Teşekkür ederim ya ben labo da çizgi görüyorum ama erken gebelikler negatif o yüzden acaba labo mu sıkıntılı diye düşündüm siz takip yapmışsınız ama maşallah düzenli artıyor güzel haberlerle gelinBaşka test denemedim 11.günden beri laboquick yapıyorum gittikçe koyulaşıyor.. 5 dakikada çizgi çıkıyor 10. Dakikada koyulaşıyor baya
Testinizi atın bi bakalım bizdeTeşekkür ederim ya ben labo da çizgi görüyorum ama erken gebelikler negatif o yüzden acaba labo mu sıkıntılı diye düşündüm siz takip yapmışsınız ama maşallah düzenli artıyor güzel haberlerle gelin
Üstteki 6 gün kala akşama dogru alttaki 5 gün kala sabah buranda belirdi 10 dk içinde buna bakarak awox alıp yaptım o bembeyazTestinizi atın bi bakalım bizdebugün 14.gün yumurtlamadan beri bugün yine yaptım çizgi kırmızılaştı baya.. ama iki çizgininde koyu olması için reglin 2-3 gün geçmesi lazım sanırım benim regl günüm yarın
Üstteki 6 gün kala akşama dogru alttaki 5 gün kala sabah buranda belirdi 10 dk içinde buna bakarak awox alıp yaptım o bembeyaz
Canım erken yapmışsın sanırım regline 1-2 gün kala tekrarla bence laboquick yanılmaz diyorlar amaÜstteki 6 gün kala akşama dogru alttaki 5 gün kala sabah buranda belirdi 10 dk içinde buna bakarak awox alıp yaptım o bembeyaz
Evet ya erken davrandım bakalım yarın doktor randevum var. Bata 3 kalmış oluyo varsa da şoksa da belli olurCanım erken yapmışsın sanırım regline 1-2 gün kala tekrarla bence laboquick yanılmaz diyorlar ama
Ben yumurtlamadan itibaren 11.gün belirti hissetmeye başladımKızlar hamile olup en erken ne zaman belirti yaşadınız? Belirtiler yoğun muydu yoksa gün geçtikçe mi yogunlaşti
Benim başlarda en net belirtim surekli karnım ağrıyordu yumurtlama zamanından itibaren yumurtlamadan on gün kadar sonra ufak tefek bulantilar başlamıştı halsizdim sürekli yoruluyordum ve göğüslerim şişti .adet zamanim geçti artık pek bulantım yok karın ağrım ve halsizligim çabuk yorulmam aynı şekilde devam ediyorKızlar hamile olup en erken ne zaman belirti yaşadınız? Belirtiler yoğun muydu yoksa gün geçtikçe mi yogunlaşti
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen yumurtlamadan itibaren 11.gün belirti hissetmeye başladımkaset testte pozitif gördüm kan vermedim henüz
Karın ağrısı genel bi ağrı mi yoksa alt karın ağrısı mi?Benim başlarda en net belirtim surekli karnım ağrıyordu yumurtlama zamanından itibaren yumurtlamadan on gün kadar sonra ufak tefek bulantilar başlamıştı halsizdim sürekli yoruluyordum ve göğüslerim şişti .adet zamanim geçti artık pek bulantım yok karın ağrım ve halsizligim çabuk yorulmam aynı şekilde devam ediyor
Bunlar da testlerimArkadaşlar benim ayın 12 si yumurtlamaydı 14ünde çatlama gördüm ayın 26sında leke geldi sonra 4 gün boyunca açık renkli kanama gördüm adet oldum sandım.Ama bugün öylesine ovulasyon yaptım suya dikkat etmedim yapmadan su içmiştim pik çıkınca bir de test yapayım dedim bir gebenin günlüğü daha önce hiç böyle çıkmamıştı sizce gebe olabilir miyim
Alt karnım ağrıyor canım sürekli hani birçok zaman daha sızı şeklinde ama kramp tarzı da oluyorKarın ağrısı genel bi ağrı mi yoksa alt karın ağrısı mi?
Pozitif gözüküyor canım hayırlı olsun kan ver benceBunlar da testlerim
Ayy bilmiyorum aslında bu ay çok belirti yaşamıştım ama kanama görünce yok dsmiştim bugün karnıma çok kramp gşrdi regş daha yeni bitti yumurtlama erken mi olacak dedim o yüzden ovulasyona bi bakım dedim öyle yaptım çok şaşırdımPozitif gözüküyor canım hayırlı olsun kan ver bence
Bence kan ver bir an önce ancak öyle emin olursun canım ama var gibi duruyorArkadaşlar bu da şimdi yaptığım productor
Canım çift görünüyor inşallah hamilesinArkadaşlar bu da şimdi yaptığım productor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?