Merhaba canim acikcasi dediklddine tamamen katilamayacagim en basit bi ornek ..bir diyetisyene gittiginde bile herseyden once tahliller yaparki kilo vermeni engelleyen bir durum varmi diye..ve takimizda bikac kisi disinda diyetsyene gden vucut direncibden haberdar olan yok belki o kilo veremeyenler dedklernde ole bir durum var.ikincisi insanlarin ozel durumlarida olablr burada paylasamadiklari..ve takim sorumlulugu diyosunya ornegin kendi adima ben takim sorumlulugunuda dusundugum icin bu haftalk izne ayrilma karari aldim ve kararimin arkasindayim..bence birbirinizi snlamaya calisalim..yoksa direk yargida bulunmak en kolayi...Sabah bir kase mercimek corbasi bir adet çavdar ekmeği biraz peynir
Ara yarim dilim çikolatalı islak kek yesilcay (ödül babında)
Aksam 3 yk makarna 5 adet izgara kanat 4 yk salata
Sabah belden aşağı 500 ziplama
Oglen belden aşağı 500 ziplama
Aksam belden aşağı 500 ziplama
Sabah 20 dk kalca bacak egzesizi
Aksam 20 dk kalca bacak egzesizi
3 litre su
burda paylaşamıyacağim ama çok önemli bir durum sağlık, parasal veya iş le ilgili değil konunun muhatabı babam bu yüzden daha da önem kazanıyor dualarınızı eksik etmeyin
ne olursa olsun hayat devam edecek umut hiç bitmeyecek
günaydın herkese bende okuldayım nöbetçiyim. benim tartı beni baya bir fazla gösteriyor neden acaba? halbuki sporumu da artırdım. cumaya fazla çıkmaktan korkuyorum
günaydın kızlar ,
sabahtan beri yoğunum anca fırsatım oldu, dün akşam oturdum düşündüm buraya başlayalı 3 ay olmuş ama hala adam akıllı bi ilerleme kaydemedim, üstelik iki kiloda aldım yani,eskisi gibi neden tam istikrarlı olamıyorum bilemedim, çok aç kalarakda zayıflamak istemiyorum sonra kilolar yine geri dönüyor kafam bulanık
Gunnaydinnnn nasilsiniz kizlaroynakbasi34 canim kaptanim birkac haftadr kilo veremiyo olmam en cok dikkat ettigimi sandigim haftada bile kilo verdgmi gorememem motivasyonumu bozdu ustelik takim ortalamasinada bi katkim olamadi bikac haftadr ben senden sadece bi jadtalk izin istyrm kendme gelmem motivasyonumu tekrr kazanmam icin..bomba gibi donmek icin..ne dersin?
kızlar ben haberimi aldım nötür bir durumla karşılaştım ne sevinebilirim nede üzülebileceğim bir durum
şimdilik...21 gün sonra neticeyi öğreneceğim
bu zaman zarfında diyet mevzularına devam diyorum artık kaçamak yok bomba gibi dönüyorum...
oynakbasi34 kaptanım geçenlerde zayıflayınca yapmak istediklerimizi yazın demiştin ya ben biraz düşündüm
- renkli bilek boy kumaş pantolon giymek istiyorum
- üstüne bir şey giymeden beyaz bluzlar giymek istiyorum
- ince dökümlü kazaklar giymek istiyorum
- renkli kolyeler takmak istiyorum zarif gerdanıma
- ince zarif parmaklarımı ve bileklerimi takılarla süslemek istiyorum
şimdilik 5 madde
Kızlar ya herkes derdinden bahsetmiş bende bahsedeyim4 5 sene önce bi ara 81e çıkmıştım sonra diyete başladım ilk hafta 78e düştüm evet belki ödemdi ama şimdi gitmiyo bu ödem anlamadım şimdi daha aktif çalışıyorum ama kahvaltı yapamıyorum sdc limonlu suyla ikisi bi arada nescafe içiyorum bu okadar etkiler mi yaşlandım mı acaba
Superrrrr:)))))cook tesskkurler anlayisli haline hayranim:)Canım cumaya kadar ozaman fazla kasma ama bildirimini yapsonra pazartesiye kadar 2 gün daha izin verelim sana ama sonrasında bomba gibi dönmek şart
Ya kantinde sadece poğaça simit tost var onları da yemek istemiyorum evde yapayım desem uyanamıyorumCanım kahvaltı en önemli öğünümüzo yüzden ne olursa olsun atlama hee limonlu suyla başlasan bile güne bir yarım saat sonra sandeviçte olsa ufak birşeyler ye ki metabolizman çalışsın
Superrrrr:)))))cook tesskkurler anlayisli haline hayranim:)
Ya kantinde sadece poğaça simit tost var onları da yemek istemiyorum evde yapayım desem uyanamıyorum
Evet böyle yapabilirim sanırım çok tesekkürler ettim kaptanımCanım o zaman kendine kepekli sandeviç ekmeği aliçini boşalt gerekirse fazla gelir dersen bir güzel beyaz peynir ve salatalık koy ve geceden streçleyip çantana at emin ol hava almayınca hiç bir şekilde bayatlamıyor üstelik çok da lezzetli oluyor ben Eğitim seminerine giderken hep öyle yaptım gidipte yağlı tostlardan yiyeceğime
Heee kantinciniz yağ sürmüyorsa ( sürüyorsada ikaz edip sürmemesini isteyebilirsin) arada kaşarlı bir tost da yenebilir bence çok sık olmadığı sürece
Evet böyle yapabilirim sanırım çok tesekkürler ettim kaptanım
Ara öğün için hiç vaktim olmuyo malsfen güzeli evden götürmek hatta yanına birde meyve ekleyebilirsin ara öğün olarak yanında bulunsun
Bu arada bugünkü menüm
Kahvaltı ılık limonlu su
İkisi bi arada
Öğlen
Çorba
Salata
Yoğurtlu kabak
3 tane sulu köfte
Akşam
Çorba
Salata
Yoğurt
Vee tabikide su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?