9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Maşallah canım sağlıcakla gelsin bende biraz bekleyeyim
Evet evet kesinlikle beklemek lazım yoksa günler geçmiyor ben bir hafta önce teste gördüm kan vermemek için zor tuttum kendimi iyiki de tutmuşum büyük ihtimal pazartesi kese görünür dedi doktor

Evet evet kesinlikle beklemek lazım yoksa günler geçmiyor ben bir hafta önce teste gördüm kan vermemek için zor tuttum kendimi iyiki de tutmuşum büyük ihtimal pazartesi kese görünür dedi doktor
Ayy işte bende bu yüzden vermiyorum düşük değerle öğrenip çok beklemiyim diye bayram bitince vericem inşallah bir aksilik olmazsa..

Dikkat edeceğim bu ay vitamin aldım yumurta güçlendirici balık yağı bide prolaktin ilacımı kullanacağım bakalım
Ah o prolaktin sizindemi yüksek benimde hep yüksek dostinexle düşüyor bırakıyorum gene 55-60 Lara çıkıyor sizin kaç çıkıyor değeriniz

rahim filmi ataköyde elif hanım var orada çekildim,çok profesyonel birisi.takviye olarakta doktorum eşimle bana Pregros Plus wm 90 tablet verdi.

rahim filmi ataköyde elif hanım var orada çekildim,çok profesyonel birisi.takviye olarakta doktorum eşimle bana Pregros Plus wm 90 tablet verdi.
Bizde kullanıyoruz takviye bana foliborn my force esimede 2 adet takviye verdi bakalım ise yarar inşallah

Ah o prolaktin sizindemi yüksek benimde hep yüksek dostinexle düşüyor bırakıyorum gene 55-60 Lara çıkıyor sizin kaç çıkıyor değeriniz
Benimde 45 çıktı çok üzüldüm yaş 35 dedi ki prolaktin yüksek aşılama dene çok kötü bir doktordu morelimi bozdu

Merhabalar testiniz direk mi böyle çıktı ilk andan yoksa 10 dk falan sür dü mü bide başka testte nasıl bende aşnısını şaptım da
Başka test denemedim 11.günden beri laboquick yapıyorum gittikçe koyulaşıyor.. 5 dakikada çizgi çıkıyor 10. Dakikada koyulaşıyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…