9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Daha var ya hala azda olsa umudum var

Valla bilmiyorum dün bebetime pozitif verdi. Belli daha hassastır. Diğer yaptığım testler 25hcg üzeri algılıyormuş
Hamilesindir belki sende o zaman belli mi olur ben iki testte de negatifi görünce artık tekrar test yapmam belirti de olmadığı için ümidim yok canım senin daha var belli olmaz

Kızlar hormon testi baktırdınız mı ben bugün tüm testlerimi yaptırdım eşim sperm testi yaptırmıyor artık bakıp durma yumurtlama gününe stres oluyoruz diyor galiba bayram da zor olacak

Kızlar hormon testi baktırdınız mı ben bugün tüm testlerimi yaptırdım eşim sperm testi yaptırmıyor artık bakıp durma yumurtlama gününe stres oluyoruz diyor galiba bayram da zor olacak
Gün aşırı ilerleyin canım bende haziran ayı için ovulasyon yapmayacağım stres yaptığını düşünmeye başladım zorunluluk hissi veriyor insana

Benim başka sağlık sorunlarım da olduğu için bebek düşündüğümde kadın doğuma gidip genel bir muayene olmuştum hormon düzeylerime vs bakılıp ultrason yapılmıştı.esim doktora gittiğinde çocuğunuz olmazsa gelin önceden bir seyinize bakmamiza gerek yok diyip göndermişlerdi

Erken öğrenmek de iyi olmuyormuş zaten korkuyoruz hala
Evet evet daha stresli ama insan bilmek istiyor yine de erkenden. Yani ben bilirsem erkenden yediğime içtiğime dikkat ederim en azından.
Canım insan bünyesi sürekli değişir o yüzden o şekilde şartlama kendini önümüzdeki günlerde tekrarlarsın testi
Yarın tekrar yapacağım. Bir sürü test var regl gününe kadar yaparım artık
Hamilesindir belki sende o zaman belli mi olur ben iki testte de negatifi görünce artık tekrar test yapmam belirti de olmadığı için ümidim yok canım senin daha var belli olmaz
Bakalım hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz dediğin gibi.

16 mayısta pik gördüm sonrasında silikleşti dün yaptığım ovulasyon testi tekrardan bu şekilde çıktı. Erken gebelik testinde de çok silik bir çizgi gördüm belki kalite düştüğü için burada çıkmaz ama. Siz de görebiliyor musunuz yoksa ben mi hayal görüyorum?

1.foto 12.gün, 2.foto 14.gün sizce hangisi pik kızlar?

Eklentiler

• IMG_8095.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 29
Evet canim inşallah amin

Daha var ya hala azda olsa umudum var

Valla bilmiyorum dün bebetime pozitif verdi. Belli daha hassastır. Diğer yaptığım testler 25hcg üzeri algılıyormuş
İnşallah canım ben innovita ultra erken gebelik testi denedim bozuk değilse negatif yani. Bide bir iki gün sonra yaparım yoksa yok yani

Ben de 32 yaşındayım dedigin gibi nasip. Üstelik kimyasal demek gebe kalabiliyorsun anlamına geliyor çok yakında güzel haberini alacağız inşallah senin
İnsallah kuzum bekliyorum napim demekki zamanı gelmedi ... yaş olarakta hep yakinmisiz rabbim hayırlısıyla nasıp etsin

Ben de yaptırdım.her şey iyi çıktı çok şükür ama gel gör ki olmuyor anlayamıyoruz

Hangi takviyeleri kullanıyorsun jel vermedi bize doktor ne için kullanılıyor
Jeli burada okudum. Doktor vermedi.
Gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…