- 30 Mart 2017
- 12.748
- 19.828
- 298
Sabit mi hiç değişmiyor mu gününBenim günüm şaşmazdı hiç canım. Uygulamaya göre hangi günse o gün gelirdi. Hiç böyle etken geldiğini bilmem
Hayır canım. Belki bir gün geç ya da erken. Hiç böyle 3 gün önceden olmadımSabit mi hiç değişmiyor mu günün
Vay be tıkır tıkır maşaAllahHayır canım. Belki bir gün geç ya da erken. Hiç böyle 3 gün önceden olmadım
Valla geliyorda pek işe yaramıyor işte.Vay be tıkır tıkır maşaAllah
Ben de ya hiç olmam ya da hiç bitmez
Hayırlısı olsun canım catlamaya göre seninde bugün olman gerekiyordu aslındaCanım sabah test yaptım bir şey çıkmadı. Dün kan verdim bugün sonuç çıkacak. Umudum yok ama bakalım hayırlısı olsun.
Doktorumun takviyelerine başladım inositol vs inşallah ise yarar sizde deneyebilirsiniz aslında ben rahim filmide çekildim Mart'ta halen tık yokEvet olmadım ama regl ağrım vardı. Baya ağrıyordu. Resmen regl olacak gibiydim ama olmadım. Beklenen tarihim 1 Haziran görünüyor
Temmuz ayında doktora gideceğim canım bende. Benim amh düşük. Tekrar baktıracağımHayırlısı olsun canım catlamaya göre seninde bugün olman gerekiyordu aslında
Doktorumun takviyelerine başladım inositol vs inşallah ise yarar sizde deneyebilirsiniz aslında ben rahim filmide çekildim Mart'ta halen tık yok
Amh ne kadar çıktı canım senin daha önce gebelik geçirmiştin bu kadar düşükmüydüTemmuz ayında doktora gideceğim canım bende. Benim amh düşük. Tekrar baktıracağım
Hiç bilmiyorum canım. Kızımdan sonra baktırdım 0.99 çıkmıştı. Şimdi daha da düşüktür.Amh ne kadar çıktı canım senin daha önce gebelik geçirmiştin bu kadar düşükmüydü
Pozitif canım kan ver benceKızlarrr günaydınbugün yumurtlamadan itibaren 13.günüm 11.günden itibaren test yapmaya başladım ve 11 de gölgeyle başladı şuan baya belirginleşmeye başladı Eki Görüntüle 3599189
Canım iyice koyulaşsın öyle kan vereceğim sürekli kan verip takip etmek istemiyorumPozitif canım kan ver bence
Hadi hayırlısı bende görüyorum çizgiyi kan verip bize de bilgi varKızlarrr günaydınbugün yumurtlamadan itibaren 13.günüm 11.günden itibaren test yapmaya başladım ve 11 de gölgeyle başladı şuan baya belirginleşmeye başladı Eki Görüntüle 3599189
Tamam canım reglim biraz geçince kan vericem haber veririm mutlakaHadi hayırlısı bende görüyorum çizgiyi kan verip bize de bilgi var
Geçmiş olsun canım nasıldı ağrı sızı hissettin mi? Benim kuzenim çektirdi üç ay olacak hala gebelik olmadı. Bazıları hemen hamile kalıyorRahim filminden sonra gebe kalanınız oldu mu çektirdim tüplerim açık çıktı problem yoktu bakalım bu ay haziran anneleri olacak mıyız
Devlette mi özel de mi çektirdin canım anestezili mi anestezisiz mi ben de istiyorum çektirmeyi ama devlette hemen oluyor mu gün mü veriliyor hiç bilmiyorumRahim filminden sonra gebe kalanınız oldu mu çektirdim tüplerim açık çıktı problem yoktu bakalım bu ay haziran anneleri olacak mıyız
O nerde çektirdi canım özel mi devlet mi çektirip diğer ay gebelik yaşayan insanlar da varGeçmiş olsun canım nasıldı ağrı sızı hissettin mi? Benim kuzenim çektirdi üç ay olacak hala gebelik olmadı. Bazıları hemen hamile kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?