Yarın test vereceğim.Kanama görmemiş olsam bu ay bekliyordum aslında ama kanama görünce olmadı demiştim ama yerleşmeydi demek ki çünkü ovulasyonum da pik.Canım çift görünüyor inşallah hamilesin
Yarın vereceğim inşaAllah.Bence kan ver bir an önce ancak öyle emin olursun canım ama var gibi duruyor
Olsun negatif düşünme inşallah bebeğin seninledir canım bekliyoruz güzel haberlerini daha sonra da tüm yaşadıklarını anlatırsınYarın test vereceğim.Kanama görmemiş olsam bu ay bekliyordum aslında ama kanama görünce olmadı demiştim ama yerleşmeydi demek ki çünkü ovulasyonum da pik.
Hayırlı olsun varArkadaşlar bu da şimdi yaptığım productor
Parlak kırmızı mıydı kanama çok muyduAyy bilmiyorum aslında bu ay çok belirti yaşamıştım ama kanama görünce yok dsmiştim bugün karnıma çok kramp gşrdi regş daha yeni bitti yumurtlama erken mi olacak dedim o yüzden ovulasyona bi bakım dedim öyle yaptım çok şaşırdım
İlk 2 gün sadece pembe lekeydi sonraki 2 gün de yoğun ama adet kanaması sayılmayacak renkteydi kırmızı ama parlak değildi sonra birden pat diye bitti azalma falan olmadan.Parlak kırmızı mıydı kanama çok muydu
İnşallah bilmiyorum kaç aydır test yaparım ilk defa bugün 2.pembelikleri görünce sevindim.Sadece kanamadan dolayı şüphem var gerçi o zamanda test yapmıştım pozitif çıkmamıştı.Olsun negatif düşünme inşallah bebeğin seninledir canım bekliyoruz güzel haberlerini daha sonra da tüm yaşadıklarını anlatırsın
Bende görüyorum ya sen bi an önce kan ver canımArkadaşlar bu da şimdi yaptığım productor
AminGebe olmayanlar canlarım yeni aya hazırmıyız bu ay bizim ayımız olur inşallah Haziran bize umut getirsin
Amiiinn inşallah canım benim Rabbim bu ay da bizi güldürür inşallahGebe olmayanlar canlarım yeni aya hazırmıyız bu ay bizim ayımız olur inşallah Haziran bize umut getirsin
Benim sıfır belirtim vardı hatta tutmadı bu ay da dedim sadece göğüs ağrısı vardı hafif o da her ay olan bir şeydi belirtiden saymadım öğrendikten sonra kasık ve bel ağrım olmaya başladıKızlar hamile olup en erken ne zaman belirti yaşadınız? Belirtiler yoğun muydu yoksa gün geçtikçe mi yogunlaşti
Ne güzelBenim sıfır belirtim vardı hatta tutmadı bu ay da dedim sadece göğüs ağrısı vardı hafif o da her ay olan bir şeydi belirtiden saymadım öğrendikten sonra kasık ve bel ağrım olmaya başladı
Amin canım inşallah ya düzenim fena bozuldu rahim filmi çektirdim cumartesi bugün yine lekelenme olmuş adetim de bitmişti yaAmiiinn inşallah canım benim Rabbim bu ay da bizi güldürür inşallah
Lekelenme rahim filminden dolayı olmasın canım ? Genelde öyle olur diye duymuştum benAmin canım inşallah ya düzenim fena bozuldu rahim filmi çektirdim cumartesi bugün yine lekelenme olmuş adetim de bitmişti ya
Jeli kaç defa kullandınız sadece yumurtlama günü 3 defa miBu ay gynoseed jel kullandım bir de yazmayı unutmuşum
Büyük ihtimalle ondan ya canım umarım bu ay reglim etkilenmez yumurtlama da falan bilmiyorum bilgin var mı seninLekelenme rahim filminden dolayı olmasın canım ? Genelde öyle olur diye duymuştum ben
Sanmam kuzum rahim filminin hemen arkasındaki ayda hamile kalanlar var kişiden kişiye değişir tabi bu durumda. Öyleyse yumurtlamayi falan etkilememesi lazım. Ben kimyasal yaşadığımda etkilenmedimse sen bundan hiç etkilenmezsin diye düşünüyorumBüyük ihtimalle ondan ya canım umarım bu ay reglim etkilenmez yumurtlama da falan bilmiyorum bilgin var mı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?