9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Aynen bat bugün mü sizin benim hala vişne çürüğü sökülemedim
Dündü benim bat.bugün yeşil akıntı ile hafif kırmızıya dönük akıntı geldi.ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi çok çok hafif çıktı varla yok arası.geçen ay benim de sizin gibi oldu 3. gün tam çözüldü.sizinle her şeyimiz hemen hemen aynı

Benim de bat dündü hiç böyle olmazdı ağrım var pıhtılı gelmiyor anlamadım normalde gelir hemen pıhtılı

Benim de bat dündü hiç böyle olmazdı ağrım var pıhtılı gelmiyor anlamadım normalde gelir hemen pıhtılı
Ben de geçen ay çok stres yapmıştım bu çocuk konusunu.aynı sizinki gibi oldu.stresin etkili olduğunu düşünmüştüm.ha bir de kist var demişti doktor yumurtalıkta folüküler kistti.reglden bir hafta sonra simir testi için gittiğimde kontrol ettirdim kist kaybolmuştu.gözlemleyin bakalım yarın pıhtıya dönüşme olacak mı.çocuk için doktorda genel bir muayene yaptırdınız mi

Hala pıhtılı değil yarın amh falan baktıracağım daha önce diğer değerlerime baktırmıştım ama yine baktırım ne olur ne olmaz diye acaba diye saçma bir düşünceye bile kapılabilirim belki yerleşme kanamasıdır diye

İçinizi ferah tutmaya çalışın.zor bir süreç ben de içindeyim sizi de çok iyi anlıyorum.mucizevi bir olay.biliyorsunuzdur belki ama yine de söylemek istedim reglken gitmeniz daha iyi yumurtalık rezervinize bakılması açısından.

Bu yüzden gideyim en son bunu da yapayım içim rahatlasın gerisi Allah’a kalmış inşallah teşekkür ederim desteğiniz için

Kızlar Bebetime yaptım testi. Siz görüyor musunuz bilmiyorum ama ben bakınca görüyorum. Yani bu testte pozitif çıktı. Sizce doğru mudur?
Var gözüküyor tatlım burda bir arkadaş bu markayla öğrenmişti inşallah sendede varrrr

Günaydın kızlar regl 5 gün kaldı. Sabah üç farklı markadan test yaptım üçğde negatif çıktı. Hayırlısı artık

Günaydın kızlar regl 5 gün kaldı. Sabah üç farklı markadan test yaptım üçğde negatif çıktı. Hayırlısı artık
Günaydın canım bende bi tane test yaptım negatif.. benimde 5 gün kaldı adetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…