9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Canım çift görünüyor inşallah hamilesin
Yarın test vereceğim.Kanama görmemiş olsam bu ay bekliyordum aslında ama kanama görünce olmadı demiştim ama yerleşmeydi demek ki çünkü ovulasyonum da pik.

Eğer yarın kanda da çıkarsa bu ay denediklerimi paylaşacağım.Çünkü uzun zamandır negatif görüyordum

Yarın test vereceğim.Kanama görmemiş olsam bu ay bekliyordum aslında ama kanama görünce olmadı demiştim ama yerleşmeydi demek ki çünkü ovulasyonum da pik.
Olsun negatif düşünme inşallah bebeğin seninledir canım bekliyoruz güzel haberlerini daha sonra da tüm yaşadıklarını anlatırsın

Parlak kırmızı mıydı kanama çok muydu

Parlak kırmızı mıydı kanama çok muydu
İlk 2 gün sadece pembe lekeydi sonraki 2 gün de yoğun ama adet kanaması sayılmayacak renkteydi kırmızı ama parlak değildi sonra birden pat diye bitti azalma falan olmadan.

Olsun negatif düşünme inşallah bebeğin seninledir canım bekliyoruz güzel haberlerini daha sonra da tüm yaşadıklarını anlatırsın
İnşallah bilmiyorum kaç aydır test yaparım ilk defa bugün 2.pembelikleri görünce sevindim.Sadece kanamadan dolayı şüphem var gerçi o zamanda test yapmıştım pozitif çıkmamıştı.

Gebe olmayanlar canlarım yeni aya hazırmıyız bu ay bizim ayımız olur inşallah Haziran bize umut getirsin
Amin
Bı hafta benim mesai başlıyor ilk ay denemesiz yapmıştım ama bu ay kontrollü olarak yaptığım ilk ay olacak günlerimi takip ettiğim hadi hepimiz için hayırlısı ile güzel haberler verelim Haziran’da

Kızlar hamile olup en erken ne zaman belirti yaşadınız? Belirtiler yoğun muydu yoksa gün geçtikçe mi yogunlaşti
Benim sıfır belirtim vardı hatta tutmadı bu ay da dedim sadece göğüs ağrısı vardı hafif o da her ay olan bir şeydi belirtiden saymadım öğrendikten sonra kasık ve bel ağrım olmaya başladı

Amin canım inşallah ya düzenim fena bozuldu rahim filmi çektirdim cumartesi bugün yine lekelenme olmuş adetim de bitmişti ya
Lekelenme rahim filminden dolayı olmasın canım ? Genelde öyle olur diye duymuştum ben

Büyük ihtimalle ondan ya canım umarım bu ay reglim etkilenmez yumurtlama da falan bilmiyorum bilgin var mı senin
Sanmam kuzum rahim filminin hemen arkasındaki ayda hamile kalanlar var kişiden kişiye değişir tabi bu durumda. Öyleyse yumurtlamayi falan etkilememesi lazım. Ben kimyasal yaşadığımda etkilenmedimse sen bundan hiç etkilenmezsin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…