80 le başlıyorum

Hoşgeldin ppty87
menün gayet iyi görünüyor. Ben de iki gündür yatmadan yarım saat önce yoğurt limon pulbiber karışımı yiyorum.
Akşam menüm bir tabak mantı, 4 kaşık bulgur pilavı , 2 kaşık hoşaf .
Sabahtan beridir de ancak 1 litre su içebildim.

Hosbuldum puffer aksam yemegim dedigim gibiydi 9 bardak suyumu ictim 1bardak kaldi zayiflamaya cok kararliyim ilk zamanlar hizli verip daha sonrada yavas yavas vermeyi dusunuyorum cunku acil motive olmam ve rahatlamam lazim

ben önce akşam menümü yazayım:
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 bardak ayran

akşam ara öğünde 1 elma ve bol su
başim ağrıyordu saat22 de uyumuşum

sabah limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşiği kadar tereyağ
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
maydanoz, dere oto, roka,nane, domates

Sabah menüm
7.30 da bir bardak su arkasından iki haşlanmış yumurta bir bardak cay

hoş geldinmenün çok güzel. 2. hamileliğimden önce yaptığım diyette yoğurtlu haşlanmış kabak çol yedim çok işe yarıyo çokta severim sana kolay gelsin

Aynen kizlar hep beraber sguat veya mekik programinami baslasak 1 ay boyunca
Bahsettigim 7 dakikalik gobek 've yanlar icin yattigimiz yerden yapiyoruz
Aksam menum az yagli tavuk sote 've salata su an yesil cayimi yudumluyom
tamam sen bu egzersizleri nerden bulabileceğimizi yaz veya yönlendir ben inşallah bu akşam başlayacağım

bu arada ben birazdan köye keşif görevi için çıkacağim yazamayabilirim şebeke olmayabilir. sizler yazmaya devam

bu arada ben birazdan köye keşif görevi için çıkacağim yazamayabilirim şebeke olmayabilir. sizler yazmaya devam
günaydın canım diyetisyene gittin mi? merak ettim kilonu? keşif derken, ne iş yapıyorsun acaba

berina cım hemen yükledim hem süresi az hemde kısa ama etkili geçen gün yaptım terledim

keşiften döndüm çok uzak ve yolu virajlıydı midem bulandı sabah yediklerim dışardasonra dere otlu poğaça vardı birde tuzlu fıstıkla midemi tutsun diye yedim şindi iyiyim .şimdi elma yiyeceğim bol su içerim .

yolda kar yağmıştı foto çektik kız kardeşime gönderdim 'abla ne kadar zayıflamışsın ' dedi çok mutlu oldum.bayramdan beri görüşmüyorduk

Berina cim dogudami gorev yapiyosun
Bende simdi yuruyusten geldim 45 dakika iyi terledim
Bugunku menum cok az sizlere kotu ornek olmayim
Sabah sadece cay
Oglen ton baligi aksama da elmayla gecistiricem
Bugun tartildim kilo vermis gozukuyom hadi hayirlisi

van'lıyım zaten van da oturuyorum Gürpınar ilçesinde çalışıyorum.senin menün süper sen

nilay 20 hayvansal protein alman lazım ton balığı yemişsin ama en azından sabah bir yumurta ye ama senin miden küçülmüştür , ben bide spor yapınca acıkmıyorum sen tam o kıvamdasın sen kendini bilirsin bildiğin yoldan şaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…