- 24 Aralık 2024
- 1.937
- 987
- 38
Çok sağol kuzum örneğini de paylaşmışsın Allah razı olsunTesti her gün sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam etmelisin pil olduğu dönem böyle olacak
Çok sağol kuzum tamam koyu çift çizgi görünce 3 gün üst üste deneyeceğimBu pik değil canım yani yumurtlama değil.. Yumurtlama olduğunda ikiside aynı eşit tonda olacak ya da T çizgisi daha koyu olacak,sen yapmaya devam et testi... Eğer bahsettiğim gibi görürsen üç gün üst üste değerlendirme yapılıyor.. tabiki sperm sorunu yoksa
Rica ederim balımÇok sağol kuzum tamam koyu çift çizgi görünce 3 gün üst üste deneyeceğim
Hayır hiç sıvı tuketmemen gerekiyor canim iki saat falanÇok sağol kuzum örneğini de paylaşmışsın Allah razı olsunsıvı alımını derlen onu bilmiyorum çok mu sıvı tüketmeliyim onu da bi açıkla canım
İnşaAllah canım önce sağlıklı keselerimizi sonra bebeklerimizi görürüz.Allah'ım mesajlarımızı okuyup dua eden benimde olsa diye iç geçiren tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.Baş dönmesi oluyor evet ayakta kalınca çok yoruluyorum bir debenden de istemedi ya rahatsızlık duymazsam öyle. Aslında on gün sonra demişti kese için ama bayrama sarkıyor bayramdan sonra inşallah görürüz
Hiç tüketme canım 2 saat boyunca hiç sıvı alma hergün aynı saatte yapman çok önemli birde sabah ilk idrarla ve 8 den önce akşamda 10.00dan sonra yapmamalısınÇok sağol kuzum örneğini de paylaşmışsın Allah razı olsunsıvı alımını derlen onu bilmiyorum çok mu sıvı tüketmeliyim onu da bi açıkla canım
Zayıflıkta bilmiyorum ama fazla kiloda var şöyleki fazla kilo hormon değerlerini çok etkiliyor özellikle pcosu tetikliyor çok kilolu insanlarda insülin direnci de genellikle yüksek oda yumurtlamayı baskiliyor pcosta bu nedenle oluşuyor tanı çok kilosu olup kalanda var. Yengem 42 kg ile 2 kez çocuk doğurdu kansızlık vardı sanırım fikir olur sizedeKiloyla alakası mı varmış hamile kalmanın çok zayıf olunca da etkiler mi 48 kiloyum şuan kilo alamıyorum genetik benim
Bilmiyorum ki artık herşey geliyor aklıma 19 Mayıs'ta regli oldum 18 gün kahverengi lekelenme oldu hafif kasik sızısı var ama akıntı kesildi birden umarım yerleşmedirZayıflıkta bilmiyorum ama fazla kiloda var şöyleki fazla kilo hormon değerlerini çok etkiliyor özellikle pcosu tetikliyor çok kilolu insanlarda insülin direnci de genellikle yüksek oda yumurtlamayı baskiliyor pcosta bu nedenle oluşuyor tanı çok kilosu olup kalanda var. Yengem 42 kg ile 2 kez çocuk doğurdu kansızlık vardı sanırım fikir olur sizede
İnşaAllah vardır ama olabiliyesi yüksek gözüküküyor.Ben 4-5 gün süren başlangıcı leke sonrası yoğun kanama yaşadım ama hamileymişim.Bende de kanama olduktan sonra tüm belirtiler yok olmuştu sadece karnıma ve belime giren ince ağrılar ile farkettim.Kızlar 3 gün süren lekenme oldu geceleri hiç akıntı olmadı ve 3 gün sadece peceteyle silince gelen bir akıntı oldu bu pazar regli olmam gerekiyordu salı günü kan testi yapılacak hiç hamilelik gibi hissetmiyorum ama inşallah vardır
Bence kan ver canım ancak öyle emin olursunKızlar ya , ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bende pcos var, bu ay 43 gün üzerine adet oldum fakat sadece kahverengi bi akıntım oldu 2-3 gün o kadar sonra kesildi. Arti med test yapmıştım bir kaç gün önce 2 gün peş peşe yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı hemen. Bugün bebe time yaptım hiçbişey çıkmadı , şimdi moralim bozuk ya sizce hangisi doğru
Ne bileyim ya yani bugün hiçbişey çıkmayınca kesin yoktur dedim o yüzden kan vermeyi düşünmedim hiç niye öule oldu bilmem , gerçi arti med için yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ama ilk dakkalarda çıkınca çizgi yalancı değildir diye düşünmüştümBence kan ver canım ancak öyle emin olursun
İyi bayramlar canımKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor? İyi bayramlar bu arada
İyi bayramlar canımKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor? İyi bayramlar bu arada
İyi bayramlar canımbenim moral biraz bozuk.. kimyasal sonrası yeniden bir hormon baktirayim demiştim prolaktin 40 çıktı.. acaba benim prolaktin sorunum falan mı var diye takılı kaldım senin nasil gidiyor
İyi bayramlar bende kimyasal sonrası ne zaman gebelik olacak diye bekliyorum bakalımİyi bayramlar canımbenim moral biraz bozuk.. kimyasal sonrası yeniden bir hormon baktirayim demiştim prolaktin 40 çıktı.. acaba benim prolaktin sorunum falan mı var diye takılı kaldım senin nasil gidiyor
Benim iki ay oldu bu ay da olmazsa üç ay olmuş olacak kimyasal sonrası.. ama bu ay dan umudum şimdiden kalmadı prolaktin yüzündenNe bileyim ya yani bugün hiçbişey çıkmayınca kesin yoktur dedim o yüzden kan vermeyi düşünmedim hiç niye öule oldu bilmem , gerçi arti med için yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ama ilk dakkalarda çıkınca çizgi yalancı değildir diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?