9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Sen çektirdin mi canım sonra mı gebelik oldu biraz bahseder misin

Sen çektirdin mi canım sonra mı gebelik oldu biraz bahseder misin
Ben cektirmedim canım genelde bana 1 yıl geçince çektir dediler rahim filmi icin..hormon testi ve gerekli kan tahlileri vermiştim eşimde sperm testi. Bir skıntı yoktu. 10.ayimda kimyasal gebelik yaşadım doktor da normal buldu bundan sonra sağlıkli gebelik beklenir dedi. Bende beklemedeyim ne zaman nasip olursa. 12.ayima girdim

İnşallah olur kuzum sağlıklı şekilde

Arkadaşlar ben bu ay çörekotu bal karışımı yapmıştım.Onun kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum

Ben de kimyasal yaşadım bu ay süreç nasıl geçti bahseder misin biraz canım

Kızlar doktordan geliyorum edete 4 gün var adet olacagın için kalınlaşmış dedi ve femare ilaç başlattı adetin 3. Günü içmeye başlicam bi üç ay böyle olmazsa 3 ay sonra hsg dedik öyle işte diyim dedim birlikte test kovaladık

Canım biraz yaptıklarından bahsetsene bizlere de fikir olur onu ne için yaptın neler yaptın gibi sana zahmet

Valla ne yapacağımizi şaştıkk jel mi alsak çörekotu bal mi karistirsak

Ben bir yılı aşkın süredir korunmasız ilişki yaşadığım halde hiç gebelik geçirmedim.Kızımdan sonra 5 yıla yakın doğum kontrol hapı kullanmıştım.Bu ay farklı olarak yaptıklarım 15 gün çörekotu bal yaptım.Doğal zaten ne zararı olabilir dedim.Regli döneminde başladım aç karnına sabahları 1 tatlı kaşığı yedim.Ben toplu hazırladım.(mesela 1 yk çörek otu 1 yk bal 1 çay kaşığı tarçın )Her gün uyanır uyanmaz onu yedim.Aslında öğütülmüş yspanlarda varmış ama ben çiğnedim.İnofolic kullandım folic asit yerine.Kanama görünce regl oldum dedim ama hamileymişim.Ben ayak uzatma düz yatma vs yapmadım.Zaten yataktan hemen kalkmıyorum.Öyle bi 5 10 dk uzandım sadece.Çatlamadan önceki pik yapan 2 günü değerlendirmiştik çatlama günü fırsatımız olmamıştı.Benim yumurtlamayla başlayan ve kanama görene kadar devam eden göğüs ağrım vardı.Ama kanama görünce hiç bir belirti kalmamıştı.Dün karnımda ve belimde ince sızı hissedene kadar.Dünden beri devam eden ağrılarım var ama çok şiddetli değil.

Ben de kimyasal yaşadım bu ay süreç nasıl geçti bahseder misin biraz canım
Canım yumurtlamadan 15 gün sonra beta 60 ile öğrendim sonra düşüşe geçti ve 2 gün gecikmeli olarak regl ile attım afedersin hep pihtili oldu ve yoğundu ağrılı şekilde hala unutamıyorum o ağrıları v.s doğum sancısı dedikleri bu olsa gerek dedim o derece.. normalde benim hiç ağrım olmaz regle yakın hafif olurdu o kadar. Hemde uzun sürdü 6 günü bulmuştur benim 4 gün falan olurdu..

Son düzenleme:
Anladım canım belki ben diğer aya düşünürüm böyle birşeyi bilemiyorum yarın yeniden gdiip hormon baktiricam kimyasal gebelik sonrası vücudum ne alemde bilmek istiyorum... Evet genelde öğütülmüş kullanıyorlar diye duymuştum benim bugün adetimin 2.gunu geç kaldım sanırım o yüzden diğer ay deneyim

Çok teşekkürler canım benim şekerim var acaba bal kötü eder mi prolaktin de yüksek faydası olur mu bir gebenin günlüğünden yumurtlama güçlendirici bi şeyler aldım bilgiler için teşekkür ederim

Şekerin varsa kullanma derim canım bazı böyle karışımlar vücudu etkileyebiliyor. Bide bu karışım karın ağrısı v.s yapıyor diyolardi ama çok yenilirse tabi arkadaş günde bir yemiş doğru olanı yapmış.. inşallah böyle şeylere gerek kalmadan gebelik tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…