütün vucudum titriyor
Kendimi yorgun ama bir okadarda dinç hissediyorum
Yarında kesinlikle işlerimi bitirip sporumuda yapacağım
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım çabucak toparlanırsınBol bol limonlu su iç kuzum
Sorma bende çok sevindim elektriklerin gitmemesine gerçi çeptende olsa girip bakardım sizlere
Şükür iyiyim ve düzenli olarak yapma niyetiyle sporumuda yaptımİnşallah bu hafta olmasada ( malum 2 gün kaldı ) önümüzdeki hafta çok çok güzel sonuçlarla karşınızda olacağım
Canım Gripden dolayı giremiyorum diyorsan idare ederiz aslında seni ama beslenmede iyi gitmiyor az kendime gelmem lazım dersen saygı duyarım ( sonuçta hepimiz dönem dönem kısacık umutsuzluklara kapılabiliyoruz )
İzne ayrılsanda sohbete gel bari özletme kendini
Canım menün çok çok güzel ama ufak bir tavsiye o light bisküvilerden 3 adet te olsa yeme çünkü genelde light yazsada içinde şeker var ve okadar emek veriyorsun boşa gitmesin
Canım seninde menün çok güzel ama akşama çok çok az yeme ki metabolizman etkilenmesinzaten sporunuda yapıyrosun eminim çok güzel sonuçlar göreceksin
Adaşımmmmmmm
Merak etme benimde gözüm üzerinde
Bir iki güne okadar alışır ki kaçamakları aklından bile geçirmezolmadı gereken cezayı keseriz nasılsa
Bu arada mervemizde şükür iyi kuzucuk anasına baya bir ağırlık hissi verince pek hali kalmıyormuşinşallah kesinlikle doğumdan sonra daha zayıf ve daha sık aramıza dönecektir ( prensesimiz izin verdikçe tabi )
Canlari sagolsun canimEynen canım menim de yumurcaq eledir.
Menu guzel canim bu hafta kesinkilo vereceksin insallahIlk menü her zaman ki gibi Gülşen den gelsin
sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
7 zeytin
domates salatalık
öğle
1 elma
1 portakal
Çeyrek muz
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
3 light bisküvi
ara
yoğurt yiyeceğim
toplam 1100 kalori
2 lt su
1 saat yüzme
15 dk Leslie
Canım benim iyi yapmışsın bir şey dememekle. Korkma inşallah bir şey olmaz iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun melekler onu korur. Bu arada kızının ismi güzelmiş bayılıyorum o isme.Kızlar ben çok büyük bir hata yaptım off eşime diyemedim...akşam kaynanamgildeydik sabah nasıl olsa Dila gelecek burda kalsın bugün dedi kaynana eşim de ii olur sabah zor oluyor getirmesi dedi ve şimdi kızım orda Allahım inşallah hasta olmaz eşime hayir diyemedim çünkü daha önce birkaç defa annemde kalmıştı kızım .Hayır desem tatsizlik olurdu.
Kızlar ben çok büyük bir hata yaptım off eşime diyemedim...akşam kaynanamgildeydik sabah nasıl olsa Dila gelecek burda kalsın bugün dedi kaynana eşim de ii olur sabah zor oluyor getirmesi dedi ve şimdi kızım orda Allahım inşallah hasta olmaz eşime hayir diyemedim çünkü daha önce birkaç defa annemde kalmıştı kızım .Hayır desem tatsizlik olurdu.
