9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Allah razı olsun inşaAllah en kısa zamanda isteyen herkesin önce karnını sonra kucağını doldursun.

Benimde 45 çıktı çok üzüldüm yaş 35 dedi ki prolaktin yüksek aşılama dene çok kötü bir doktordu morelimi bozdu
Evet gebe kalmaya engel canım degerlerimiz düşmeden aşılamada tutmaz Hic morelini bozma hemen dusuyir ama uzun süre düşükte tutmak gerek dostinex vb ilac vermedimi benim doktorum 3 ay takviye kullandirtti zayıfla dedi ilk ayımız 3 ay sonra aşılama yapılacak d vitamini vs düşük çıktı bunlar yükselmeden yapmam zaten aşılama tutma orani düşük bu değerlerle dahada düşer dedi şuan kulaniyorum bakalım 5 di d vitaminim 28 olmuş B12 60 di 400 olmuş oda şuan kullanmaya devam dedi zayıflamaya çalışıyorum bende şuan

Hanımlar ben hala regl olamadım gecikmenin 3. Günü hafif baş dönmem var sürekli olarak devam ediyor bu baş dönme hali….. akşam test yaptım çıkmadı bir şey. Sizce var mıdır

Arkadaşlar fikir olması için atıyorum.Bunlarda bugün ki testlerim.ikili olanda üstteki test alttaki dünkü.Ovulasyon sıvı alımına dikkat etmediğim halde pik
Çörek otu ve bal da marka olarak ne kullandınız acaba.organik satan yerlerden mi aldınız

Zayıflamak için ne yapıyorsunuz.bana da kilo ver dedi doktor açlık şekerim yüksek çıktı

Hanımlar ben hala regl olamadım gecikmenin 3. Günü hafif baş dönmem var sürekli olarak devam ediyor bu baş dönme hali….. akşam test yaptım çıkmadı bir şey. Sizce var mıdır
3 gün gecikmeye testte çıkardı diye düşünüyorum regliniz gelmezse testi tekrarlarsınız.

Çörek otu ve bal da marka olarak ne kullandınız acaba.organik satan yerlerden mi aldınız
Çörek otu normal marketten aldığım çörek otuydu bal Erzurumdan gelmeydi.İnofolic'ide internetten almıştım ben faydalı olduğunu düşünüyorum.1 seneyi aşkın süredir olmamıştı çünkü.Bunların yumurta kalitemi arttırdığını düşünüyorum.

Yaa teşekkür ederim İlişki yumurtlamadan önce mi olmuştu kaç defa oldu peki

Bı de pcos var mı sizde.inofolic pcosa iyi geliyor diye biliyorum

Yaa teşekkür ederim İlişki yumurtlamadan önce mi olmuştu kaç defa oldu peki
Ben ayın 12si 13ünde pik gördüm bu 2 günde ilişki oldu 14ünde çatladı ama ilişki olmadı sonrasında 17 sinde oldu.Hangisi oldu bilmiyorum ama tuttu çok şükür

Bı de pcos var mı sizde.inofolic pcosa iyi geliyor diye biliyorum
Doktorlar böyle bir tanı koymadı var mı inan bilmiyorum.inofolic burada çok okumuştum bu ay bende bir deneyeyim deyip sipariş verdim.

Bekle bakalım yapmaya devam et .. ben genelde ovulasyonda görüyorum yumurtlamami her ay düzenli de adet görüyorum. burda pcos olup boyle yumurtlama sorunu olanlar oluyor sizde pcos falan mı var eğer öyleyse doktor takibi takviye v.s gerekebilir yani başka da bir fikrim yok kesinlikle

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inofolici nasıl kullandınız her gün mu mesela
Çörekotlu karışımı sabahları yedim inofolici de her gün akşama doğru içtim.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inofolici nasıl kullandınız her gün mu mesela
Bir de söylemeyi unuttum pik gördüğüm ve çatladığı günler 12 13 14 ünde ben bir iki canım nasıl istediyse havuç yedim.

Verdi canım dostirex 8 tane var içinde onlara başladım vitamin değerlerim düzgün prolaktin köyü şekerim fazla aslında

Sıvı alımı ve saatine dikkat ederek yaptınız mı?

bugün pik gördüm canım :)

Eklentiler

• IMG_0249.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…