- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Tamam canım senin daha baya var biz artık elenmeyi bekliyoruz1 haziran canım yumurtlama dan sonra 12.gunum
Bende 5 gün kala test yaptım canım benim de negatif çıktı adet belirtilerim de basladi bu ay olmadı maalesef zamanı var demek ki negatiften pozitife donmuyo testlerGünaydın kızlar regl 5 gün kaldı. Sabah üç farklı markadan test yaptım üçğde negatif çıktı. Hayırlısı artık
Bence ben şimdiden elendim beş gün var adetime gebelik olsaydı çıkardı test yaptım negatif.. Kimyasal yaşadığım ay adetime 5 gün kala öğrenmiştim.. ama tabi 13.gündü o zaman.. ama umudum yokTamam canım senin daha baya var biz artık elenmeyi bekliyoruz
Evet maalesef canım olsa benimde çıkardı yok hiç bir belirti de yaşamadım zaten hamileliğe dair 1 yıldır uğraşıyorum bende hayırlısı her adete yakın moralim bozuluyoBence ben şimdiden elendim beş gün var adetime gebelik olsaydı çıkardı test yaptım negatif.. Kimyasal yaşadığım ay adetime 5 gün kala öğrenmiştim.. ama tabi 13.gündü o zaman.. ama umudum yok
Ben ilk gebeligim de 10 gün kala test yaptım hayali bı çizgi vardı ama o kadar inanmadım ki çizgi olduğuna sürekli test yaptığım için artık yok dedim çizgi meğer o ay gerçekten çizgi varmış hamileymisim haberim bile yokmuşBence ben şimdiden elendim beş gün var adetime gebelik olsaydı çıkardı test yaptım negatif.. Kimyasal yaşadığım ay adetime 5 gün kala öğrenmiştim.. ama tabi 13.gündü o zaman.. ama umudum yok
Anlıyorum seni benimde 12.ayimdi kimyasali 10.ayimda yaşadım o kadar yaklaştım dedim ama nasip diyorum canım sıkılıyor benimde.. ne yapmam gerek bilemiyorum.. ben kimyasal sonrası hep ağrılar belirtiler hissediyorum kasık ağrıları vs. Geçen ay da öyle oldu bu ay da .. hele geçen gün balkonu zor yıkadım anı sızılar griip çıkıyor niye böyle oldum bilmiyorum testte negatif. Darlandim iyiceEvet maalesef canım olsa benimde çıkardı yok hiç bir belirti de yaşamadım zaten hamileliğe dair 1 yıldır uğraşıyorum bende hayırlısı her adete yakın moralim bozuluyo
Bak olunca hemen çıkıyor ya olmadimi gözümüz bozuluncaya kadar arıyoruz çizgiyi.. senin yine Allah bağışlasın çocuğun varmış ben daha ilk olacak ortada yokBen ilk gebeligim de 10 gün kala test yaptım hayali bı çizgi vardı ama o kadar inanmadım ki çizgi olduğuna sürekli test yaptığım için artık yok dedim çizgi meğer o ay gerçekten çizgi varmış hamileymisim haberim bile yokmuş
Anladım canım ama rahim artık senin hamileliğe hazırlanmis çabuk tutunur Allahin izinliyle bu ay olmadiysa da diğer aylar düşükten sonra bile hemen hamilelik yaşayan çok insan var. Benim de ilk gebelik dış gebelikti 4 ay korunduk korunmayı bıraktığımız ikinci ay da oldu hemen ben artık bı yıl daha geçer hamile kalmak için diye o ay hiç hayal bile etmemistim rabbim çok şükür sağlıklı bi gebelik Nasip etti yavrum oldu 5 yaşında şimdi ikinci için uğraşıyorum bendeAnlıyorum seni benimde 12.ayimdi kimyasali 10.ayimda yaşadım o kadar yaklaştım dedim ama nasip diyorum canım sıkılıyor benimde.. ne yapmam gerek bilemiyorum.. ben kimyasal sonrası hep ağrılar belirtiler hissediyorum kasık ağrıları vs. Geçen ay da öyle oldu bu ay da .. hele geçen gün balkonu zor yıkadım anı sızılar griip çıkıyor niye böyle oldum bilmiyorum testte negatif. Darlandim iyice
Çok şükür canım insan işte o güzel duyguyu tekrar yaşamak istiyor uğraştıkca olmuyor olmayacak diye korkuyorum bendeBak olunca hemen çıkıyor ya olmadimi gözümüz bozuluncaya kadar arıyoruz çizgiyi.. senin yine Allah bağışlasın çocuğun varmış ben daha ilk olacak ortada yok
Yaş kaç benim 32 de olunca gebelikler bu yaşlar da olduğumuz dan mi zorlasti acaba 20 li yaşlarda daha kolay sankiBak olunca hemen çıkıyor ya olmadimi gözümüz bozuluncaya kadar arıyoruz çizgiyi.. senin yine Allah bağışlasın çocuğun varmış ben daha ilk olacak ortada yok
