Amin canım ben jeli de almıştım bana etki etmedi bakalımŞekerin varsa kullanma derim canım bazı böyle karışımlar vücudu etkileyebiliyor. Bide bu karışım karın ağrısı v.s yapıyor diyolardi ama çok yenilirse tabi arkadaş günde bir yemiş doğru olanı yapmış.. inşallah böyle şeylere gerek kalmadan gebelik tutar
Jeli aldım ben de kullandım 3 Hazirana kadar devam bütün tuşlara basıyorum eğer bu ay hamile kalırsam sana çok dua edicem kalmazsam da ederim tabi ama inşallah kalırım :)Parlak kırmızı mıydı kanama çok muydu
Ben bu cuma EyüpSultana gittim orda bir kavanozda zeytinyağında incir çörek otu gördüm sorum ne işe yarıyor diye çoğunlukla hamile kalmak için kadınlar kullanıyor dedi aldım ben de hayırlısı bakalımArkadaşlar ben bu ay çörekotu bal karışımı yapmıştım.Onun kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum
İnşaAllah faydası olur.Ben bu cuma EyüpSultana gittim orda bir kavanozda zeytinyağında incir çörek otu gördüm sorum ne işe yarıyor diye çoğunlukla hamile kalmak için kadınlar kullanıyor dedi aldım ben de hayırlısı bakalım
Ayy çok sevinirimJeli aldım ben de kullandım 3 Hazirana kadar devam bütün tuşlara basıyorum eğer bu ay hamile kalırsam sana çok dua edicem kalmazsam da ederim tabi ama inşallah kalırım :)
bu ay hem ovulasyon hem sıcaklık takibi yaptım çok sıcak suyla yıkanmadım sıcaklara rağmen çorap terlik dolaştım 2 keredir de jeli kullanıyorum ama doğrumu kullandım bilemedim birini ilişkiden bir saat önce kullandım biri de 2 saat önce filanAyy çok seviniriminşallah olur cok olumlu yorum vardı jelle ilgili
Yaa kaç ay kullandin canım kuruluk yaptı mı?Amin canım ben jeli de almıştım bana etki etmedi bakalım
2 ay kullandım kuruluk yapmadı ilişkiden önce kullandım biraz yanma yaptı iki taraflı o da normalmişYaa kaç ay kullandin canım kuruluk yaptı mı?
Aynen onu duydum normal deniliyor peki doktora sordunuz mu önerilir mi acaba.. bende alsam zaten iki aylık alınıyormuş sanırım2 ay kullandım kuruluk yapmadı ilişkiden önce kullandım biraz yanma yaptı iki taraflı o da normalmiş
Hayır canım ilişkiden on dakika önce sıkıyorsunbu ay hem ovulasyon hem sıcaklık takibi yaptım çok sıcak suyla yıkanmadım sıcaklara rağmen çorap terlik dolaştım 2 keredir de jeli kullanıyorum ama doğrumu kullandım bilemedim birini ilişkiden bir saat önce kullandım biri de 2 saat önce filan
Bir pakette 8 adet vardı sanırım. Yetiyor zatenAynen onu duydum normal deniliyor peki doktora sordunuz mu önerilir mi acaba.. bende alsam zaten iki aylık alınıyormuş sanırım
Doktorum önerdi kullanabilirsiniz dedi kolaylaştırıyor ama bir gebenin günlüğü spermi tutuyor dedi ben kullandım ama belki değerlerimden dolayı olmadı bilemicem şimdi onun diğer takviyelerini aldımAynen onu duydum normal deniliyor peki doktora sordunuz mu önerilir mi acaba.. bende alsam zaten iki aylık alınıyormuş sanırım
Evet evet 4'ü bir ovulasyon 4'ü de ayrı bir ovulasyon dönemi.. teşekkür ederim kızlar arastriicam birrBir pakette 8 adet vardı sanırım. Yetiyor zaten
Anladım tatlım hayırlısı bakalımDoktorum önerdi kullanabilirsiniz dedi kolaylaştırıyor ama bir gebenin günlüğü spermi tutuyor dedi ben kullandım ama belki değerlerimden dolayı olmadı bilemicem şimdi onun diğer takviyelerini aldım
sağlıkla içinde büyüsün gelişsin doğsun canım gözün aydın tebrik ederim :)Arkadaşlar bugün kan testi verdim 38.5 çıktı.Doktor daha yeni oluşmaya başlamış dedi.İnşaAllah sağlıkla ilerler.Yarın normalde kadın hastalıklarına randevu almıştım.
inşallah ya ama geri çıkan birşey olmadı o dikkatimi çekti belki işe yaramıştırHayır canım ilişkiden on dakika önce sıkıyorsuninşallah işe yaramıştır ama en fazla on dakika diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?