- 3 Ocak 2021
- 5.341
- 1.834
- 123
Bence verir canım ilaçlar iğne için bir sebep olması gerekmiyor bir süre deneyip olmayınca herkese veriliyor vermezse de sen iste kötü bişey deilArtar canım hiç aklına kötü birşey getirme hamile kalana kadar olsun istiyoruz oluyor sevincini bile yaşayamadan sağlıklı mı değil mi diye içimiz de hep bı korku oluyo. Kanaman olmadıktan sonra hiç korkma en büyük sıkıntı o çünkü. Tadını çıkar sevincini yaşa bizlere de dua ediverbende temmuzda gitsem doktora bana da iğne yapar mı acaba ya bende bir yıldır ikinciyi istiyorum klomen femera falan diye konulari görüyorum burda onlari önerir mi acaba bana da diye düşünüp duruyorum bı tarafim boşver akışına bırak diyo bı tarafim hemen olur belki diyo
Hayır canım 3 gün erken geldi.Hayırlısı olsun canım günün de mi oldun tam
Amin inşallah hepimizeeevet bazen iyi açılardan düşünmek gerekiyoren yakın zamanda bebiş haberleri vermek dileğiyle..
YaaBenim de böyle çıkıyordu ovulasyon testi ikinci çizgi adet oldum canım
ben de prodoctorla öğrenmiştim o yüzden garipsemedim yorumunuzuYoktur demiyorum canım inşAllah vardır ama temkinli ol.
Prodoctor da yalancı çıkardığını yazdılar canım bir de erkenler fazla güvenilir gelmiyor bana hassasiyeti fazla olduğu için
Adetin gecikirse öyle ver bence de
Bunları sana yazdığımı sanmıştım
Olabilir adet öncesi de akıntı olabiliyor hersey gönlünce olsun olmazsa da uzulme canım zamanı var demek kiYaaBen henüz olmadım 2 günüm var belirtilerim de kayboldu ağrılarım v.s akıntım fazlalaştı bilmiyorum nasıp.. araştırdım da stres yorgunluk falan da o lh seviyesini yukseltebiliyormus
Aynen yaşadıklarımız etkilemez mi benim de sağlıklı gebelikten önce dış gebelik hikayem var artık hiç çocuğum olmayacak sağlıklı gebelik yaşayamayacagim modundaydim millet kadın doğuma hamile olduğu için kontrole giderken ben yanlış yere yerleşen bebeğimin ölmesi için gidiyordum düşünsene psikolojimi. Hamile kaldım ama acaba rahme tutundu mu acaba sağlıkli mi demekten sevincimi yaşayamadım ilerleyen dönemde artık inanıyorsun evet bebeğim sağlıklı bana tutundu herşey olması gerektiği gibi diye inşallah senin de öyle olur herşey sağlıklı ilerler kucağına almayı nasip etsin rabbimBence verir canım ilaçlar iğne için bir sebep olması gerekmiyor bir süre deneyip olmayınca herkese veriliyor vermezse de sen iste kötü bişey deilhaklısın canım ama daha önce gebelik kayıplarım oldunouüzden bu tedirginliğim sevinemedim bile düşün insanın yaşadıkları çok etkiliyor
İnşallah verir ya o kadar çok istiyorum ki bende o duyguyu tekrar yaşamayı her ay yeni umut her ay adet gelince hüsran yaşıyorumBence verir canım ilaçlar iğne için bir sebep olması gerekmiyor bir süre deneyip olmayınca herkese veriliyor vermezse de sen iste kötü bişey deilhaklısın canım ama daha önce gebelik kayıplarım oldunouüzden bu tedirginliğim sevinemedim bile düşün insanın yaşadıkları çok etkiliyor
ben de aynı şekilde ovulasyon iki çizgi ve hem kan testim negatif hem de regl oldumYaaBen henüz olmadım 2 günüm var belirtilerim de kayboldu ağrılarım v.s akıntım fazlalaştı bilmiyorum nasıp.. araştırdım da stres yorgunluk falan da o lh seviyesini yukseltebiliyormus
Aminnn canım inşallahAynen yaşadıklarımız etkilemez mi benim de sağlıklı gebelikten önce dış gebelik hikayem var artık hiç çocuğum olmayacak sağlıklı gebelik yaşayamayacagim modundaydim millet kadın doğuma hamile olduğu için kontrole giderken ben yanlış yere yerleşen bebeğimin ölmesi için gidiyordum düşünsene psikolojimi. Hamile kaldım ama acaba rahme tutundu mu acaba sağlıkli mi demekten sevincimi yaşayamadım ilerleyen dönemde artık inanıyorsun evet bebeğim sağlıklı bana tutundu herşey olması gerektiği gibi diye inşallah senin de öyle olur herşey sağlıklı ilerler kucağına almayı nasip etsin rabbim
Sağlık olsun canım yeni ay yeni umutlar.. haziran uğurlu gelir inşallahKan vermiştim negatif sonucu almış bulunmaktayım biran önce adet olsam bari
bize de haber ver canım.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım erken diyorsun ama çatlamanın üzerinden 14 gün geçtiyse aslında erken olmuyoHayır canım 3 gün erken geldi.
Olsun vardır bir hayr yolu açılmış oldu diğer ay sağlıklı olur inşDüşüşe geçtiği için biyokimyasal gebelik dedi kese oluşumu falan olmadığı için regl yoluyla atılacak dedi bugün de regl oldum
Amin inşallah canımOlsun vardır bir hayr yolu açılmış oldu diğer ay sağlıklı olur inş
Aynen canım her şeyin bir zamanı vardır bununda öyle.. rabbim sağlıklı nasip etsinde önemli olan oOlabilir adet öncesi de akıntı olabiliyor hersey gönlünce olsun olmazsa da uzulme canım zamanı var demek ki
Ben kan vermedim test yapmıştım negatifti dün.. regl olurum vakti geldiğinde zatenben de aynı şekilde ovulasyon iki çizgi ve hem kan testim negatif hem de regl oldum
Aynen öyle canım geç olsun güç olmasınAynen canım her şeyin bir zamanı vardır bununda öyle.. rabbim sağlıklı nasip etsinde önemli olan o
Benim günüm şaşmazdı hiç canım. Uygulamaya göre hangi günse o gün gelirdi. Hiç böyle etken geldiğini bilmemCanım erken diyorsun ama çatlamanın üzerinden 14 gün geçtiyse aslında erken olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?