- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Evet canım gittiler gitsinlerde gelsinler bi an önce 1 yıl geçer mi yavrum düşündükçe efkarlanıyorum uleynnn
Yavrum ha 89/3 ha 89/4 kardeş sayılır başka topiğe gerek yok :roflol:
Aynen canımcımmmzemuszemussaol dadlum tabi canım 89/3 89/4 ne farkeder
Evett canım aynenn, benmki ezmem faln filan diyo ama, acısını çıkartıcak gibime geliyo benmde,
Yaa canım sormaa 6 ay nasıl geçicek inan bilmiyorum, destek olucaz birbirimize artık, Şafakları beraber yiyip, bitiricez hayırlısıyla olumunekankayizsmile
Aynen canımcımmmzemuszemus
Evet canım destek olucaz bizi bizden başka anlayan yok buna eminim normal bi arkadaşıma anlatıyorum askerde sevdiği olmadığı için duygularımı anlıyamıyo ama burda hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz..
Yaş kaç canım grafiker misin sen?
web tasarım & grafk canım yaş 18 =) sen?
Benim yaş 23 canımcımzemuszemus
Ne kadar zamandır birliktesiniz sevdiğinleopuyorumnanaktan
6 ay canımm =))))) :asigim: sen ?
Maşallah canım Allah ayırmasın
Bizimde 14 ay oldu araya askerlik girdi geldiğindede evlilik düşünüyoruz Allah nasip ederseopuyorumnanaktan
Sizde düşünoyo musunuz gelince bişiler tatlım:dance:
geçer canım geçer nasıll geçtiğini bile anlamazsın kapım hepinize açık ha 89/2 ha 89/3 farkeden bişe yok ballarımopuyorumnanaktan:roflol:
Düşünüyoruz canım ama daha erken geliyo bana, askerlik değiştirir faln diolar adamı =) bi gelsin bi bakalım aynı kalırsa bende isterim opuyorumnanaktan Boşuna beklemiyok burda hehee delikafadulden
Aman gözünü sevimm böyle şeyler getirme aklına kızım benim aklımada sokma değişir meğişir Allah korusun boşuna beklemiş olmıyalım evlat acısı gibi koyar uleyndelikafadulden
Sen şafağı yarılayan biri olarak bunu söylüyosan geçer dimi yavrum:roflol:
Sezen aksunun şarkısı aklıma geldi
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki
Efkarlandım uleynn:içelim:
Aynen canımcımmmzemuszemus
Evet canım destek olucaz bizi bizden başka anlayan yok buna eminim normal bi arkadaşıma anlatıyorum askerde sevdiği olmadığı için duygularımı anlıyamıyo ama burda hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz..
Yaş kaç canım grafiker misin sen?
Aman gözünü sevimm böyle şeyler getirme aklına kızım benim aklımada sokma değişir meğişir Allah korusun boşuna beklemiş olmıyalım evlat acısı gibi koyar uleyndelikafadulden
kızlar buraya başka bi konu açmalı herkes aynı dertte valla değişmke konusu napcez bilmiorum off off anacum offf
tabi canım hiçbir zaman anlamzlar bide demiolar mı su gibi akıp geçer die öle sinir oluorumki
kız büşüm bn seni 20 sanıodum hiç resimde 18 göstermiosun valla:roflol:
Canımm sorma yaww, banada kötü koyarr.. Okadar bekle sen her bişeyini çek sonra gelsin değişsin, istemiyolarmış falan kafamçokkarıştı ALLAH KORUSUUNNN tabii..
Nese canım bunlar gelmesin aklımıza ben bi ara çok karıştım zatenn bu aralar hiç düşünmek istemiyorum bunları
Yavrum sizde en olumsuz yönleri düşünüyosunuz yahu ben hiç bu açıdan bakmadım bence eğer kişiliği yerine oturmuş birisi değişmez diye düşünüyorum atın şu düşünceleri aklınızdan yavrumm daha önümüzde bir sürü gün var bu düşünceyle zaman geçer mi.
Tam 18 valla =) ama evet daha büyük gösterdiğimi sölüyolar canımcıımm yaw =)))) senin kaçtı ?
hahaa =) canım yaa biz şekerkız'la böleyiz valla arada bağlıoz efkaraa kaydirigubbakcemile3
Evet onu diyenlere dalasım geliyoalsanaalsanasmiletabi canım hiçbir zaman anlamzlar bide demiolar mı su gibi akıp geçer die öle sinir oluorumki
kız büşüm bn seni 20 sanıodum hiç resimde 18 göstermiosun valla:roflol:
Canımm sorma yaww, banada kötü koyarr.. Okadar bekle sen her bişeyini çek sonra gelsin değişsin, istemiyolarmış falan kafamçokkarıştı ALLAH KORUSUUNNN tabii..
Nese canım bunlar gelmesin aklımıza ben bi ara çok karıştım zatenn bu aralar hiç düşünmek istemiyorum bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?