Hiçbir şey kullanmadım canım. Dehşet kaşık ağrım var.İlaç v.s başka biseyler etki etmiş olabilir canım
Sanmıyorum ahahaha olursa zaten bayılırım herhaldeCanlı kırmızı degilse rengi yerleşme olabilir belki canım
Canım en garanti test awoxİnşallah ne bileyim , ama zannetmiyorum. Yarın sabah kadın doğuma gideceğim bakalım , kimyasal gebelikten sonra niye adetim böyle oldu , olamadım resmen..
Regl zamanların degil mi neden öyle dedin kiHiçbir şey kullanmadım canım. Dehşet kaşık ağrım var.
Sanmıyorum ahahaha olursa zaten bayılırım herhaldeyumurtlama ile ilgili olabilir mi?
Sağol canım yarın doktora gideceğim diye almadım daha , bakalım ne olur.. ama iyi ki arti medin yorumlarına bakıp da kimseyi heyecanlandırmadım…Canım en garanti test awox
Güzel düşünelim güzel olsun o zamanhay ağzın bal yesin kızzinşallah olur bu sefer.. ve cidden test takibi yapmadan şans eseri oldu ilişkiler. bakalım hayırlısı artık
Evet canim biliyorum ama işte benim sorunum buymuş o zaman diye düşünmeyen başladım hatta kimyasal yaşadığımda acaba prolaktin yine yükselmiş miydi etkiledi mi o diye düşünüyorumProlaktin ilaçla kolay düşüyor diye biliyorum canım ya benim de tsh çok yüksekti bir buçuk ayda düştü
Bir Doktora git tabi canım bende kimyasal sonrası gidip yeniden hormon vermiştim işte sonuçlar icjn bende yarın gidicem. Bakalım hayırlısı olsun bir iki ay içinde olmazsa bide rahim filmi cektiricemİnşallah ne bileyim , ama zannetmiyorum. Yarın sabah kadın doğuma gideceğim bakalım , kimyasal gebelikten sonra niye adetim böyle oldu , olamadım resmen..
O zaman bilemiyorum balım ya bir doktora git istersen aklında soru işareti kalmazdiHiçbir şey kullanmadım canım. Dehşet kaşık ağrım var.
Sanmıyorum ahahaha olursa zaten bayılırım herhaldeyumurtlama ile ilgili olabilir mi?
Demek ki çok oynak bi hormon o daEvet canim biliyorum ama işte benim sorunum buymuş o zaman diye düşünmeyen başladım hatta kimyasal yaşadığımda acaba prolaktin yine yükselmiş miydi etkiledi mi o diye düşünüyorumtutunmaya etki edermiş... Ben Şubat'ta en son dostinex içmiştim ve 17 ye düşmüştü 28 den.. Mart'ta da kimyasal yaşadım.. şimdide yeniden hormon baktirayim dedim kimyasal sonrası vücudum etkilendi mi diye..40 çıktı prolaktin. Şok oldum
Yok kız. Yeni bitmişti. Regliö 27 sinde gelecek. Aslında şöyle 7-8 gün sürem reglim 2 gün dolu dolu gelip leke şekline dönmüştü. Sonra bitti beyaz akıntı geldi 2 gün. Şimdi yine leke gelmiş.Regl zamanların degil mi neden öyle dedin ki
Aynen canım Allah gönlüne göre versin inşallahSağol canım yarın doktora gideceğim diye almadım daha , bakalım ne olur.. ama iyi ki arti medin yorumlarına bakıp da kimseyi heyecanlandırmadım…
27 sinde gideceğim inşallah.O zaman bilemiyorum balım ya bir doktora git istersen aklında soru işareti kalmazdi
İnşallah kuzum sen nasıl oldun nasıl gidiyor keseyi falan gördün müDemek ki çok oynak bi hormon o daama bilemeyiz ki canım belki saglıksızdı gercekten. Tahlil verdigin iyi olmuş sağlıklı bebeğe vesile olacak inşallah
Git canım bende yarın gidicem Allah'ım hayırlısıyla bu ay nasip etsin bizlereYok kız. Yeni bitmişti. Regliö 27 sinde gelecek. Aslında şöyle 7-8 gün sürem reglim 2 gün dolu dolu gelip leke şekline dönmüştü. Sonra bitti beyaz akıntı geldi 2 gün. Şimdi yine leke gelmiş.
Aynen canım Allah gönlüne göre versin inşallah
27 sinde gideceğim inşallah.
İnşallah canım. Ama benim bu ay mümkün değilGit canım bende yarın gidicem Allah'ım hayırlısıyla bu ay nasip etsin bizlere
Valla bende prolaktin böyle görünce umudum kalmadı ama her şey rabbimin elinde bakarsın oluverirİnşallah canım. Ama benim bu ay mümkün değilinşallah sizlere nasip olur
Amin canım benim çok sağolYok kız. Yeni bitmişti. Regliö 27 sinde gelecek. Aslında şöyle 7-8 gün sürem reglim 2 gün dolu dolu gelip leke şekline dönmüştü. Sonra bitti beyaz akıntı geldi 2 gün. Şimdi yine leke gelmiş.
Aynen canım Allah gönlüne göre versin inşallah
27 sinde gideceğim inşallah.
Sizce adete 7 gün varken gebelik testi yapmak çokmu erkenAmin canım benim çok sağol
Aynen canım benim bakalım ya Allah işlerimizi kolaylaştırsınBir Doktora git tabi canım bende kimyasal sonrası gidip yeniden hormon vermiştim işte sonuçlar icjn bende yarın gidicem. Bakalım hayırlısı olsun bir iki ay içinde olmazsa bide rahim filmi cektiricem
Erken gibi canım , varsa da çıkmıyor öyle erken oluncaSizce adete 7 gün varken gebelik testi yapmak çokmu erken
Umarım ondan dolayı negatif çıkmıştır geçen ay klomene başladımErken gibi canım , varsa da çıkmıyor öyle erken olunca
Belirtin mi vardı canım niye test yaptınUmarım ondan dolayı negatif çıkmıştır geçen ay klomene başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?