89/3 tertipler haydi buraya...

Evet canım gittiler gitsinlerde gelsinler bi an önce 1 yıl geçer mi yavrum düşündükçe efkarlanıyorum uleynnn
Yavrum ha 89/3 ha 89/4 kardeş sayılır başka topiğe gerek yok :roflol:

geçer canım geçer nasıll geçtiğini bile anlamazsın kapım hepinize açık ha 89/2 ha 89/3 farkeden bişe yok ballarımopuyorumnanaktan:roflol:

saol dadlum tabi canım 89/3 89/4 ne farkeder
Aynen canımcımmmzemuszemus

Evet canım destek olucaz bizi bizden başka anlayan yok buna eminim normal bi arkadaşıma anlatıyorum askerde sevdiği olmadığı için duygularımı anlıyamıyo ama burda hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz..
Yaş kaç canım grafiker misin sen?

web tasarım & grafk canım yaş 18 =) sen?

Maşallah canım Allah ayırmasın
Bizimde 14 ay oldu araya askerlik girdi geldiğindede evlilik düşünüyoruz Allah nasip ederseopuyorumnanaktan
Sizde düşünoyo musunuz gelince bişiler tatlım:dance:

Düşünüyoruz canım ama daha erken geliyo bana, askerlik değiştirir faln diolar adamı =) bi gelsin bi bakalım aynı kalırsa bende isterim opuyorumnanaktan Boşuna beklemiyok burda hehee delikafadulden

geçer canım geçer nasıll geçtiğini bile anlamazsın kapım hepinize açık ha 89/2 ha 89/3 farkeden bişe yok ballarımopuyorumnanaktan:roflol:

Sen şafağı yarılayan biri olarak bunu söylüyosan geçer dimi yavrum:roflol:
Sezen aksunun şarkısı aklıma geldi
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki
Efkarlandım uleynn:içelim:

Düşünüyoruz canım ama daha erken geliyo bana, askerlik değiştirir faln diolar adamı =) bi gelsin bi bakalım aynı kalırsa bende isterim opuyorumnanaktan Boşuna beklemiyok burda hehee delikafadulden

Aman gözünü sevimm böyle şeyler getirme aklına kızım benim aklımada sokma değişir meğişir Allah korusun boşuna beklemiş olmıyalım evlat acısı gibi koyar uleyndelikafadulden

Aman gözünü sevimm böyle şeyler getirme aklına kızım benim aklımada sokma değişir meğişir Allah korusun boşuna beklemiş olmıyalım evlat acısı gibi koyar uleyndelikafadulden

kızlar buraya başka bi konu açmalı herkes aynı dertte valla değişmke konusu napcez bilmiorum off off anacum offf

geçer yavrukuşum geçer ama bizde hayattan bezmiş insan olarak yaşamımızı sürdürüoz

tabi canım hiçbir zaman anlamzlar bide demiolar mı su gibi akıp geçer die öle sinir oluorumki
kız büşüm bn seni 20 sanıodum hiç resimde 18 göstermiosun valla:roflol:

Canımm sorma yaww, banada kötü koyarr.. Okadar bekle sen her bişeyini çek sonra gelsin değişsin, istemiyolarmış falan kafamçokkarıştı ALLAH KORUSUUNNN tabii..

Nese canım bunlar gelmesin aklımıza ben bi ara çok karıştım zatenn bu aralar hiç düşünmek istemiyorum bunları

kızlar buraya başka bi konu açmalı herkes aynı dertte valla değişmke konusu napcez bilmiorum off off anacum offf

Yavrum sizde en olumsuz yönleri düşünüyosunuz yahu ben hiç bu açıdan bakmadım bence eğer kişiliği yerine oturmuş birisi değişmez diye düşünüyorum atın şu düşünceleri aklınızdan yavrumm daha önümüzde bir sürü gün var bu düşünceyle zaman geçer mi.

tabi canım hiçbir zaman anlamzlar bide demiolar mı su gibi akıp geçer die öle sinir oluorumki

Tam 18 valla =) ama evet daha büyük gösterdiğimi sölüyolar canımcıımm yaw =)))) senin kaçtı ?

tabi canım 15 ay az zaman deil bn resmen bunalıma girerim dioreum çok sevirum onu ama bnim onu sevdiğim kadar o bni sevio mu bilmiorum yaa büşüm sn bırakmışsın ama hergün bn bu soruyla yaşıorum onunla telefonda bile konuşurken hep bu sorular aklıma gelio acaba değişirde bırakır mı bni die((

hahaa =) canım yaa biz tatlıkıs'la böleyiz valla arada bağlıoz efkaraa kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Evet onu diyenlere dalasım geliyoalsanaalsanasmile

Bencede Allah korusun canım bence ilgiyi sevgiyi saygıyı eksik etmedikten sonra değil değişmek bağlandıkça bağlanırlar bu şekilde düşünün cicimmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…