9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

cevapların için çok teşekkür ederim.uygulamaya geçireceğim inşallah çok dua et bana lütfen
Ederim tabi ki sizlerde bana dua edin sağlıkla ilerlesin bugün doktora gittim yarın sabah bir defa daha kan ver sonra kese için bekleyelim dedi.

Zayıflamak için ne yapıyorsunuz.bana da kilo ver dedi doktor açlık şekerim yüksek çıktı
Glifor verdi doktorum ayriyetten diafix diye bir hap verdi takviye edici bende kendimce diyet uyguladım 4 kg verdim henüz 1 haftadır ağrı kesici mideme dokundu o sebepten devam edemedim suandada halen rahatsızım ikinic gündür serum aliyorum midem duzelirse devam edeceğim inşallah . Pko çıktı bende zaten en büyük düşmanı insülin direnci ve kilo şuan 92 kgyum acilen vermem gerek hareket yemeden keserek inşallah vereceğim bu ay böyle deneyecegim olmazsa bir diyetisyen ile devam edeceğim

Verdi canım dostirex 8 tane var içinde onlara başladım vitamin değerlerim düzgün prolaktin köyü şekerim fazla aslında
Dikkat etmek lazım ya kilo hiç iyi değil bende çok fazla aldım 92 yok şuan inşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde verebilirim henüz 4 kg verdim

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Kiloyla alakası mı varmış hamile kalmanın çok zayıf olunca da etkiler mi 48 kiloyum şuan kilo alamıyorum genetik benim

19 Mayıs'ta regli oldum bugün 17 gün ve pembe kahverengi bir akıntı geldi biraz önce anlamıyorum ne olduğunu

Pcosta insülin direnci yüksek olması nedeniyle kilo almaya yatkın olunuyor ve zor veriliyor.fazla kilo yumurta kalitesini etkiliyor malesef.doktor kilo vermeyi tavsiye ediyor.

Canım kilonun fazlalığı sorundur bildiğim kadarıyla senden daha zayıf insanlarin çok rahat hamile kaldığını görmüştüm
Aslında bunlar sadece etken ama kilonun fazlalığı gibi az olması da sorun.Yumurta kalitesi yüksek olursa 2side sorun olmadan hamile kalınıyor.Yengem 130 kiloyla hamile kaldı istediği ayda.

Kızlarım bi yorumlar mısınız ovulasyon testim.

Ben şimdi yumurtlama cumartesi gününe kadar hergün mü birlikte olmam daha iyi gün aşırı mı valla kafayı yicem ilk testim bu arada

Engin deneyimlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_8724.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 33
Bu pik değil canım yani yumurtlama değil.. Yumurtlama olduğunda ikiside aynı eşit tonda olacak ya da T çizgisi daha koyu olacak,sen yapmaya devam et testi... Eğer bahsettiğim gibi görürsen üç gün üst üste değerlendirme yapılıyor.. tabiki sperm sorunu yoksa

Testi her gün sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam etmelisin pil olduğu dönem böyle olacak

Eklentiler

• 20250602_175238.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 26
banaderlerelif canım mesajı beğendiğini gördüm sen ne yaptın süreç nasıl gidiypr?

Çok şükür iyiym canım adet gibi kramp bazen geliyor gidiyor. Sen nasılsın
Bende kanama görmeden önce göğüs ağrısı vardı ama giti belimin ortasında ara ara ağrı ve karnıma kramp giriyor.Doktor 2.defa olduğu için daha yoğun hissetmen normal çünkü rahim daha önce bir kere alıştı dedi.Baş dönmem vardı ara ara onun için de güneşten kaçın dedi.Senden de tekrar kan istemediler değil mi ?Kese görmeye ne zaman çağırdı doktor?

Baş dönmesi oluyor evet ayakta kalınca çok yoruluyorum bir de benden de istemedi ya rahatsızlık duymazsam öyle. Aslında on gün sonra demişti kese için ama bayrama sarkıyor bayramdan sonra inşallah görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…