- 24 Aralık 2024
- 1.953
- 1.003
- 48
Takviye olarak keçiboynuzu özü içsin en azından pekmez yahu... Bu erkekler dayak istiyorKızlar hormon testi baktırdınız mı ben bugün tüm testlerimi yaptırdım eşim sperm testi yaptırmıyor artık bakıp durma yumurtlama gününe stres oluyoruz diyor galiba bayram da zor olacak
pcos için heral de ben de pcos yok myforce verdi bana omega ve folikasit jeli de şimdi eczaneye sordum ve aldımProxy feminist, eşim de sperra ve keçiboynuzu özü kullandı
Ben de yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum zaten rahat olunYaşla bir ilgisi yok bence ben 25 yaşındayım 4 ay oldu denemeye başlayalı henüz yok
Kız ben eşime aldım keçiboynuzu özü bi düzenli içmedi çıldırttı beni bıraktım uğraşmayı içmezsen içme dedimTakviye olarak keçiboynuzu özü içsin en azından pekmez yahu... Bu erkekler dayak istiyor
Aynen bende öyle deneyebilirsem yapacağımGün aşırı ilerleyin canım bende haziran ayı için ovulasyon yapmayacağım stres yaptığını düşünmeye başladım zorunluluk hissi veriyor insana
Anladım eşim de gerek yok diyor bakalımBenim başka sağlık sorunlarım da olduğu için bebek düşündüğümde kadın doğuma gidip genel bir muayene olmuştum hormon düzeylerime vs bakılıp ultrason yapılmıştı.esim doktora gittiğinde çocuğunuz olmazsa gelin önceden bir seyinize bakmamiza gerek yok diyip göndermişlerdi
İnşallah olur canım yaBen de yaptırdım.her şey iyi çıktı çok şükür ama gel gör ki olmuyor anlayamıyoruz
Kesinlikle herşeyi biz çekiyoruz neymiş beyefendi strese giriyormuşTakviye olarak keçiboynuzu özü içsin en azından pekmez yahu... Bu erkekler dayak istiyor
Canım sen ilişki sonrası uzandın mı mı gün aşırı mı değerlendirdin bu ayTakviye olarak keçiboynuzu özü içsin en azından pekmez yahu... Bu erkekler dayak istiyor
Sanki biz girmiyoruzzKesinlikle herşeyi biz çekiyoruz neymiş beyefendi strese giriyormuş
Yap canım dene çıkmazsa yarın sabah tekrarlarsınArkadaşlar bata 2 gün var, kasık ağrım vardı bugün de mide bulantısı ağızda metalik tat başladı dayanamıyorum test yapıcam ama bata 2 gün kala akşamki idrar ile çıkar mı ne dersiniz?
Cocuk gibiler kfjfjfKız ben eşime aldım keçiboynuzu özü bi düzenli içmedi çıldırttı beni bıraktım uğraşmayı içmezsen içme dedim
Belimi yukarı kaldırıp bir iki dakika sonra yüzüstü yattım canım bu seferCanım sen ilişki sonrası uzandın mı mı gün aşırı mı değerlendirdin bu ay
Valla benimde öyle regl gününe kadar bakarım. Yine olmazsa yoktur zaten.İnşallah canım ben innovita ultra erken gebelik testi denedim bozuk değilse negatif yani. Bide bir iki gün sonra yaparım yoksa yok yani
Hayırlısı olsun canım ikimiz içinde.. ben ovulasyon testi yaptım silik ama iki gün öncekine göre koyulaşma olmuş. Ben iki gün önce hiç bişey göremeyince çöpe atmıştım . Şimdikini görünce şaşırdım Normal bir dalgalanma mi bilmiyorum ovulasyon ile takip edicemValla benimde öyle regl gününe kadar bakarım. Yine olmazsa yoktur zaten.
Valla bi kan versem rahatlarım herhalde ç. Dün o pozitifti görmeseydim keşkeHayırlısı olsun canım ikimiz içinde.. ben ovulasyon testi yaptım silik ama iki gün öncekine göre koyulaşma olmuş. Ben iki gün önce hiç bişey göremeyince çöpe atmıştım . Şimdikini görünce şaşırdım Normal bir dalgalanma mi bilmiyorum ovulasyon ile takip edicem
Canım merhaba benim çıkmamıştı 5 kala 4 kala çıkmıştı. Hemen umutsuzluğa kapılma benceBence ben şimdiden elendim beş gün var adetime gebelik olsaydı çıkardı test yaptım negatif.. Kimyasal yaşadığım ay adetime 5 gün kala öğrenmiştim.. ama tabi 13.gündü o zaman.. ama umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?