80 le başlıyorum

İyigeceler herkese.Ben spor hiç yapamıyorum maalesef.Kilom sabit kaldı bu hafta 71.7.Ağustosta ayak tarak kemiğim kırılmıştı.Akşamları ağrı yapıyor.Tüm günün yorgunluğuna hadi sporda yapayım dedikçe, ayağımdan korktum açıkçası.Zorlanıyor.Motivasyonum yerlerde.70 e insem bile nimet.Doğumdan önce 68 dim.

Çok geçmiş olsun benimde 2 yıl kadar önce kırılmıştı ayağımın burkulması sonucu. Zaman zaman halen ağrı yapıyor, istersen oturduğun yada yattığın yerden yapabileceğin egzersizler mevcut bir önceki sayfada bulabilirsin.

Günaydın kızlar
Dün akşam yazamadım ama paylaştığım egzersizlerin tümünü yaptım 3 x 10 şeklinde üzerine de 15 dk eliptik bisiklet kullandım.
Bu sabah yarım limonu sıkıp bir bardak ılık su ile birlikte içtim bu sabah değişiklik olsun dedim

Kahvaltı;
2 dilim ekmek,
1 dilim beyaz beynir
1 fincan yeşil çay

T. ekkürlerOTE="subat10, post: 43587248, member: 252622"]
Çok geçmiş olsun benimde 2 yıl kadar önce kırılmıştı ayağımın burkulması sonucu. Zaman zaman halen ağrı yapıyor, istersen oturduğun yada yattığın yerden yapabileceğin egzersizler mevcut bir önceki sayfada bulabilirsin.[/QUOTE]
TTeşekkürler. Artık öyle bişeyler yapıcaz.

kahvaltı:3 bardak su+1 incir
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
domates salatalık dereotu maydanoz
şimdide yeşil çay içeçeğim

fatallyyours bence sporu dert etme sen önceliğin sağlıklı bir şekilde öğünlerini yap, suyunu iç yeşil çaya devam et ve yememen gereken nleri yeme zaten havaya girince kendine göre egzersizi sen bulursun .boyunu bilmiyorum ama kilon hepimizden az. bence sen ideal kilona daha hızlı ulaşırsın.motivasyon için diyete başlıyorum.com gir iyi gelecektir

toplamda 2 lt su içtim...

Tarçınlı türk kahvesini deneyeceğim birazdan

bende doğumdan önce 69 dum

ayy kızlar dün bildirim yapamadım dün 40 dakika kondisyon yaptım 200 kalori yakmış oluyom
bugun sabah 20 dk yine pedal çevirdim akşamada yaparım yaptıkça alışıyom ama dışarda yürüyşü tercih ederim

sade türk kahveside olabilir kahve yorgunluğumuzu alır

Normalde sade içiyorum canım ama tatlı birşeyler yeme isteğini bastırmak için bu şekilde bir öneri okumuştum türk kahvenize tarçın katın şeklinde o yüzden denedim

Normalde sade içiyorum canım ama tatlı birşeyler yeme isteğini bastırmak için bu şekilde bir öneri okumuştum türk kahvenize tarçın katın şeklinde o yüzden denedim
bende duymuştum ama denemedim şimdilik tarçınlı süt kaynatıp sıcakken içiyorum hem tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…