bende duymuştum ama denemedim şimdilik tarçınlı süt kaynatıp sıcakken içiyorum hem tok tutuyor
Süpersin, sabah 20 ve akşam 20 derken ilerleyen zamanlarda 30 dk. olurayy kızlar dün bildirim yapamadım dün 40 dakika kondisyon yaptım 200 kalori yakmış oluyom
bugun sabah 20 dk yine pedal çevirdim akşamada yaparım yaptıkça alışıyom ama dışarda yürüyşü tercih ederim
Ooooo supersin cnmAynen bende öyle canım
Bu kahve benden sana gelsin öyleyseEki Görüntüle 1691721
2 gündür günlük 40 dk yapiyorum subat cim belki artırma yaparım doğrusu cok sikici senin eliptik nasıl 15 dk kaç kalori yakiyosunSüpersin, sabah 20 ve akşam 20 derken ilerleyen zamanlarda 30 dk. olur
Benim ki eliptik olduğu için 15 dk sonunda ecel terleri dökmeye başlıyorum, bacaklarım titriyor falan
2 gündür günlük 40 dk yapiyorum subat cim belki artırma yaparım doğrusu cok sikici senin eliptik nasıl 15 dk kaç kalori yakiyosun
Vayy supersinHerkese merhaba sabah kahvaltım 2 etimek peynir sekersiz çay
Ara öğün ceyrek ayva
Öğlen yumurtalı ıspanak 1 adet etimek
Ara öğün sekersiz türk kahvesi 5 adet kestane
Akşamda bol salata eşliğinde hamsi yiyeceğim inş
Suya devam 4 km yürüdüm 500 kere ip atladım.
Geçmiş olsun ne diyelim.Ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh
Bende bayılırım hergün muhakkak içerimAynen bende öyle canım
Bu kahve benden sana gelsin öyleyseEki Görüntüle 1691721
Ah kızlar ah
Gitti bnm diyet kocaman bi kacamak yaptım dun ne güzel sporda yapmistim bugunde aynen devam ediyodum
Hep kocamin yüzünden
Bu hafta hedefimm yuksekti cokmu büyük konustum
Sabah kahvaltı ne güzeldi aksama çığ sebze yedim oda hafifti
Ya sonrası sevgili kocamin kendine aldığı çikolata kaplı leblebesi hemde bi paket olcak ismi bu şimdi ahhh nilay ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?