- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
Vazgecmek yok cnm aynen ne güzel gidiyodum yawwww dediğin gibi sporu fazlalastirsam iyi olcakspor için daha fazla vakit ayırıp telafi edersin canım sakın vazgeçme yaptığın şeylerden sen yine dikkatli yemeye devam et sebzeni meyveni vs.
Cumartesi 5 çayına, Pazar akşam yemeğe misafirlerim olacak, bende kara kara onu düşünüyorum
Hatta Cumartesi akşamda dışarda olacağız eşimle. Benim için büyük bir sınav olacak, bakalım ne kadar dirençli çıkacağım
Askolsun puffer cim bnde bugün yazicaktim nerde bu kız diye bnde dün kacamaklar yapinca acep sendemi yaptın diye düşündümGünaydın kızlar
Birkaç gündür bildirim yapamadım, biraz isteksizlik vardı üzerimde.
Siz de nerde bu kız diye sormayınca
Şaka bi yana bugünkü menüm :
Sabah: maydanoz kürü, 1 bardak su, 1 kupa Nescafe
Vazgecmek yok cnm aynen ne güzel gidiyodum yawwww dediğin gibi sporu fazlalastirsam iyi olcak
Sende bahsettigin gunler yeme arkadaşım çok pişman oluyoz sonra
Haftanın ilk kaçamağı benden gelsin siz yapmayin
E yapmadım desem yalan olurAskolsun puffer cim bnde bugün yazicaktim nerde bu kız diye bnde dün kacamaklar yapinca acep sendemi yaptın diye düşündüm
Faydasını gördün mü canımMesela ben üç gündür maydanoz kürü yapıyorum. Arkadaşım tavsiye etti, eşine uygulamış faydasını görmüş.
Tekrar hoş geldin kaçamak yapsakta yazmaya devam edelim kimse seni yargilayamaz yadirgamazda Nilay paylaştı ama bırakmadı tam gaz devam ediyo.bende haftada 2 kere yoğurt,zencefil, zerdeçal,tarcin kurunu yapıyorum ilkini pazar akşamı yaptım faydasını ilerde gorecegizMesela ben üç gündür maydanoz kürü yapıyorum. Arkadaşım tavsiye etti, eşine uygulamış faydasını görmüş.
Canım henüz 3 gün oldu, kilo olarak görmedim ama çok sık lavaboya çıkarıyor. Susatıyor ve tok hissediyorum.
Demek sende bndensin kankicimE yapmadım desem yalan olur
Aaaaa birakirmiyim hiç berinacim beraber çıktık bu yola hep beraberiz inşallahTekrar hoş geldin kaçamak yapsakta yazmaya devam edelim kimse seni yargilayamaz yadirgamazda Nilay paylaştı ama bırakmadı tam gaz devam ediyo.bende haftada 2 kere yoğurt,zencefil, zerdeçal,tarcin kurunu yapıyorum ilkini pazar akşamı yaptım faydasını ilerde gorecegiz
Bence süper olur cnm ben doğumdan sonra lahana kuru yapmistim ınan çok faydasını gördümKızlar sadece menulerimizi paylaşmanın çok faydalı olmadığını düşünüyorum, denedigimiz ve faydasıni gördüğümüz ya da duyduğumuz kürleri ve sporları da yazsak iyi olmaz mı?
Bence süper olur cnm ben doğumdan sonra lahana kuru yapmistim ınan çok faydasını gördüm
Maydonoz da yapmistim rondodan geçirip iciyodum onun faydasını göremedim ama arkadaşım görmüştü mesela
Aslında her gün beraber aynı sporu yapsak subat ta demişti belki daha azimli oluruz
Geçmiş olsun canım ALlah çocuklara hastalık vermesin çok zorIyi akşamlar kızlar bugün herşey üst üste geldi oğlum hasta oldu üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş onu sabah hastaneye gmtürdüm annemle bi telefon geldi en yakın arkadaşımın suyu gelmiş hastanede sancı çekiyormuş hemen işimi halledip çocukla annemi gönderip arkadaşımın yanına gittim sabah kahvaltım aynıydı 2 etimek cay peynir ara öğün süt öğlen hastanelerde olduğum için çeyrek simit cay ara öğün şekersiz kahve 10 gram çikolata akşamda çorba kıymalı mantar yemeği yedim suya devam spor yok ama çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?