9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Günaydın kızlar regl 5 gün kaldı. Sabah üç farklı markadan test yaptım üçğde negatif çıktı. Hayırlısı artık
Bende 5 gün kala test yaptım canım benim de negatif çıktı adet belirtilerim de basladi bu ay olmadı maalesef zamanı var demek ki negatiften pozitife donmuyo testler

Tamam canım senin daha baya var biz artık elenmeyi bekliyoruz
Bence ben şimdiden elendim beş gün var adetime gebelik olsaydı çıkardı test yaptım negatif.. Kimyasal yaşadığım ay adetime 5 gün kala öğrenmiştim.. ama tabi 13.gündü o zaman.. ama umudum yok

Bence ben şimdiden elendim beş gün var adetime gebelik olsaydı çıkardı test yaptım negatif.. Kimyasal yaşadığım ay adetime 5 gün kala öğrenmiştim.. ama tabi 13.gündü o zaman.. ama umudum yok
Evet maalesef canım olsa benimde çıkardı yok hiç bir belirti de yaşamadım zaten hamileliğe dair 1 yıldır uğraşıyorum bende hayırlısı her adete yakın moralim bozuluyo

Ben ilk gebeligim de 10 gün kala test yaptım hayali bı çizgi vardı ama o kadar inanmadım ki çizgi olduğuna sürekli test yaptığım için artık yok dedim çizgi meğer o ay gerçekten çizgi varmış hamileymisim haberim bile yokmuş

Evet maalesef canım olsa benimde çıkardı yok hiç bir belirti de yaşamadım zaten hamileliğe dair 1 yıldır uğraşıyorum bende hayırlısı her adete yakın moralim bozuluyo
Anlıyorum seni benimde 12.ayimdi kimyasali 10.ayimda yaşadım o kadar yaklaştım dedim ama nasip diyorum canım sıkılıyor benimde.. ne yapmam gerek bilemiyorum.. ben kimyasal sonrası hep ağrılar belirtiler hissediyorum kasık ağrıları vs. Geçen ay da öyle oldu bu ay da .. hele geçen gün balkonu zor yıkadım anı sızılar griip çıkıyor niye böyle oldum bilmiyorum testte negatif. Darlandim iyice

Bak olunca hemen çıkıyor ya olmadimi gözümüz bozuluncaya kadar arıyoruz çizgiyi.. senin yine Allah bağışlasın çocuğun varmış ben daha ilk olacak ortada yok

Anladım canım ama rahim artık senin hamileliğe hazırlanmis çabuk tutunur Allahin izinliyle bu ay olmadiysa da diğer aylar düşükten sonra bile hemen hamilelik yaşayan çok insan var. Benim de ilk gebelik dış gebelikti 4 ay korunduk korunmayı bıraktığımız ikinci ay da oldu hemen ben artık bı yıl daha geçer hamile kalmak için diye o ay hiç hayal bile etmemistim rabbim çok şükür sağlıklı bi gebelik Nasip etti yavrum oldu 5 yaşında şimdi ikinci için uğraşıyorum bende

Bak olunca hemen çıkıyor ya olmadimi gözümüz bozuluncaya kadar arıyoruz çizgiyi.. senin yine Allah bağışlasın çocuğun varmış ben daha ilk olacak ortada yok
Çok şükür canım insan işte o güzel duyguyu tekrar yaşamak istiyor uğraştıkca olmuyor olmayacak diye korkuyorum bende

Yaş kaç benim 32 de olunca gebelikler bu yaşlar da olduğumuz dan mi zorlasti acaba 20 li yaşlarda daha kolay sanki

Evet öyle diyorlar canım hatta doktor da söyledi sağlıklı gebelik bundan sonra beklenir diye ama kimyasal sonrası ikinci ayimdi yine tık yok.. nasip ne diyim... Maşallah büyütmüşsünde insallah ikinciyide nasip etsin rabbim sana zaten beklenmedik zamanlarda dusunmedigimiz zaman olur buna çok inanıyorum

Çok şükür canım insan işte o güzel duyguyu tekrar yaşamak istiyor uğraştıkca olmuyor olmayacak diye korkuyorum bende
Yaş kaç benim 32 de olunca gebelikler bu yaşlar da olduğumuz dan mi zorlasti acaba 20 li yaşlarda daha kolay sanki
Korkma canım rabbim biri vermiş ikinciyi de verir diye düşünüyorum sakin kalmaya çalış.. bende 32 yaşındayım ve daha çocuğum yok. Burda görüyorum daha küçük yaşta olanlarda aylardir ya da yıllardır deniyor... Ben yaşa baglamiyorum nasibe inanıyorum ama işte ister istemez de sorguluyoruz ya olmazsa diye korkuyorum bende

Aynen canım aslında beyinde bitiyo herşey bı turlu şu planlamayı bırakamıyoruz. Ne kadar plan yapsan da dediğin gibi nasibimiz bize gelecek ama onun bir zamanı var biz zamanın dan önce olsun istiyoruz acele ediyoruz telaslaniyor sorguluyoruz korkularımiz oluyor tamamen bı teslim olabilsek Allah'a güvenip ona bırakabilsek inan oluyo daha çabuk oluyor hem de olacak diyelim ben Allah'a inanıyorum rabbim beni de birgün sevindirecek mutlu edecek o güzel duyguyu bana da yaşatacak sadece taktir edeceği zamanı bekliyorum diyelim inşallah bu gruptaki adet olan arkadaşlarim da biz de bu duyguyu yaşayacağız zamanı geldiğinde

Günaydın canım bende bi tane test yaptım negatif.. benimde 5 gün kaldı adetime
Daha var ya hala azda olsa umudum var
Bende 5 gün kala test yaptım canım benim de negatif çıktı adet belirtilerim de basladi bu ay olmadı maalesef zamanı var demek ki negatiften pozitife donmuyo testler
Valla bilmiyorum dün bebetime pozitif verdi. Belli daha hassastır. Diğer yaptığım testler 25hcg üzeri algılıyormuş

Daha var ya hala azda olsa umudum var

Valla bilmiyorum dün bebetime pozitif verdi. Belli daha hassastır. Diğer yaptığım testler 25hcg üzeri algılıyormuş
Benim bir gebenin günlüğü gölge gösterdiginde laboquick negatifti. İki gün sonra o da gölge gösterdi. Bekle biraz daha canım

Ben de 32 yaşındayım dedigin gibi nasip. Üstelik kimyasal demek gebe kalabiliyorsun anlamına geliyor çok yakında güzel haberini alacağız inşallah senin

Benim bir gebenin günlüğü gölge gösterdiginde laboquick negatifti. İki gün sonra o da gölge gösterdi. Bekle biraz daha canım
Tamam canım. İlk hamileliğimde 4-5 gün kala öğrenince yine mi aynı olur diye işte bi şey yaptım. En iyisi beklemek aşırı stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…