9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

kızlar selam benimde 16 ile 26 arası yumurtlamaya gösteriyordu muhtemelen 16 nın ilk haftası yumurtladım bugün de ilişki sonrası kahve rengi akıntım başladı adetim 4 haziran acaba yerleşme olabilir mi sol kasığımda aşırı ağrı var

Anladım eşim de gerek yok diyor bakalım

Arkadaşlar bata 2 gün var, kasık ağrım vardı bugün de mide bulantısı ağızda metalik tat başladı dayanamıyorum test yapıcam ama bata 2 gün kala akşamki idrar ile çıkar mı ne dersiniz?

Valla benimde öyle regl gününe kadar bakarım. Yine olmazsa yoktur zaten.
Hayırlısı olsun canım ikimiz içinde.. ben ovulasyon testi yaptım silik ama iki gün öncekine göre koyulaşma olmuş. Ben iki gün önce hiç bişey göremeyince çöpe atmıştım . Şimdikini görünce şaşırdım Normal bir dalgalanma mi bilmiyorum ovulasyon ile takip edicem

Eklentiler

• 1000062676.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 36
Valla bi kan versem rahatlarım herhalde ç. Dün o pozitifti görmeseydim keşke inşallah vardır canım inşallah

Bence ben şimdiden elendim beş gün var adetime gebelik olsaydı çıkardı test yaptım negatif.. Kimyasal yaşadığım ay adetime 5 gün kala öğrenmiştim.. ama tabi 13.gündü o zaman.. ama umudum yok
Canım merhaba benim çıkmamıştı 5 kala 4 kala çıkmıştı. Hemen umutsuzluğa kapılma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…