Ben gecikmemin 3. Gününde verdim ama erken döllenme olmuş olabilir dediCanıım hayırlı olsun maşallahbende kaset testte pozitif gördüm reglime 1-2 gün var kaç gün gecikince kan verdin bende gecikmeyi bekliyorum
Maşallah canım sağlıcakla gelsinBen gecikmemin 3. Gününde verdim ama erken döllenme olmuş olabilir dedi
Evet evet kesinlikle beklemek lazım yoksa günler geçmiyor ben bir hafta önce teste gördüm kan vermemek için zor tuttum kendimi iyiki de tutmuşum büyük ihtimal pazartesi kese görünür dedi doktorMaşallah canım sağlıcakla gelsinbende biraz bekleyeyim
Ayy işte bende bu yüzden vermiyorum düşük değerle öğrenip çok beklemiyim diyeEvet evet kesinlikle beklemek lazım yoksa günler geçmiyor ben bir hafta önce teste gördüm kan vermemek için zor tuttum kendimi iyiki de tutmuşum büyük ihtimal pazartesi kese görünür dedi doktor
Ay inşallah sizin de pozitiftir. Mutlaka yazınnnn burayaaAyy işte bende bu yüzden vermiyorum düşük değerle öğrenip çok beklemiyim diyebayram bitince vericem inşallah bir aksilik olmazsa..
İncir üzüm yeme maden suyu içme bunlar yükseltiyor aklıma gelenBenim yüksek çıktı 44 çıktı canım ilaç verdi
Tatlı şeyler mi yükseltiyor genelde canımİncir üzüm yeme maden suyu içme bunlar yükseltiyor aklıma gelen
Yok tatlıyla alakalı değilTatlı şeyler mi yükseltiyor genelde canım
Dikkat edeceğim bu ay vitamin aldım yumurta güçlendirici balık yağı bide prolaktin ilacımı kullanacağım bakalımYok tatlıyla alakalı değil
Şifa olsunDikkat edeceğim bu ay vitamin aldım yumurta güçlendirici balık yağı bide prolaktin ilacımı kullanacağım bakalım
Ben çektirdim canım marttaKızlar rahim filmi çektireniniz var mı aranızda doktor benden istedi rahim filmi
Ah o prolaktin sizindemi yüksek benimde hep yüksek dostinexle düşüyor bırakıyorum gene 55-60 Lara çıkıyor sizin kaç çıkıyor değerinizDikkat edeceğim bu ay vitamin aldım yumurta güçlendirici balık yağı bide prolaktin ilacımı kullanacağım bakalım
rahim filmi ataköyde elif hanım var orada çekildim,çok profesyonel birisi.takviye olarakta doktorum eşimle bana Pregros Plus wm 90 tablet verdi.Hayırlısı olsun canım catlamaya göre seninde bugün olman gerekiyordu aslında
Doktorumun takviyelerine başladım inositol vs inşallah ise yarar sizde deneyebilirsiniz aslında ben rahim filmide çekildim Mart'ta halen tık yok
Bizde kullanıyoruz takviye bana foliborn my force esimede 2 adet takviye verdi bakalım ise yarar inşallahrahim filmi ataköyde elif hanım var orada çekildim,çok profesyonel birisi.takviye olarakta doktorum eşimle bana Pregros Plus wm 90 tablet verdi.
Benimde 45 çıktı çok üzüldüm yaş 35 dedi ki prolaktin yüksek aşılama dene çok kötü bir doktordu morelimi bozduAh o prolaktin sizindemi yüksek benimde hep yüksek dostinexle düşüyor bırakıyorum gene 55-60 Lara çıkıyor sizin kaç çıkıyor değeriniz
Kızlar merhaba adetım 18 ınde bıttı 14 gun oldu yanı bugün adet başlangıcı gibi kahverengi leke var neden olur sızce daha adetıme 11 gun var bu kadar erken adet olabilirmiyimSıvı alımına dikkat et bir şey olmaz. Henüz yumurtlama yok
Merhabalar testiniz direk mi böyle çıktı ilk andan yoksa 10 dk falan sür dü mü bide başka testte nasıl bende aşnısını şaptım daKızlarrr günaydınbugün yumurtlamadan itibaren 13.günüm 11.günden itibaren test yapmaya başladım ve 11 de gölgeyle başladı şuan baya belirginleşmeye başladı Eki Görüntüle 3599189
Başka test denemedim 11.günden beri laboquick yapıyorum gittikçe koyulaşıyor.. 5 dakikada çizgi çıkıyor 10. Dakikada koyulaşıyor bayaMerhabalar testiniz direk mi böyle çıktı ilk andan yoksa 10 dk falan sür dü mü bide başka testte nasıl bende aşnısını şaptım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?