9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Canım ben çatlatma iğnesi kullandım hatırlarsan perşembe yumurtam 20mm idi 16 Mayıs iğne oldum ilişki 18 mayısta oldu yani ilişkiye göre bugün 15.gün iğneye göre 16.gün neden az mı deger?
Evet evet biliyorum canım ben senin yazını yanlış okumuşum çok şükür yerine çok düşük dedin sandim. Çok güzel değerin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım ben çatlatma iğnesi kullandım hatırlarsan perşembe yumurtam 20mm idi 16 Mayıs iğne oldum ilişki 18 mayısta oldu yani ilişkiye göre bugün 15.gün iğneye göre 16.gün neden az mı deger?
Acaba bu ovulasyon testleri kaç mm yumurtayı gösteriyor bilgin var mı? Mesela laboquick ve innovita...

Arkadaşlar bugün kan testi verdim 38.5 çıktı.Doktor daha yeni oluşmaya başlamış dedi.İnşaAllah sağlıkla ilerler.Yarın normalde kadın hastalıklarına randevu almıştım.
Hayırlı uğurlu olsun canım ilk sensin sanırım güzel haber veren daha da çoğalsın inşallah

sağlıkla içinde büyüsün gelişsin doğsun canım gözün aydın tebrik ederim :)

bize de bol dua edin kızlarım
Ederim amin inşaAllah hepinize ediyorum
Kızlar bugün regl günüm 3.defa kan verdim 75 olmuş değerim çok şükür inşallah devam eder
Sağlıkla artsın inşaAllah sende çok düşük değerle öğrenmişsin benimki de daha çok küçük

Arkadaşlar fikir olması için atıyorum.Bunlarda bugün ki testlerim.ikili olanda üstteki test alttaki dünkü.Ovulasyon sıvı alımına dikkat etmediğim halde pik

Eklentiler

• IMG-20250602-WA0031.webp
    7 KB · Görüntüleme: 55
  • 20250602_175238.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 54
O değil ben bu ay kanama görünce önümüzdeki ay için jel ve yeni ovulasyon almıştım.İnşaAllah kalp atışını da görürüm sonrasında buradan bir arkadaşa yollayabilirim.

Arkadaşlar bugün kan testi verdim 38.5 çıktı.Doktor daha yeni oluşmaya başlamış dedi.İnşaAllah sağlıkla ilerler.Yarın normalde kadın hastalıklarına randevu almıştım.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sizin kanama nasıldı acaba. Bende 2 gün gecikmeyle sadece 1 gün süren kanamam oldu geçen pazar. Adet oldum deyip saldım ama şüphelerim var. Eczaneye girdim bugün ama almadan çıktım.

Ben tam pik göremedim ama silikleşti 18 mm yumurtam vardı en son acaba böyle olan varmı aranjzda

Eklentiler

• IMG_0242.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 43

Benim satdan 3 gün önce başladı.2 gün leke 2 gün yoğun kanama gördüm ama rengi kırmızıya yakın pembemsiydi parlak değildi kanama bittikten 2 gün sonra testte pozitif gördüm.Bugünde kanda teyit ettirdim.

Peki pıhtı gelmismiydi. Bir de belin de ağrı kasıkta batma varmı. Çok soru sordum kusura bakma

Peki pıhtı gelmismiydi. Bir de belin de ağrı kasıkta batma varmı. Çok soru sordum kusura bakma
Estağf. Her şeyi sorabilirsin burada bunun için sohbet ediyoruz.Yok hiç pıhtı gelmedi ama yoğun olduğu oldu karnım ağrıdı.Ama şuanda hamile olduğumu bilerek hissettiğim ağrılardan daha yoğundu.

Estağf. Her şeyi sorabilirsin burada bunun için sohbet ediyoruz.Yok hiç pıhtı gelmedi ama yoğun olduğu oldu karnım ağrıdı.Ama şuanda hamile olduğumu bilerek hissettiğim ağrılardan daha yoğundu.
Ben bu adeti bekleyim olmazsam test yaparım artik1 kere banyoda pıhtı düştü benden demekki reglim az geldi sadece 1 pedlik. Mevsimsel de olabilir. Tekrardan hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…