9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Geçmiş olsun canım nasıldı ağrı sızı hissettin mi? Benim kuzenim çektirdi üç ay olacak hala gebelik olmadı. Bazıları hemen hamile kalıyor
Kuzum hafif bir ağrı oldu adet ağrısı gibi sonra geçti şükür iyiymiş prolaktin ilacı kullanacağım bakalım

Kuzum hafif bir ağrı oldu adet ağrısı gibi sonra geçti şükür iyiymiş prolaktin ilacı kullanacağım bakalım
İyi bari bebeğim kurtardin kuzenimin çok ağrısı olmuş... Herkesin acı eşiği ayrı . Prolaktin değerin çok yüksek değil düşer geri yediklerin ve stres teetiklemis olabilir . Biara benimde 28 çıktı hapını kullandım düzeldi. Öncesinde 17.di hurma incir vs.biseyler çok yemiştim o ay 28 çıktı hapı yuttum geri 17 ye düştü

Sanırım yediklerim çok etki ediyor streste öyle malesef dikkat edeceğim artık

kızlarr nerhabaa ben size bir şey danışmak istiyorummm. hiç istemesem de ovü testim aldım ama düzenli olarak nasıl kullanmam gerekiyor bunu? ve nasıl ilerleyeceğim tam bilmiyorum

Kızlarrr günaydın bugün yumurtlamadan itibaren 13.günüm 11.günden itibaren test yapmaya başladım ve 11 de gölgeyle başladı şuan baya belirginleşmeye başladı Eki Görüntüle 3599189
ayyyy bu resmen pozitifff.. kan testi yaptıırrr ve bize de haber ver çünkü güzel şeyler duymaya ihtiyacımızz var

ayyyy bu resmen pozitifff.. kan testi yaptıırrr ve bize de haber ver çünkü güzel şeyler duymaya ihtiyacımızz var
Reglim geçince vereceğim canım düşük değerle öğrenip takip stresine girmek istemiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla devam ettirsin inşallah

kızlarr nerhabaa ben size bir şey danışmak istiyorummm. hiç istemesem de ovü testim aldım ama düzenli olarak nasıl kullanmam gerekiyor bunu? ve nasıl ilerleyeceğim tam bilmiyorum
Canım reglin bitince test yapmaya başla, her gün en az 2 saat sıvı tüketmeden mümkünse aynı saatlerde testi tekrarla iki çizgi de koyu olduğunda 3 gün falan değerlendir ister gün aşırı ister üst üste.

Selam kızlar perşembe günü kan testi yaptırmıştım değerim 18.26 çıkmıştı bugün yine yaptırdım 37,38 çıkmış sizce nasıl az mı ?

Normal artış gayet. Herkesin aynı hızla artmayabiliyor kimi hızlıca artar sağlıksız olur kimide yavaşça sağlıklı şekilde ilerler hiç belli olmaz. Adet gecikmesinden sonra daha çok artış oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…