80 le başlıyorum

Süpersin, sabah 20 ve akşam 20 derken ilerleyen zamanlarda 30 dk. olur
Benim ki eliptik olduğu için 15 dk sonunda ecel terleri dökmeye başlıyorum, bacaklarım titriyor falan

Ara öğün;
1 mandalina
1 fincan yeşil çay
veee 3 litre su tüketmiş bulunuyorum an itibariyle

Süpersin, sabah 20 ve akşam 20 derken ilerleyen zamanlarda 30 dk. olur
Benim ki eliptik olduğu için 15 dk sonunda ecel terleri dökmeye başlıyorum, bacaklarım titriyor falan
2 gündür günlük 40 dk yapiyorum subat cim belki artırma yaparım doğrusu cok sikici senin eliptik nasıl 15 dk kaç kalori yakiyosun

2 gündür günlük 40 dk yapiyorum subat cim belki artırma yaparım doğrusu cok sikici senin eliptik nasıl 15 dk kaç kalori yakiyosun

Canım pedal çevirme hızına göre değişiyor açıkçası ben pek inanmadığım için x kalori harcadın olayına, çokta dikkat etmiyorum akşam yazarım bununla ilgili olarak

Herkese merhaba sabah kahvaltım 2 etimek peynir sekersiz çay
Ara öğün ceyrek ayva
Öğlen yumurtalı ıspanak 1 adet etimek
Ara öğün sekersiz türk kahvesi 5 adet kestane
Akşamda bol salata eşliğinde hamsi yiyeceğim inş
Suya devam 4 km yürüdüm 500 kere ip atladım.

Vayy supersin

Ah kızlar ah
Gitti bnm diyet kocaman bi kacamak yaptım dun ne güzel sporda yapmistim bugunde aynen devam ediyodum
Hep kocamin yüzünden
Bu hafta hedefimm yuksekti cokmu büyük konustum
Sabah kahvaltı ne güzeldi aksama çığ sebze yedim oda hafifti
Ya sonrası sevgili kocamin kendine aldığı çikolata kaplı leblebesi hemde bi paket olcak ismi bu şimdi ahhh nilay ahhh

spor için daha fazla vakit ayırıp telafi edersin canım sakın vazgeçme yaptığın şeylerden sen yine dikkatli yemeye devam et sebzeni meyveni vs.
Cumartesi 5 çayına, Pazar akşam yemeğe misafirlerim olacak, bende kara kara onu düşünüyorum
Hatta Cumartesi akşamda dışarda olacağız eşimle. Benim için büyük bir sınav olacak, bakalım ne kadar dirençli çıkacağım

günaydın
kahvaltı:
3 bardak su
1 bardak tarçınlı süt
1 haşlanmış yumurta
domates dereotu nane

Ara öğün;
1 mandalina
1 fincan yeşil çay

1 litre su içtim şimdiye kadar

Günaydın kızlar
Birkaç gündür bildirim yapamadım, biraz isteksizlik vardı üzerimde.
Siz de nerde bu kız diye sormayınca
Şaka bi yana bugünkü menüm :
Sabah: maydanoz kürü, 1 bardak su, 1 kupa Nescafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…