9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bence verir canım ilaçlar iğne için bir sebep olması gerekmiyor bir süre deneyip olmayınca herkese veriliyor vermezse de sen iste kötü bişey deil haklısın canım ama daha önce gebelik kayıplarım oldunouüzden bu tedirginliğim sevinemedim bile düşün insanın yaşadıkları çok etkiliyor

Benim de böyle çıkıyordu ovulasyon testi ikinci çizgi adet oldum canım
Yaa Ben henüz olmadım 2 günüm var belirtilerim de kayboldu ağrılarım v.s akıntım fazlalaştı bilmiyorum nasıp.. araştırdım da stres yorgunluk falan da o lh seviyesini yukseltebiliyormus

ben de prodoctorla öğrenmiştim o yüzden garipsemedim yorumunuzu

Yaa Ben henüz olmadım 2 günüm var belirtilerim de kayboldu ağrılarım v.s akıntım fazlalaştı bilmiyorum nasıp.. araştırdım da stres yorgunluk falan da o lh seviyesini yukseltebiliyormus
Olabilir adet öncesi de akıntı olabiliyor hersey gönlünce olsun olmazsa da uzulme canım zamanı var demek ki

Aynen yaşadıklarımız etkilemez mi benim de sağlıklı gebelikten önce dış gebelik hikayem var artık hiç çocuğum olmayacak sağlıklı gebelik yaşayamayacagim modundaydim millet kadın doğuma hamile olduğu için kontrole giderken ben yanlış yere yerleşen bebeğimin ölmesi için gidiyordum düşünsene psikolojimi. Hamile kaldım ama acaba rahme tutundu mu acaba sağlıkli mi demekten sevincimi yaşayamadım ilerleyen dönemde artık inanıyorsun evet bebeğim sağlıklı bana tutundu herşey olması gerektiği gibi diye inşallah senin de öyle olur herşey sağlıklı ilerler kucağına almayı nasip etsin rabbim

İnşallah verir ya o kadar çok istiyorum ki bende o duyguyu tekrar yaşamayı her ay yeni umut her ay adet gelince hüsran yaşıyorum sabah müge anlıya baktım kadın evlilik dışı hemen ilk birliktelikte hamile kalmış tövbe yarabbim diyorum ben bir yıldır uğraşıyorum bu nasıl hemen hamile kalmış nasipten öte yol yok da yıllarca bu yolda olan insanlar var yıllarca bekliyorlar onlara bakınca da bir yıl ne ki diyorum bu psikolojimizi nasıl düzelteceğiz nasıl akışına bırakacağız bilmiyorum ya

ben de aynı şekilde ovulasyon iki çizgi ve hem kan testim negatif hem de regl oldum

Aminnn canım inşallah

Kan vermiştim negatif sonucu almış bulunmaktayım biran önce adet olsam bari

Düşüşe geçtiği için biyokimyasal gebelik dedi kese oluşumu falan olmadığı için regl yoluyla atılacak dedi bugün de regl oldum
Olsun vardır bir hayr yolu açılmış oldu diğer ay sağlıklı olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…