Hoşgeldin ppty87Merhaba bende bugun diyete basladim 26 aylik bi oglum var ben hic kilo veremeyince hasimato oldugumu ogrendim dr cok zor kilo verecegimi ama cabuk alabilecegimi soyledi ve ben bunun uzerine cok hirslandim 87 kiloyum kendimce bir diyet belirledim gun gun yazarim bugunu yazayim
Sabah 1 adet etimek biraz peynir maydanoz ve sekersiz cay
Ara ogun 3 adet ceviz 5i birarada bitki cayi
Oglen 2 adet haslanmis kabak yogurtlayip pulbiber doktum 1 adet etimek
Ara ogun 1 adet yesil elma misir puskulu ve fund yapragi ile hazirlanmis bitki cayi
Aksam henuz yemedim ama hazir 3 adet kofte bol salata ayran
Yatmadan yarim saat oncede yogurt limon ve pulbiber yiyecegim ins
Gunde 10 bardak su yeterli ve 6 bardagini ictim asiri wc ye cikiyorum
Sporu gun gectikce cogaltmayi dusunuyorum bugunluk 500 kere ip atladim belki dahada atlarim
Hosgeldin papatya menun iyi gozukuyo bitki caylari olmazsa olmazimizinsallah hepimiz kolay bicimde kilo veririz
hoş geldinMerhaba bende bugun diyete basladim 26 aylik bi oglum var ben hic kilo veremeyince hasimato oldugumu ogrendim dr cok zor kilo verecegimi ama cabuk alabilecegimi soyledi ve ben bunun uzerine cok hirslandim 87 kiloyum kendimce bir diyet belirledim gun gun yazarim bugunu yazayim
Sabah 1 adet etimek biraz peynir maydanoz ve sekersiz cay
Ara ogun 3 adet ceviz 5i birarada bitki cayi
Oglen 2 adet haslanmis kabak yogurtlayip pulbiber doktum 1 adet etimek
Ara ogun 1 adet yesil elma misir puskulu ve fund yapragi ile hazirlanmis bitki cayi
Aksam henuz yemedim ama hazir 3 adet kofte bol salata ayran
Yatmadan yarim saat oncede yogurt limon ve pulbiber yiyecegim ins
Gunde 10 bardak su yeterli ve 6 bardagini ictim asiri wc ye cikiyorum
Sporu gun gectikce cogaltmayi dusunuyorum bugunluk 500 kere ip atladim belki dahada atlarim
tamam sen bu egzersizleri nerden bulabileceğimizi yaz veya yönlendir ben inşallah bu akşam başlayacağımAynen kizlar hep beraber sguat veya mekik programinami baslasak 1 ay boyunca
Bahsettigim 7 dakikalik gobek 've yanlar icin yattigimiz yerden yapiyoruz
Aksam menum az yagli tavuk sote 've salata su an yesil cayimi yudumluyom
günaydın canım diyetisyene gittin mi? merak ettim kilonu? keşif derken, ne iş yapıyorsun acababu arada ben birazdan köye keşif görevi için çıkacağim yazamayabilirim şebeke olmayabilir. sizler yazmaya devam
ziraat mühendisiyim. 2013 te diyetisyene gittim 80 den 68 lere indin tekrar hamile olunca gelsin kilolar.ben kaçtımgünaydın canım diyetisyene gittin mi? merak ettim kilonu? keşif derken, ne iş yapıyorsun acaba
kolay gelsin kuzumbu arada ben birazdan köye keşif görevi için çıkacağim yazamayabilirim şebeke olmayabilir. sizler yazmaya devam
van'lıyım zaten van da oturuyorum Gürpınar ilçesinde çalışıyorum.senin menün süper senBerina cim dogudami gorev yapiyosun
Bende simdi yuruyusten geldim 45 dakika iyi terledim
Bugunku menum cok azsizlere kotu ornek olmayim
Sabah sadece cay
Oglen ton baligi aksama da elmayla gecistiricem
Bugun tartildim kilo vermis gozukuyom hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?