- 17 Ağustos 2023
- 8.499
- 30.241
- 478
Katılırim ya neler yapıyosun pekiHenüz kimse yok tek başımayım. İsterseniz katılabilirsiniz ya da sohbet de edebiliriz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılırim ya neler yapıyosun pekiHenüz kimse yok tek başımayım. İsterseniz katılabilirsiniz ya da sohbet de edebiliriz.![]()
Ben haftalık olarak kilo takibinin yanı sıra bel göbek kalça ve bacak ölçüsü de isterim. Çünkü kilo kaybının kastan mı yağdan mı olduğunun en bariz göstergesi oluyor. Kaslar halihazırda az yer tuttuğu için tartıda eksi görüyor ama incelme yoksa kaslar eriyor demektir. Bu yüzden de ölçüm de isterim.Katılırim ya neler yapıyosun peki
Ben grupta olunca tarti atiyodum birde yediklerimi söylüyodumBen haftalık olarak kilo takibinin yanı sıra bel göbek kalça ve bacak ölçüsü de isterim. Çünkü kilo kaybının kastan mı yağdan mı olduğunun en bariz göstergesi oluyor. Kaslar halihazırda az yer tuttuğu için tartıda eksi görüyor ama incelme yoksa kaslar eriyor demektir. Bu yüzden de ölçüm de isterim.
Ayrıca her gün menü ve spor takibi yapmak da. Ne yedik ne içtik hangi hareketleri yaptık. Sağlıklı mı ilerliyoruz yoksa dengesiz mi görebilmez lazım. Olabildiğince dengeli ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek en temek hedefim.
Ya ben de katılayım, benim yolum az kaldı artık başlayalı baya oldu. Yeme içmeyi tam oturtamadım, spora da 3 kasımda başlayacağım ama ben de yazarımBen haftalık olarak kilo takibinin yanı sıra bel göbek kalça ve bacak ölçüsü de isterim. Çünkü kilo kaybının kastan mı yağdan mı olduğunun en bariz göstergesi oluyor. Kaslar halihazırda az yer tuttuğu için tartıda eksi görüyor ama incelme yoksa kaslar eriyor demektir. Bu yüzden de ölçüm de isterim.
Ayrıca her gün menü ve spor takibi yapmak da. Ne yedik ne içtik hangi hareketleri yaptık. Sağlıklı mı ilerliyoruz yoksa dengesiz mi görebilmez lazım. Olabildiğince dengeli ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek en temek hedefim.
Normalde öyle bütün gruplar. Kilo takibi de yapabilirsiniz tabi ki. Yine de tavsiyem bir kemerle veya bir iple en azından bel veya göbek bölgenizin ölçüsünü almanız yönünde. Eğer incelme yoksa yağdan yakma ihtimali var. Bize bildirmek durumunda değilsiniz kendiniz takip edebilirsiniz.Ben grupta olunca tarti atiyodum birde yediklerimi söylüyodum
Menzura yok ya şuan olduğum yerde sağlık sorunu ile ilgili evimde degilimde gitmem 15 20 gün süre bilir o yüzden onları söyleyemem
İki çocuklayim artık elimden geldigi kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum spor falan.Ben 6 7 kilo arası vermek istiyorum aslinda çok öyle fazla değil ama veremiyorumda yedigim için.
Olsun buyur gel. İlk mesajda tablonuzu oluştururum eve gidince.Ya ben de katılayım, benim yolum az kaldı artık başlayalı baya oldu. Yeme içmeyi tam oturtamadım, spora da 3 kasımda başlayacağım ama ben de yazarım![]()
Yavaş yavaş gelirsiniz. Yüksek kilolar daha hızlı verirken 50li kilolar bi tık daha yavaşlıyor. 3 kasımdan itibaren sporla destekleyip incelebilirsiniz. İdeal bi ölçü belirleyip o ölçüye kas yaparak da inebilirsiniz.Ben 50den 67lere kadar çıktım, diyet yap boz yapa yapa en son 62ydim geçen sene marttan bu yana 53-54 arasına geldim. Yazın diyet yapamadım hiç ekimde tekrar başladım. Ben de 50 olmak istiyorum tekrar. İlk hedefim 52 olmaktı sonra da 50 olmak inşallah
Aynen acelem yok, yaza kadar kaslarımı güçlendirip yağ oranımı azaltacağım. Sonrasında da artık koruma yaparım inşallah :) cumartesi ölçü aldıktan sonra yazayım ben de o zaman. Cumartesileri ölçüm yapıyorum benYavaş yavaş gelirsiniz. Yüksek kilolar daha hızlı verirken 50li kilolar bi tık daha yavaşlıyor. 3 kasımdan itibaren sporla destekleyip incelebilirsiniz. İdeal bi ölçü belirleyip o ölçüye kas yaparak da inebilirsiniz.
Aaa ben de cumartesileri ölçüm yapıyorum.Aynen acelem yok, yaza kadar kaslarımı güçlendirip yağ oranımı azaltacağım. Sonrasında da artık koruma yaparım inşallah :) cumartesi ölçü aldıktan sonra yazayım ben de o zaman. Cumartesileri ölçüm yapıyorum ben
Süperrr, cumartesi o zaman güncelleme yaparızAaa ben de cumartesileri ölçüm yapıyorum.
aynen yaparızSüperrr, cumartesi o zaman güncelleme yaparız![]()
Regl ağrılarına iyi gelen esneme hareketleri var onlardan yapabilirsinDünü paylaşayım
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 glutensiz krep (tarifini daha önce vermiştim)
4 zeytin
1 dilim peynir
Öğle
Nar
Mandalina
6-7 badem
Akşam
1 kase yoğurt
Pırasa yemeği
Su
3.5 litre
Spor
25 dakika koşu bantı.
Bantımda eğim yok o yüzden de yağ yakımını hızlandırsın diye 5 dakika ısınma 3kmh sonra da 1 dakika 4.6 kmh, 1 dakika 3 kmh şeklinde döndürmeli yürüdüm. En son da 5 dakika 3 kmh ile soğuma yapmış oldum.
Regl sancım devam ettiği hareketli sporlardan uzak durdum.
Azmine ve kararlılığına hayranımKahvaltı
Es geçtim baya koşuşturdum.
Öğle
Yarım kase domates çorbası
Yeşil mercimek salatası
1 küçük ıspanaklı börek
3-4 çatal erişte salatası
Akşam
3 haşlanmış yumurta
Salata
İki öğün beslenmeyen bana kahvaltıyı es geçmek olmadı. Meşguldüm o ara koşuşturmalı geçti. O yüzden bişey yiyemedim keşke çantama bi muz bişey atsaymışım dedim. Öyle yapsaydım açlık çekmezdim ve ordaki börekle erişte salatasına gardımı düşürmeyebilirdim. Bu da böyle bir deneyim oldu. Bundan sonra daha dikkatli olup yoğun olacak günlerimde çantama bi muz veya badem bişey atarım ki atıştırmalık olur bana.
Su
2.5 litre henüz.
Saat geç değil onu 4e tamamlamak gibi bir niyetim var.
Spor
12800 adım atmışım.
Hafiften sancım var. O yüzden koşu bandında yağ yaktıracak şekilde bir plan oluşturup yarım saat hareket ederim.
Bu hafta benim için değişik bir hafta oluyor bakalım cumartesi tartısı bana ne diyecek.