Beslenme konusunda problemim.. tatil boyunca dikkat edemedim aslinda izin almak kilo almama neden olabilir diye de korkuyorum ama 3 hafta ust uste arti cikmaktan da utaniyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmm
Önce salonumu bir güzel topladım, yatak odamı toparladım sonrada ütümü oturup yaptım ve çok şükür ev işlerim biter bitmez bir güzel Lesliemide yaptım
1.5 Mil yaptım desem yeridir
1 Mili tamamen bitirip 2 mili yarıladım ve toplam 30 dakika Leslie yaptım. İnanılmaz terledim ve hala bütün vucudum titriyor
Kendimi yorgun ama bir okadarda dinç hissediyorum
Yarında kesinlikle işlerimi bitirip sporumuda yapacağım
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım çabucak toparlanırsınBol bol limonlu su iç kuzum
Sorma bende çok sevindim elektriklerin gitmemesine gerçi çeptende olsa girip bakardım sizlere
Şükür iyiyim ve düzenli olarak yapma niyetiyle sporumuda yaptımİnşallah bu hafta olmasada ( malum 2 gün kaldı ) önümüzdeki hafta çok çok güzel sonuçlarla karşınızda olacağım
Canım Gripden dolayı giremiyorum diyorsan idare ederiz aslında seni ama beslenmede iyi gitmiyor az kendime gelmem lazım dersen saygı duyarım ( sonuçta hepimiz dönem dönem kısacık umutsuzluklara kapılabiliyoruz )
İzne ayrılsanda sohbete gel bari özletme kendini
Canım menün çok çok güzel ama ufak bir tavsiye o light bisküvilerden 3 adet te olsa yeme çünkü genelde light yazsada içinde şeker var ve okadar emek veriyorsun boşa gitmesin
Canım seninde menün çok güzel ama akşama çok çok az yeme ki metabolizman etkilenmesinzaten sporunuda yapıyrosun eminim çok güzel sonuçlar göreceksin
Adaşımmmmmmm
Merak etme benimde gözüm üzerinde
Bir iki güne okadar alışır ki kaçamakları aklından bile geçirmezolmadı gereken cezayı keseriz nasılsa
Bu arada mervemizde şükür iyi kuzucuk anasına baya bir ağırlık hissi verince pek hali kalmıyormuşinşallah kesinlikle doğumdan sonra daha zayıf ve daha sık aramıza dönecektir ( prensesimiz izin verdikçe tabi )
Midem küçülmüs aslında çok tokum hurma lar fazla bile geldiCanim nacizane fikrim ac kalmissin pek saglikli bulmadim ama bir vildigin varmidir diyelim ne diyelim
Canım dün geç yattım bugün oyüzden geç kalktım oglede mecburi yedim oyüzden kahvaltı yok bugünCanım menü iyi de kahvaltı nerede?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür bu sabahta erkenden uyandım ve şu an kahvaltımı ederken birde size bakayım dedim ( tabağım bitmek üzere keyfle yiyorum resmen)
Bu arada sabah aç karnına Dvitaminimide aldım ( tadı pek hoş değildi ama Allahtan ayda bir ampul içilecek)
Kahvaltım bitincede hemen B12mi de içeceğim ( eşim hap şeklinde almış ilk hafta günde 2 adet sabah/akşam daha sonralarıda günde 1 adet alınacakmış)
İnşallah faydasını görmeye başlarım bir hafta sonrada daha güzel kilolar gider
Bu arada Max Factor kızzzzzzzzz sen bizim azeri güzeli değilmisinne ara nik değiştirdin sen
He heyatım menem. Gece deyişdirdim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür bu sabahta erkenden uyandım ve şu an kahvaltımı ederken birde size bakayım dedim ( tabağım bitmek üzere keyfle yiyorum resmen)
Bu arada sabah aç karnına Dvitaminimide aldım ( tadı pek hoş değildi ama Allahtan ayda bir ampul içilecek)
Kahvaltım bitincede hemen B12mi de içeceğim ( eşim hap şeklinde almış ilk hafta günde 2 adet sabah/akşam daha sonralarıda günde 1 adet alınacakmış)
İnşallah faydasını görmeye başlarım bir hafta sonrada daha güzel kilolar gider
Bu arada Max Factor kızzzzzzzzz sen bizim azeri güzeli değilmisinne ara nik değiştirdin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?