9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Canım sabah test yaptım bir şey çıkmadı. Dün kan verdim bugün sonuç çıkacak. Umudum yok ama bakalım hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun canım catlamaya göre seninde bugün olman gerekiyordu aslında
Evet olmadım ama regl ağrım vardı. Baya ağrıyordu. Resmen regl olacak gibiydim ama olmadım. Beklenen tarihim 1 Haziran görünüyor
Doktorumun takviyelerine başladım inositol vs inşallah ise yarar sizde deneyebilirsiniz aslında ben rahim filmide çekildim Mart'ta halen tık yok

Temmuz ayında doktora gideceğim canım bende. Benim amh düşük. Tekrar baktıracağım

Rahim filminden sonra gebe kalanınız oldu mu çektirdim tüplerim açık çıktı problem yoktu bakalım bu ay haziran anneleri olacak mıyız

Rahim filminden sonra gebe kalanınız oldu mu çektirdim tüplerim açık çıktı problem yoktu bakalım bu ay haziran anneleri olacak mıyız
Geçmiş olsun canım nasıldı ağrı sızı hissettin mi? Benim kuzenim çektirdi üç ay olacak hala gebelik olmadı. Bazıları hemen hamile kalıyor

Devlette mi özel de mi çektirdin canım anestezili mi anestezisiz mi ben de istiyorum çektirmeyi ama devlette hemen oluyor mu gün mü veriliyor hiç bilmiyorum

Hanımlar merhaba, adet günüm 26. Günde oluyorum normalde 1 gün geçti. Test yapmıyorum hanımlar negatif görmek üzer.. regl belirtilerim var gibi de yok gibi de. Göğüslerimde ne bir şişlik ne bir acıma hiç bir belirti yok. Alt karnım sabah yumuşaktı şimdi şişti gazlı gibi. Belim ağrıyor.. beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…