Kuzum hafif bir ağrı oldu adet ağrısı gibi sonra geçti şükür iyiymiş prolaktin ilacı kullanacağım bakalımGeçmiş olsun canım nasıldı ağrı sızı hissettin mi? Benim kuzenim çektirdi üç ay olacak hala gebelik olmadı. Bazıları hemen hamile kalıyor
Canım bir görüntüleme merkezinde çektirdim anestezisiz ağrısı çok azdı hemen çektirdimDevlette mi özel de mi çektirdin canım anestezili mi anestezisiz mi ben de istiyorum çektirmeyi ama devlette hemen oluyor mu gün mü veriliyor hiç bilmiyorum
Kadın doğumda çekmediler mi o zamanCanım bir görüntüleme merkezinde çektirdim anestezisiz ağrısı çok azdı hemen çektirdim
Prolaktin değerin kaç canım senin benim 25 çıktı sınır da dedi doktor sıkınti olmaz dediKuzum hafif bir ağrı oldu adet ağrısı gibi sonra geçti şükür iyiymiş prolaktin ilacı kullanacağım bakalım
Devlet hastanesinde çektirdi canım anestezisiz. Tabiki öyle birde onlar hiç korunmamislardi 2 buçuk yıllık evlilerO nerde çektirdi canım özel mi devlet mi çektirip diğer ay gebelik yaşayan insanlar da var
İyi bari bebeğim kurtardin kuzenimin çok ağrısı olmuş... Herkesin acı eşiği ayrı . Prolaktin değerin çok yüksek değil düşer geri yediklerin ve stres teetiklemis olabilir . Biara benimde 28 çıktı hapını kullandım düzeldi. Öncesinde 17.di hurma incir vs.biseyler çok yemiştim o ay 28 çıktı hapı yuttum geri 17 ye düştüKuzum hafif bir ağrı oldu adet ağrısı gibi sonra geçti şükür iyiymiş prolaktin ilacı kullanacağım bakalım
Özel hastane çok yüksek fiyat verdi bir görüntüleme merkezinde çekip doktoruma gösterdim canımKadın doğumda çekmediler mi o zaman
Benim yüksek çıktı 44 çıktı canım ilaç verdiProlaktin değerin kaç canım senin benim 25 çıktı sınır da dedi doktor sıkınti olmaz dedi
Sanırım yediklerim çok etki ediyor streste öyle malesef dikkat edeceğim artıkİyi bari bebeğim kurtardin kuzenimin çok ağrısı olmuş... Herkesin acı eşiği ayrı . Prolaktin değerin çok yüksek değil düşer geri yediklerin ve stres teetiklemis olabilir . Biara benimde 28 çıktı hapını kullandım düzeldi. Öncesinde 17.di hurma incir vs.biseyler çok yemiştim o ay 28 çıktı hapı yuttum geri 17 ye düştü
Bencede dikkat et canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizlere gebeliğiSanırım yediklerim çok etki ediyor streste öyle malesef dikkat edeceğim artık
Anladım canımDevlet hastanesinde çektirdi canım anestezisiz. Tabiki öyle birde onlar hiç korunmamislardi 2 buçuk yıllık evliler
ayyyy bu resmen pozitifff.. kan testi yaptıırrr ve bize de haber ver çünkü güzel şeyler duymaya ihtiyacımızz varKızlarrr günaydınbugün yumurtlamadan itibaren 13.günüm 11.günden itibaren test yapmaya başladım ve 11 de gölgeyle başladı şuan baya belirginleşmeye başladı Eki Görüntüle 3599189
Reglim geçince vereceğim canım düşük değerle öğrenip takip stresine girmek istemiyorumayyyy bu resmen pozitifff.. kan testi yaptıırrr ve bize de haber ver çünkü güzel şeyler duymaya ihtiyacımızz var
Canım reglin bitince test yapmaya başla, her gün en az 2 saat sıvı tüketmeden mümkünse aynı saatlerde testi tekrarla iki çizgi de koyu olduğunda 3 gün falan değerlendir ister gün aşırı ister üst üste.kızlarr nerhabaaben size bir şey danışmak istiyorummm. hiç istemesem de ovü testim aldım ama düzenli olarak nasıl kullanmam gerekiyor bunu? ve nasıl ilerleyeceğim tam bilmiyorum
2 katı artmış sanki canım normal benceSelam kızlar perşembe günü kan testi yaptırmıştım değerim 18.26 çıkmıştı bugün yine yaptırdım 37,38 çıkmış sizce nasıl az mı ?
Evet 2 katı ama nebilim az geldi herkesin 3 4 kat artarken bilmiyorum inşallah ilerler sağlıkla2 katı artmış sanki canım normal bence
Önemli olan hızlı artması değil canım 2 katı ve sağlıkla artması kendini strese sokmaEvet 2 katı ama nebilim az geldi herkesin 3 4 kat artarken bilmiyorum inşallah ilerler sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?