- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Yavrum sizde en olumsuz yönleri düşünüyosunuz yahu ben hiç bu açıdan bakmadım bence eğer kişiliği yerine oturmuş birisi değişmez diye düşünüyorum atın şu düşünceleri aklınızdan yavrumm daha önümüzde bir sürü gün var bu düşünceyle zaman geçer mi.
katılıorum büşracım sana bize rahatlık yok ancak onlar geldiğinde rahat nefes alabilcez sanırım canım
Maşallah canım Allah ayırmasın
Bizimde 14 ay oldu araya askerlik girdi geldiğindede evlilik düşünüyoruz Allah nasip ederseopuyorumnanaktan
Sizde düşünoyo musunuz gelince bişiler tatlım:dance:
kıss :S pardon yaww adını yanlış yazmışımm =))) düzelteyimm kaydirigubbakcemile3
didemcim snde bnim gibi 1 ay konuşupda sevdiğini askere yolllasaydın snde bu düşüncelere dalar giderdin
önemli deil o kullanıcı adım gerçek adımı sölim bari burcu:))
Haklısın canım ben o yönden şanslıyım 1 yıl çıkıyorduk gönderdiğimde huyunu suyunu öğrendim zaten bana çok bağlı allah nazarlardan korusun o yüzden aklım kalmıyo değişir değişmez allah bilir ama inşallah değişmez tatlım zaten yarılamışsınız geldiğinde herşey güzel olur inşallah.
bak bu daha iyi oldu Burcu =)) tabi unutmazsaam kaydirigubbakcemile3
canımm ben kasmıyorum kendimi artık bu konuda akışına bıraktım..
Hayatımm ' Anı Yaşa ' Yeni sloganımmm opuyorumnanaktan
inş.canım ya bak dün telde ne dedi bana sn hiç merak etmio muusn bu çocuk bnim hakkımda ne düşünüo ne planları var die bilmemki dedim sonra ewet merak ediorum söle bakalım dedim oda askerden döndüğümde uygulamalara başlıcam dedi üstü kapalı geçio herşey açık açık konuşmuo şifreli resmen bu çocuk ya:roflol:
Didem seninki nerde şuan ??
Eee ne güzel işte canım demekki ciddi seninle insan sevmediği insan için hayaller kurar mı..
Demekki seninki kapalı kutu sen aç biraz onu:roflol:
hehhe ne demeliyim bilmiorumki ay bn sözlenmek istiorum dicek halim yok ya akıl ver sn bnden 3 yaş büyüksün en azından olgunsun canm
Muşta canım 2 gün önce gitti..
Seninki nerde?
Erzurum canımm turkbayragi
Allah sağ salim sana sevdiğini kavuştursun canım ben batıda olmasını çok istedim arada yanına gidebilme ihtimalim olur belki diye ama olmadı kısmet..
En uzun ayrılığımız bu olsun hepimizin:1hug:
Canım evet senin söylemen doğru olmaz..
Bak benim erkek arkadaşım ilişkimizin 9.ayında kendi aramızda yüzük takalım dışardan görenler birlikteliğin olduğunu anlasın dedi bende tamam dedim taktık..
Ama sen askere gönderirken çok yeniymişsiniz bunu belki sana der ama izne geldiğinde ancak der yada kendi aranızda yüzük takmayı sevmeyen biridir gerçekten aile arasında olmasını istiyordur bunun içinde askerden gelmeyi bekliyordur..Herkesin yapısı farklı bitanem sen bunu takma kafana olurmu.
kızlar bn çıkıorum hadii ii akşamlar yarın görüşürüz didemcim yarın burdasın dimi canım gelirisin??? kocaman öptm sevgi çıtırları:roflol:
gerçi askereyken dediydi yüzük komnusu açıldıda bnde dedim erkekelrde yüzük takmalarını pek hoş bulmuorum dedim tabi alyans takmaları hoşuma gidio deyince oda yüzük takalım ister miisn dedeşi bnde bilmemki felan isterim dedim sn dedim oda bnde isterim dedi acaba bni yanlış mı anladı onunla sözlenmek istiyormuşum gibi mi algıladı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?