Yumurtlamadan sonra kaçıncı gününKızlar bugün regl günüm 3.defa kan verdim 75 olmuş değerim çok şükür inşallah devam eder
Canım ben çatlatma iğnesi kullandım hatırlarsan perşembe yumurtam 20mm idi 16 Mayıs iğne oldum ilişki 18 mayısta oldu yani ilişkiye göre bugün 15.gün iğneye göre 16.gün neden az mı deger?Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
Evet evet biliyorum canım ben senin yazını yanlış okumuşumCanım ben çatlatma iğnesi kullandım hatırlarsan perşembe yumurtam 20mm idi 16 Mayıs iğne oldum ilişki 18 mayısta oldu yani ilişkiye göre bugün 15.gün iğneye göre 16.gün neden az mı deger?
Acaba bu ovulasyon testleri kaç mm yumurtayı gösteriyor bilgin var mı? Mesela laboquick ve innovita...Canım ben çatlatma iğnesi kullandım hatırlarsan perşembe yumurtam 20mm idi 16 Mayıs iğne oldum ilişki 18 mayısta oldu yani ilişkiye göre bugün 15.gün iğneye göre 16.gün neden az mı deger?
Hayırlı uğurlu olsun canım ilk sensin sanırım güzel haber veren daha da çoğalsın inşallahArkadaşlar bugün kan testi verdim 38.5 çıktı.Doktor daha yeni oluşmaya başlamış dedi.İnşaAllah sağlıkla ilerler.Yarın normalde kadın hastalıklarına randevu almıştım.
Ederim amin inşaAllah hepinize ediyorumsağlıkla içinde büyüsün gelişsin doğsun canım gözün aydın tebrik ederim :)
bize de bol dua edin kızlarım
Sağlıkla artsın inşaAllah sende çok düşük değerle öğrenmişsin benimki de daha çok küçükKızlar bugün regl günüm 3.defa kan verdim 75 olmuş değerim çok şükür inşallah devam eder
Testlerin hangi marka canımArkadaşlar fikir olması için atıyorum.Bunlarda bugün ki testlerim.ikili olanda üstteki test alttaki dünkü.Ovulasyon sıvı alımına dikkat etmediğim halde pik
Bunlar bir gebenin günlüğü diğer yaptığımds productordu.Testlerin hangi marka canım
Evet canım çok küçük öğrendim inşallah saglıklar artar ikimizindeEderim amin inşaAllah hepinize ediyorum
Sağlıkla artsın inşaAllah sende çok düşük değerle öğrenmişsin benimki de daha çok küçük
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sizin kanama nasıldı acaba. Bende 2 gün gecikmeyle sadece 1 gün süren kanamam oldu geçen pazar. Adet oldum deyip saldım ama şüphelerim var. Eczaneye girdim bugün ama almadan çıktım.Arkadaşlar bugün kan testi verdim 38.5 çıktı.Doktor daha yeni oluşmaya başlamış dedi.İnşaAllah sağlıkla ilerler.Yarın normalde kadın hastalıklarına randevu almıştım.
Sıvı alımı ve saatine dikkat ederek yaptınız mı?Ben tam pik göremedim ama silikleşti 18 mm yumurtam vardı en son acaba böyle olan varmı aranjzda
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sizin kanama nasıldı acaba. Bende 2 gün gecikmeyle sadece 1 gün süren kanamam oldu geçen pazar. Adet oldum deyip saldım ama şüphelerim var. Eczaneye girdim bugün ama almadan çıktım.
Peki pıhtı gelmismiydi. Bir de belin de ağrı kasıkta batma varmı. Çok soru sordum kusura bakmaBenim satdan 3 gün önce başladı.2 gün leke 2 gün yoğun kanama gördüm ama rengi kırmızıya yakın pembemsiydi parlak değildi kanama bittikten 2 gün sonra testte pozitif gördüm.Bugünde kanda teyit ettirdim.
EvetSıvı alımı ve saatine dikkat ederek yaptınız mı?
Çok şükür kuzum stres yapma bak gözün aydın bize de dua et lütfenKızlar bugün regl günüm 3.defa kan verdim 75 olmuş değerim çok şükür inşallah devam eder
Estağf. Her şeyi sorabilirsin burada bunun için sohbet ediyoruz.Yok hiç pıhtı gelmedi ama yoğun olduğu oldu karnım ağrıdı.Ama şuanda hamile olduğumu bilerek hissettiğim ağrılardan daha yoğundu.Peki pıhtı gelmismiydi. Bir de belin de ağrı kasıkta batma varmı. Çok soru sordum kusura bakma
Ben bu adeti bekleyim olmazsam test yaparım artik1 kere banyoda pıhtı düştü benden demekki reglim az geldi sadece 1 pedlik. Mevsimsel de olabilir. Tekrardan hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alirsinEstağf. Her şeyi sorabilirsin burada bunun için sohbet ediyoruz.Yok hiç pıhtı gelmedi ama yoğun olduğu oldu karnım ağrıdı.Ama şuanda hamile olduğumu bilerek hissettiğim ağrılardan daha yoğundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?