- 25 Mayıs 2025
- 421
- 450
- 18
- 24
Canım insan bünyesi sürekli değişir o yüzden o şekilde şartlama kendini önümüzdeki günlerde tekrarlarsın testiTamam canım. İlk hamileliğimde 4-5 gün kala öğrenince yine mi aynı olur diye işte bi şey yaptım. En iyisi beklemek aşırı stres yaptım
Hamilesindir belki sende o zaman belli mi olur ben iki testte de negatifi görünce artık tekrar test yapmam belirti de olmadığı için ümidim yok canım senin daha var belli olmazDaha var ya hala azda olsa umudum var
Valla bilmiyorum dün bebetime pozitif verdi. Belli daha hassastır. Diğer yaptığım testler 25hcg üzeri algılıyormuş
Gün aşırı ilerleyin canım bende haziran ayı için ovulasyon yapmayacağım stres yaptığını düşünmeye başladım zorunluluk hissi veriyor insanaKızlar hormon testi baktırdınız mı ben bugün tüm testlerimi yaptırdım eşim sperm testi yaptırmıyor artık bakıp durma yumurtlama gününe stres oluyoruz diyor galiba bayram da zor olacak
Benim başka sağlık sorunlarım da olduğu için bebek düşündüğümde kadın doğuma gidip genel bir muayene olmuştum hormon düzeylerime vs bakılıp ultrason yapılmıştı.esim doktora gittiğinde çocuğunuz olmazsa gelin önceden bir seyinize bakmamiza gerek yok diyip göndermişlerdiKızlar hormon testi baktırdınız mı ben bugün tüm testlerimi yaptırdım eşim sperm testi yaptırmıyor artık bakıp durma yumurtlama gününe stres oluyoruz diyor galiba bayram da zor olacak
Evet evet daha stresli ama insan bilmek istiyor yine de erkenden. Yani ben bilirsem erkenden yediğime içtiğime dikkat ederim en azından.Erken öğrenmek de iyi olmuyormuş zatenkorkuyoruz hala
Yarın tekrar yapacağım. Bir sürü test var regl gününe kadar yaparım artıkCanım insan bünyesi sürekli değişir o yüzden o şekilde şartlama kendini önümüzdeki günlerde tekrarlarsın testi
Bakalım hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz dediğin gibi.Hamilesindir belki sende o zaman belli mi olur ben iki testte de negatifi görünce artık tekrar test yapmam belirti de olmadığı için ümidim yok canım senin daha var belli olmaz
Ben görüyorum canım silik çizgi16 mayısta pik gördüm sonrasında silikleşti dün yaptığım ovulasyon testi tekrardan bu şekilde çıktı. Erken gebelik testinde de çok silik bir çizgi gördüm belki kalite düştüğü için burada çıkmaz ama. Siz de görebiliyor musunuz yoksa ben mi hayal görüyorum?
Eki Görüntüle 3597035 Eki Görüntüle 3597036
Hangi takviyeleri kullanıyorsun jel vermedi bize doktor ne için kullanılıyorDoktor verdi canım eczaneden aldık jeli internetten aldım.
İlişki sonrası hep ayakkarımı yukarı uzatıp yatıyordum ben ama bu sefer yüzüstü yattım canım bilmiyorum etkisi var mıd
Evet canim inşallah aminAynen canım aslında beyinde bitiyo herşey bı turlu şu planlamayı bırakamıyoruz. Ne kadar plan yapsan da dediğin gibi nasibimiz bize gelecek ama onun bir zamanı var biz zamanın dan önce olsun istiyoruz acele ediyoruz telaslaniyor sorguluyoruz korkularımiz oluyor tamamen bı teslim olabilsek Allah'a güvenip ona bırakabilsek inan oluyo daha çabuk oluyor hem deolacak diyelim ben Allah'a inanıyorum rabbim beni de birgün sevindirecek mutlu edecek o güzel duyguyu bana da yaşatacak sadece taktir edeceği zamanı bekliyorum diyelim inşallah bu gruptaki adet olan arkadaşlarim da biz de bu duyguyu yaşayacağız zamanı geldiğinde
İnşallah canım ben innovita ultra erken gebelik testi denedim bozuk değilse negatif yani. Bide bir iki gün sonra yaparım yoksa yok yaniDaha var ya hala azda olsa umudum var
Valla bilmiyorum dün bebetime pozitif verdi. Belli daha hassastır. Diğer yaptığım testler 25hcg üzeri algılıyormuş
İnsallah kuzum bekliyorum napim demekki zamanı gelmedi ... yaş olarakta hep yakinmisizBen de 32 yaşındayımdedigin gibi nasip. Üstelik kimyasal demek gebe kalabiliyorsun anlamına geliyor çok yakında güzel haberini alacağız inşallah senin
Ben de yaptırdım.her şey iyi çıktı çok şükür ama gel gör ki olmuyor anlayamıyoruzKızlar hormon testi baktırdınız mı ben bugün tüm testlerimi yaptırdım eşim sperm testi yaptırmıyor artık bakıp durma yumurtlama gününe stres oluyoruz diyor galiba bayram da zor olacak
Jeli burada okudum. Doktor vermedi.Hangi takviyeleri kullanıyorsun jel vermedi bize doktor ne için kullanılıyor
Gördüm16 mayısta pik gördüm sonrasında silikleşti dün yaptığım ovulasyon testi tekrardan bu şekilde çıktı. Erken gebelik testinde de çok silik bir çizgi gördüm belki kalite düştüğü için burada çıkmaz ama. Siz de görebiliyor musunuz yoksa ben mi hayal görüyorum?
Eki Görüntüle 3597035 Eki Görüntüle 3597036
Proxy feminist, eşim de sperra ve keçiboynuzu özü kullandıHangi takviyeleri kullanıyorsun jel vermedi bize doktor ne için kullanılıyor
Feminist değil kfkf proxyfeminProxy feminist, eşim de sperra ve keçiboynuzu özü kullandı
Yaşla bir ilgisi yok bence ben 25 yaşındayım 4 ay oldu denemeye başlayalı henüz yokBu arada ben de 32 yaşındayım herkes yaşıt ve çocuğum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?