Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırdır inşallah canım inşallah gelir bekledigin. Güzel haber
burda paylaşamıyacağim ama çok önemli bir durum sağlık, parasal veya iş le ilgili değil konunun muhatabı babam bu yüzden daha da önem kazanıyor dualarınızı eksik etmeyin
ne olursa olsun hayat devam edecek umut hiç bitmeyecek

günaydın kızlar ,
sabahtan beri yoğunum anca fırsatım oldu, dün akşam oturdum düşündüm buraya başlayalı 3 ay olmuş ama hala adam akıllı bi ilerleme kaydemedim, üstelik iki kiloda aldım yani, eskisi gibi neden tam istikrarlı olamıyorum bilemedim, çok aç kalarakda zayıflamak istemiyorum sonra kilolar yine geri dönüyor kafam bulanık

Gunnaydinnnn nasilsiniz kizlar oynakbasi34 canim kaptanim birkac haftadr kilo veremiyo olmam en cok dikkat ettigimi sandigim haftada bile kilo verdgmi gorememem motivasyonumu bozdu ustelik takim ortalamasinada bi katkim olamadi bikac haftadr ben senden sadece bi jadtalk izin istyrm kendme gelmem motivasyonumu tekrr kazanmam icin..bomba gibi donmek icin..ne dersin?

izne çıkınca bişey değişmiyoki, bırakma bence kendini

kendine bunu yapma sabitte kalsan burdan ayrılma

bence önüne kısa süreler bırakma bu tarihte bu kadar vericem diye... sağlıklı bir liste hazırla akışına bırak sabırsız davran ma

Çok git gel oldu kilomda verdim hop aldım gene verdim gene aldım vücutta kodlanmış şeyler var bizim bilmediğimiz sen açda kalsan ki ben çok aç kaldım günde 4 saatte spor yaptım zamanında genede gram oynamadı ben zayiflamiycam diyor kıtlık sinyali yolluyor o kadar yavaşlıyor ki metabolizma kilo sabit kalıyor o yüzden aç kalmadan sinyali beyne yollamadan zayıflamak gerekiyor

kızlar ben haberimi aldım nötür bir durumla karşılaştım ne sevinebilirim nede üzülebileceğim bir durum
şimdilik...21 gün sonra neticeyi öğreneceğim
bu zaman zarfında diyet mevzularına devam diyorum artık kaçamak yok bomba gibi dönüyorum...
oynakbasi34 kaptanım geçenlerde zayıflayınca yapmak istediklerimizi yazın demiştin ya ben biraz düşündüm
- renkli bilek boy kumaş pantolon giymek istiyorum
- üstüne bir şey giymeden beyaz bluzlar giymek istiyorum
- ince dökümlü kazaklar giymek istiyorum
- renkli kolyeler takmak istiyorum zarif gerdanıma
- ince zarif parmaklarımı ve bileklerimi takılarla süslemek istiyorum

şimdilik 5 madde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…