- 3 Ocak 2021
- 5.335
- 1.833
- 123
Yaaa öylemi canım adetime daha iki gün var normalde inşallah öyle olur Allahım sizlere de nasip etsinNormal artış gayet. Herkesin aynı hızla artmayabiliyor kimi hızlıca artar sağlıksız olur kimide yavaşça sağlıklı şekilde ilerler hiç belli olmaz. Adet gecikmesinden sonra daha çok artış oluyor diye biliyorum
Kızlar merhaba adetım bittiğinden berı test yapıyorum yanı 18 mayıstan berı adet tarıhım 12 mayıs bugun 19. Gün aşırı bel agırım bacak ağırım kasık ağrım var adetımın hemen ertesi yaptıgım test koyuya yakındı sonra soldu ama o gun yunurtlama oldumu ondan oncekı gunmu oldu bilmiyorum başta yaptıgım testler artımed nezaman yapsam 2ö cızgı ıyce gözüküyor sonrasında yaptıgım küçükler labaquıck test ılk yaptığım testte hıc cizgı yoktu bugun yaptığımda barız gözüküyor anlamıyorum hıcmı yumurtlamadım bastamı yumurtladım ama bugun yanı dun dijitalde yumurtlaöa gunumdu dun bugun agrım cok az bıraz akıntım var göğüslerimin yanındada agrı var ne den oluyor anlamadım bıde testleri yapmaya devam etmeli miyim adetım bu ay 35 gunden sonra oldu ona gorede yunurtlama 2 gun sonra olması lazım ama devam etmeli miyim bilmiyorum prolaktınım 1 ay once 13 ken şimdi 38 çıktı oda ayrı uzucu napcam bilmiyorum biriniz cevap yazın lütfen eşim her testı yaptırdı onda sorun yok bendede yok gözüküyor ama 7..ayımız olcak bu ayda olmasssa gebelık bu arada testlerin ıcını açtığım resımdekı usttekı test en koyu olan oydu oda yumurtlamamı degılmı emın değilim hemen adetın sonrasında yaptıgım cok canım sıkılıyor bu ay cok cabaladık benmı yunurtlamayacagımHı o zaman yumurtlama olabilir pik gormediysen
Evet evet öyle korkma sen güzelce iki kat artmış sağlıcakla gelsin... Amin inşallah canım rabbim vakti geldiğinde nasip ediyor herkese bir bir.. eminimki bizde o haberi alicaz birgünYaaa öylemi canım adetime daha iki gün var normalde inşallah öyle olur Allahım sizlere de nasip etsin
Canım testin içini açtığın yumurtlama gibi duruyor stres yapma bence elbet olur bir gün. Ben 12.ayima girdim sadece 10.ayimda kimyasal yaşadım diye sabretmeye çalışıyorumKızlar merhaba adetım bittiğinden berı test yapıyorum yanı 18 mayıstan berı adet tarıhım 12 mayıs bugun 19. Gün aşırı bel agırım bacak ağırım kasık ağrım var adetımın hemen ertesi yaptıgım test koyuya yakındı sonra soldu ama o gun yunurtlama oldumu ondan oncekı gunmu oldu bilmiyorum başta yaptıgım testler artımed nezaman yapsam 2ö cızgı ıyce gözüküyor sonrasında yaptıgım küçükler labaquıck test ılk yaptığım testte hıc cizgı yoktu bugun yaptığımda barız gözüküyor anlamıyorum hıcmı yumurtlamadım bastamı yumurtladım ama bugun yanı dun dijitalde yumurtlaöa gunumdu dun bugun agrım cok az bıraz akıntım var göğüslerimin yanındada agrı var ne den oluyor anlamadım bıde testleri yapmaya devam etmeli miyim adetım bu ay 35 gunden sonra oldu ona gorede yunurtlama 2 gun sonra olması lazım ama devam etmeli miyim bilmiyorum prolaktınım 1 ay once 13 ken şimdi 38 çıktı oda ayrı uzucu napcam bilmiyorum biriniz cevap yazın lütfen eşim her testı yaptırdı onda sorun yok bendede yok gözüküyor ama 7..ayımız olcak bu ayda olmasssa gebelık bu arada testlerin ıcını açtığım resımdekı usttekı test en koyu olan oydu oda yumurtlamamı degılmı emın değilim hemen adetın sonrasında yaptıgım cok canım sıkılıyor bu ay cok cabaladık benmı yunurtlamayacagım
Belli konuşmalarına bile yansıyor stresin.. yapma lütfen gerek yok rabbim ne derse o oluyorCanım ılk kez bu ay yapıyorum Ovulasyon testi o acık olan hemen adetin sonrasıydı değerlendirdım ama oldumu olmadımı bilmem csrsmaba doktor folıkul buyumemus demsıtı sımdıye buyudumu onuda bilmem ama gerçekten stres cok yapıyorum elımde değil kaybın ıcın üzüldüm ama bilmiyorum hamıle kalabılcemmı bunu cok merak ediyorum
amiiin inşallaahhReglim geçince vereceğim canım düşük değerle öğrenip takip stresine girmek istemiyorumAllahım isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla devam ettirsin inşallah
anladımm, ama her gün aynı saatlerde yapmazsam nolur? çünkü çalışıyorum ve hep denk getiremeyebilirimCanım reglin bitince test yapmaya başla, her gün en az 2 saat sıvı tüketmeden mümkünse aynı saatlerde testi tekrarla iki çizgi de koyu olduğunda 3 gün falan değerlendir ister gün aşırı ister üst üste.
Sıvı alımına dikkat et bir şey olmaz. Henüz yumurtlama yokanladımm, ama her gün aynı saatlerde yapmazsam nolur? çünkü çalışıyorum ve hep denk getiremeyebilirimuygulamaya göre yumurtlamaya 7 gün var. dün yapmıştım bu şekilde çıktı ovü testi
Gecikmezsse 12 haziran ama 10 gub 6 gun gecikiyor aralıktan berıBelli konuşmalarına bile yansıyor stresin.. yapma lütfen gerek yok rabbim ne derse o oluyoradetine kaç gün var hiç gebelik testi yaptın mii
teşekkür ederimmSıvı alımına dikkat et bir şey olmaz. Henüz yumurtlama yok
Daha varmış bekle canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahGecikmezsse 12 haziran ama 10 gub 6 gun gecikiyor aralıktan berı
Amın canım saolDaha varmış bekle canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim . çizginin silik olmasina takılma hemen kan ver bizi de haberdar et
Hayırlı olsun, hamilesiniz. Laboquickte belirgin çıkmış gayet. Sağlıkla devam etsin inşallahKızlarrr günaydınbugün yumurtlamadan itibaren 13.günüm 11.günden itibaren test yapmaya başladım ve 11 de gölgeyle başladı şuan baya belirginleşmeye başladı Eki Görüntüle 3599189
Çok teşekkür ederiimm inşallahHayırlı olsun, hamilesiniz. Laboquickte belirgin çıkmış gayet. Sağlıkla devam etsin inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallaahhHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?