9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Yok kese için değil de içim rahat etsin diye artış normal degil mi sizce 9.5 dan 34 e geldi iki günde. Kimyasal olsa anlar mıydım
Artış normal canım içini ferah tut
Dr a gitsen o da sadece kandan bakarak bişey söyler ultrason için erken o yüzden sağlık ocağı dedim

baktırmıştım önceden sıkıntı yoktu ama tekrar baktıracağım, hatta eşimle gideceğim doktora çünkü 1 senedir olmuyor
Merhaba canım bende senin gibi düşünüyorum bu ay 12.ayim bende yeniden hormon testi vermek istiyorum Mart'ta kimyasal yaşadım bı o beni tutuyor az daha bekle diyor

Merhaba canım bende senin gibi düşünüyorum bu ay 12.ayim bende yeniden hormon testi vermek istiyorum Mart'ta kimyasal yaşadım bı o beni tutuyor az daha bekle diyor
kimyasaldan sonra gebelik oluşumu daha kolay oluyormuş, inşallah senin de öyle olur peki bir şey soracağım kimyasal olduğunu nasıl anladın? çünkü ben de 2 kere kimyasal yaşadığımı düşünüyorum yada sessiz kimyasal dedikleri şey olmuş olabilir.

İnşallah bende bekliyorum işte biraz daha .. sonrasinda gideyim diyorum. Benim kanda belli oldu canım tüm belirtilerim de vardı zaten yumurtlamanın üstünden 15.gun beta HCG 60 ile öğrendim kan takibinde düşüşe geçti doktor kimyasal dedi. Sessiz kimyasal duymadım ben o ay çok kötü adetim oldu sanki doğum sancısı çekiyor gibi sancilar çektim yoğun kanamalı

Şimdi baktimda aynı şeymiş canım sessiz düşük işte kimyasal gebelik demek. Regl ile atıldığı için bı nevi düşük diyolar onada. Bebek ana rahme yerleşiyor fakat tutunamadan regl ile atiliyor keseyi görmeden

ben kan baktırmamıştım ama benim de bütün belirtiler vardı ve testlerde de silik çizgi çok belliydi. 2 gün gecikmeli regl olmuştum ve sonra parça gibi bir şey düşmüştü ve dediğin gibi çok sancı çektim, yatak döşektim.. kısmet değilmiş demek ki.. doğru zamanı bekleyeceğiz artık

Evet bende pıhtı çok attım ve yogunda kanamam oldu. Demekki gebe kalabiliyormusuz öyle düşünelim rabbim sağlıklı nasip etsin bundan sonra

Ateş düştü kırmızı kart gelir yakında
Zaten umudum yoktu bu aydan adet olabilmem mucizevi buna da şükür
Yeni ay yeni umutlar diyelim

Evet bende pıhtı çok attım ve yogunda kanamam oldu. Demekki gebe kalabiliyormusuz öyle düşünelim rabbim sağlıklı nasip etsin bundan sonra
evet bazen iyi açılardan düşünmek gerekiyor en yakın zamanda bebiş haberleri vermek dileğiyle..

Günaydın kızlar
Ben elendim. Dün akşam regl oldum. Erken geldi şaşırdım. hayırlısı artık. Hamişleri çokça tebrik ediyorum. İnşallah sağlıklı gebelikler geçirirsiniz
Benim de olmam yakın gibi biz de haziran gebesi oluruz inşAllah

Selam kızlar değerim 18 küsür çıktı sizce düşük mü iğneden sonra 13.gün ama ilişkiden sonra 11.gün sizce nasıl
İyi bı değer bence canım daha normal adet tarihine var o zaman gün geçtikçe değerin yükselecek erken öğrendiğin için düşük suanda hayırlı olsun gebeliğin

İnşallah artar canım çok teşekkür ederim
Artar canım hiç aklına kötü birşey getirme hamile kalana kadar olsun istiyoruz oluyor sevincini bile yaşayamadan sağlıklı mı değil mi diye içimiz de hep bı korku oluyo. Kanaman olmadıktan sonra hiç korkma en büyük sıkıntı o çünkü. Tadını çıkar sevincini yaşa bizlere de dua ediver bende temmuzda gitsem doktora bana da iğne yapar mı acaba ya bende bir yıldır ikinciyi istiyorum klomen femera falan diye konulari görüyorum burda onlari önerir mi acaba bana da diye düşünüp duruyorum bı tarafim boşver akışına bırak diyo bı tarafim hemen olur belki diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…