- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
Aaaa harika berinacim ben vana gitmistim seneler oncenilay 20 hayvansal protein alman lazım ton balığı yemişsin ama en azından sabah bir yumurta ye ama senin miden küçülmüştür , ben bide spor yapınca acıkmıyorum sen tam o kıvamdasın sen kendini bilirsin bildiğin yoldan şaşma
Ooooo supersin papatya sonuclarin temiz ne guzel sevindim senin adinaSlm kızlar bugün hastaneye gittim herşeyim normal çıktı çok şükür bundan sonra artık tam gaz diyete devam bugün kahvaltı 2 etimek arası biraz peynir ve şeftali suyu içtim ara öğün yarım nar öğlen çeyrek simit bitki çayı acı sivri biber yedim 6 bardak suyumu içtim 4 bardak kaldı bugün aşırı tempolu geçti indim çıktım gittim geldim o yüzden başka spor yapmadım şimdi fırında balık pişiyor bol salatayla balık yiyeceğim yatmadan öncede limon yoğurt pulbiber kürümü yapar bugünü bitiririm.
Tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim papatya. Menün de çok iyi, bu hızla devam.Slm kızlar bugün hastaneye gittim herşeyim normal çıktı çok şükür bundan sonra artık tam gaz diyete devam bugün kahvaltı 2 etimek arası biraz peynir ve şeftali suyu içtim ara öğün yarım nar öğlen çeyrek simit bitki çayı acı sivri biber yedim 6 bardak suyumu içtim 4 bardak kaldı bugün aşırı tempolu geçti indim çıktım gittim geldim o yüzden başka spor yapmadım şimdi fırında balık pişiyor bol salatayla balık yiyeceğim yatmadan öncede limon yoğurt pulbiber kürümü yapar bugünü bitiririm.
Keşke benim de midem küçülseAaaa harika berinacim ben vana gitmistim seneler once
Evet menum bugun cok azdi midem desen kuculdu Suyla doluyo resmen
Fatally hoşgeldin. Inan zaman zaman bana da oluyor o bıkkınlık, çoğu zamanda o yüzden bıraktım diyetlerimi ama bu sefer kesin kararliyim. Arada kacirdigim da oluyor ama vazgeçmiyorum. Çok açıkınca sağlıklı bir şeyler atıştırıyorum. Daha beş gün oldu yaklaşık 1,5 kilo verdim, cok zorlamadan bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Zorlanınca vazgeçiyorum çünkü. ...Merhaba sizi biraz takip ettim.Bende 73,5 la başlamıştım.71.7 yi gördüm. Ama açlık hissetmekten yoruldum, sporda yapamadım.Şu an pes ediyor gibiyim.Dün biraz kaçırdım.Ama73 ede geri dönmeyi hiç iistemiyorum. Sizinle aç kalmadan devam etmeyi isterim açıkçası , yönteminizi beğendim.
hoş geldin canım burda kural yok kendi yaşam biçimine göre kendi araştırmalarına göre menülerini hazırla.kendi adıma konuşuyorum benim acelem yok kendimi sıkmadan hangi koşulda ne sağlıklıysa onu yiyiyorum.kaçamak büyük sorun ama burada yazdığımdan bu yana kaçamaklarım azaldı ama olaki kaçırdıysam bir sonraki öğün diyete devam bırakmak yok.ama 28 kasım hedefinden sonra daha cok dikkat ediyorum yani bu hedef işi güzel. tekrar hoşgeldinMerhaba sizi biraz takip ettim.Bende 73,5 la başlamıştım.71.7 yi gördüm. Ama açlık hissetmekten yoruldum, sporda yapamadım.Şu an pes ediyor gibiyim.Dün biraz kaçırdım.Ama73 ede geri dönmeyi hiç iistemiyorum. Sizinle aç kalmadan devam etmeyi isterim açıkçası , yönteminizi beğendim.
merak etme puffer zamanla küçülüyo mide diyetimin ilk günleri bnde öyle düşünüyodum şimdi inan gözüm yokKeşke benim de midem küçülse
vaktim varda nasıl yapılıyo ki çizelge du bi göz atıyım olmadı sen denersinsayımız artıyor katılımcı arkadaşlar şimdiki kilosunu ve 28 kasım hedefini yazsın
nilay 20 canım sendende ricam vaktin olursa bunlardan bir çizelge oluşturabilirmisin
neyiz ne durumdayız kaç kişi olduk bi görelim
boy:1,69
şimdiki kilo:79
28 kasım hedefim:74
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?