Evet öyle diyorlar canım hatta doktor da söyledi sağlıklı gebelik bundan sonra beklenir diye ama kimyasal sonrası ikinci ayimdi yine tık yok.. nasip ne diyim... Maşallah büyütmüşsünde insallah ikinciyide nasip etsin rabbim sanaAnladım canım ama rahim artık senin hamileliğe hazırlanmis çabuk tutunur Allahin izinliyle bu ay olmadiysa da diğer aylar düşükten sonra bile hemen hamilelik yaşayan çok insan var. Benim de ilk gebelik dış gebelikti 4 ay korunduk korunmayı bıraktığımız ikinci ay da oldu hemen ben artık bı yıl daha geçer hamile kalmak için diye o ay hiç hayal bile etmemistim rabbim çok şükür sağlıklı bi gebelik Nasip etti yavrum oldu 5 yaşında şimdi ikinci için uğraşıyorum bende
Çok şükür canım insan işte o güzel duyguyu tekrar yaşamak istiyor uğraştıkca olmuyor olmayacak diye korkuyorum bende
Korkma canım rabbim biri vermiş ikinciyi de verir diye düşünüyorum sakin kalmaya çalış.. bende 32 yaşındayım ve daha çocuğum yok. Burda görüyorum daha küçük yaşta olanlarda aylardir ya da yıllardır deniyor... Ben yaşa baglamiyorum nasibe inanıyorum ama işte ister istemez de sorguluyoruzYaş kaç benim 32 de olunca gebelikler bu yaşlar da olduğumuz dan mi zorlasti acaba 20 li yaşlarda daha kolay sanki
Aynen canım aslında beyinde bitiyo herşey bı turlu şu planlamayı bırakamıyoruz. Ne kadar plan yapsan da dediğin gibi nasibimiz bize gelecek ama onun bir zamanı var biz zamanın dan önce olsun istiyoruz acele ediyoruz telaslaniyor sorguluyoruz korkularımiz oluyor tamamen bı teslim olabilsek Allah'a güvenip ona bırakabilsek inan oluyo daha çabuk oluyor hem deKorkma canım rabbim biri vermiş ikinciyi de verir diye düşünüyorum sakin kalmaya çalış.. bende 32 yaşındayım ve daha çocuğum yok. Burda görüyorum daha küçük yaşta olanlarda aylardir ya da yıllardır deniyor... Ben yaşa baglamiyorum nasibe inanıyorum ama işte ister istemez de sorguluyoruzya olmazsa diye korkuyorum bende
Yumurtlamadan kaç gün geçti canımGünaydın kızlar regl 5 gün kaldı. Sabah üç farklı markadan test yaptım üçğde negatif çıktı. Hayırlısı artık
Bugün 12. Gün canımYumurtlamadan kaç gün geçti canım
Daha var ya hala azda olsa umudum varGünaydın canım bende bi tane test yaptım negatif.. benimde 5 gün kaldı adetime
Valla bilmiyorum dün bebetime pozitif verdi. Belli daha hassastır. Diğer yaptığım testler 25hcg üzeri algılıyormuşBende 5 gün kala test yaptım canım benim de negatif çıktı adet belirtilerim de basladi bu ay olmadı maalesef zamanı var demek ki negatiften pozitife donmuyo testler
Benim bir gebenin günlüğü gölge gösterdiginde laboquick negatifti. İki gün sonra o da gölge gösterdi. Bekle biraz daha canımDaha var ya hala azda olsa umudum var
Valla bilmiyorum dün bebetime pozitif verdi. Belli daha hassastır. Diğer yaptığım testler 25hcg üzeri algılıyormuş
Ben de 32 yaşındayımKorkma canım rabbim biri vermiş ikinciyi de verir diye düşünüyorum sakin kalmaya çalış.. bende 32 yaşındayım ve daha çocuğum yok. Burda görüyorum daha küçük yaşta olanlarda aylardir ya da yıllardır deniyor... Ben yaşa baglamiyorum nasibe inanıyorum ama işte ister istemez de sorguluyoruzya olmazsa diye korkuyorum bende
Tamam canım. İlk hamileliğimde 4-5 gün kala öğrenince yine mi aynı olur diye işte bi şey yaptım. En iyisi beklemek aşırı stres yaptımBenim bir gebenin günlüğü gölge gösterdiginde laboquick negatifti. İki gün sonra o da gölge gösterdi. Bekle biraz daha canım
Erken öğrenmek de iyi olmuyormuş zatenTamam canım. İlk hamileliğimde 4-5 gün kala öğrenince yine mi aynı olur diye işte bi şey yaptım. En iyisi beklemek aşırı stres yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?