89/3 tertipler haydi buraya...

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
ewet kızlar konu başladığında gördüğünüz gibi 89/3 tertipler burda toplanalım dertleşelim konuşlaım...

şekerparem yazmazmıyımmafoldumben
anca geldim yazamdan buraya dalıyorum ondan online değilseniz yazmıyorum sonrada yazdım sanıyoum çookkk sorryy:gitme:

Şaka yapıyorum canım yaopuyorumnanaktan
Bu arada topiğin hayırlı olsun tatlikis bizde 89/4 yakın sayılırız uğrarız topiğe canımzemuszemus

Kıss biz 89/4 oluyoruz yavruu. Buraya almıylar bizii yasakkelime
gelmeyiz bizde:dilcikar:
büşüm topik aç sendelaelaelaelaelae

Şaka yapıyorum canım yaopuyorumnanaktan
Bu arada topiğin hayırlı olsun tatlikis bizde 89/4 yakın sayılırız uğrarız topiğe canımzemuszemus
opuyorumnanaktan canım yaaaaa gittiler bile senin ki erken teslim oldu bi günboshayallersmile

hepiniz gelin yawrukuşum opuyorumnanaktan

gelcez zaten:roflol: yada yok gelmioz 3 değiliz biz:roflol:

Evet canım gittiler gitsinlerde gelsinler bi an önce 1 yıl geçer mi yavrum düşündükçe efkarlanıyorum uleynnn
Yavrum ha 89/3 ha 89/4 kardeş sayılır başka topiğe gerek yok :roflol:

bende öle ya bi az kalıcak diyorum bi üstüme üstüme geliyo:çok üzgünüm:
çok var daha çok:gitme:
lan şu 3 ler bi gitse bize gelicekte:roflol:

bende öle ya bi az kalıcak diyorum bi üstüme üstüme geliyo:çok üzgünüm:
çok var daha çok:gitme:
lan şu 3 ler bi gitse bize gelicekte:roflol:

kıslarr biraz sabır 2 ay sonra 90/1 ler gelsin bizimkiler rahata kavuşucaklar inşallah kaydirigubbakcemile3

Canım 90/1 ler bu ay gitmedimi yahu ben mi karıştırıyorum yoksa zate kafam yerinde deel delikafadulden

Canım gittiler ama acemi yapıolar şuan, açıkcası otları yolmaktan ve eğitim görmekten başka bi işe yaramıcaklar ( eskiden bizimkilerde olduğu gibi) Usta birliğine geçicekler 2 ay sonra bizimkiler altda kalmıcaklar yani bi yerde rahat olucaklar artık.. sempatiksalakcinni

oohhh bizimkiler o dönemi atlattılar şükürler olsun..
Aşkıma diyorum yeni gelenleri ezicenmi diyorum duruma göre bakalım diyo
Accuk sinirlidir benim sevgülüm kızdırırlarsa ezer valla:roflol:ezsinde onlarıda acemilikte ezdiler.
Seninkide yeni döndü izinden sanırım canım benimkide 2 gün önce döndü 6 ay sonra falan geliyolarmış izne ohoooo özlemekten bitap düşücez sanırımeyvahedigeldismile

Evett canım aynenn, benmki ezmem faln filan diyo ama, acısını çıkartıcak gibime geliyo benmde,

Yaa canım sormaa 6 ay nasıl geçicek inan bilmiyorum, destek olucaz birbirimize artık, Şafakları beraber yiyip, bitiricez hayırlısıyla olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…