- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
başlangıç için güzel kilo vermişken hmn pes etme derim dönem dönem o açlık hepimizde oluyo tabiki bizimle devam etMerhaba sizi biraz takip ettim.Bende 73,5 la başlamıştım.71.7 yi gördüm. Ama açlık hissetmekten yoruldum, sporda yapamadım.Şu an pes ediyor gibiyim.Dün biraz kaçırdım.Ama73 ede geri dönmeyi hiç iistemiyorum. Sizinle aç kalmadan devam etmeyi isterim açıkçası , yönteminizi beğendim.
çizelge olmasına gerek yok herkes yazsın toplu bir şekilde yazsakta olurvaktim varda nasıl yapılıyo ki çizelge du bi göz atıyım olmadı sen denersin
peki o zaman herkez şimdiki ve hedef kiloyu yazsın tartı günü sabahı kilo bildirimi yapalımçizelge olmasına gerek yok herkes yazsın toplu bir şekilde yazsakta olur
cuma sabahı olabilir benim için sakıncası yokpeki o zaman herkez şimdiki ve hedef kiloyu yazsın tartı günü sabahı kilo bildirimi yapalım
tartı günümüzü cumaya alsak nasıl olur ve kasım 28 ilk hedef tarihimiz unutmayalım kızlar
bu ay çok hareketli geçicek inşallah o zmn kilomu yazıyım hemen
geçen hafta 74 600
bakalım bu hafta ????
28 kasım hedef 70 diyorum
hoş geldin aramıza hızlı başlamışsın aynı kararlılıkta devamını beklerizMerhaba kızlar
Bugün diyet yapma kararı aldım ve forumda kimler neler yapıyor diye bakınayım derken tamda burasıyla karşılaştım. Yazışmalarınızı okudum, bende katılmak istedim aranıza tabi kabul ederseniz
Akşam tartılıp bugünkü kilomu ve hedefimi bildiriyor olacağım
Bugün şu saate kadar neler yedim;
Sabah kahvaltısı olarak; 1 dilim ekmek, 3 zeytin,
Ara öğün olarak; Yeşil çay ve birkaç leblebi,
Öğle yemeğinde; 1 kepçe Tavuk Çorba, 2 tavuk baget, 1 bardak ayran içtim yemekten 1 saat sonra yeşil çay içtim,
Ara öğün olarak; Yine Yeşil çayve birkaç leblebi yedim,
Toplamda 2,5 litre su içtim şimdiye kadar..
Akşam ne yediğimi yine paylaşırımSizin yediklerinize bakınca benim öğle öğünüm çok fazla sanırım azaltmam gerekecek.
Ve yine uzun süredir ara verdiğim eliptik bisikletimi kullanmaya başlayacağım bu akşam itibariyle
Hoşbuldum,inşallah kararlılığım sürdürülebilir olurhoş geldin aramıza hızlı başlamışsın aynı kararlılıkta devamını bekleriz
Hoşgeldin tabi ki kabul ederiz ne demekMerhaba kızlar
Bugün diyet yapma kararı aldım ve forumda kimler neler yapıyor diye bakınayım derken tamda burasıyla karşılaştım. Yazışmalarınızı okudum, bende katılmak istedim aranıza tabi kabul ederseniz
Akşam tartılıp bugünkü kilomu ve hedefimi bildiriyor olacağım
Bugün şu saate kadar neler yedim;
Sabah kahvaltısı olarak; 1 dilim ekmek, 3 zeytin,
Ara öğün olarak; Yeşil çay ve birkaç leblebi,
Öğle yemeğinde; 1 kepçe Tavuk Çorba, 2 tavuk baget, 1 bardak ayran içtim yemekten 1 saat sonra yeşil çay içtim,
Ara öğün olarak; Yine Yeşil çayve birkaç leblebi yedim,
Toplamda 2,5 litre su içtim şimdiye kadar..
Akşam ne yediğimi yine paylaşırımSizin yediklerinize bakınca benim öğle öğünüm çok fazla sanırım azaltmam gerekecek.
Ve yine uzun süredir ara verdiğim eliptik bisikletimi kullanmaya başlayacağım bu akşam itibariyle
Bak gördün mü demek ki hemen bırakmamak lazımmış, hadi kaldığın yerden devamKilomu korumuşum 71,5 um.Bu sevindirici.Birde sık tartılıyordum.Canım sıkılıyordu.Haftada bir tartılmakta fayda var
Cuma ben okuldayım amapeki o zaman herkez şimdiki ve hedef kiloyu yazsın tartı günü sabahı kilo bildirimi yapalım
tartı günümüzü cumaya alsak nasıl olur ve kasım 28 ilk hedef tarihimiz unutmayalım kızlar
bu ay çok hareketli geçicek inşallah o zmn kilomu yazıyım hemen
geçen hafta 74 600
bakalım bu hafta ????
28 kasım hedef 70 diyorum
Süpersin papatya bence kesin hedefine ulaşırsın böyle gidersen.Selam kızlar bugün yine dolu dolu birgündü benim için kahvaltımı acı biberli menemenle yaptım 1 dilim ekmek ve şekersiz çay sonra alışverişe gittim 1 saat giy çıkar falan derken hareketliydim ara öğün yapmadım annemde ablamla türk kahvesi içtim öğlen yemeği salata 4 kaşık barbunya yoğurt yaptım annemle pazara gittim 1,5 saat yürüdüm eve geldim ara öpün yaptım yarım trabzon hurması yedim 6 da akşam yemeği 1 kase çorba 1 tane etimek az öncede 1 avuç kabuklu fıstık bitki çayı içtim 3 bardak suyum var ve yoğurt kürümüde yaptımmı gün tamamlanmış olur birazdan 200 tane ip atlayacağım
Bence de pazar olsun, haftasonu daha ideal gibi herkes evde olur. O zaman hedef tarihimizi de 29 Kasım Pazar yaparız, uyar mı acaba herkese?Kızlar tartılma günümüz pazar olsa hafta biter bizde tartılırız 28 kasıma 2 hafta gibi birşey var hedefim o zamana kadar 80 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?