9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Tabi stres uykusuzluk v.s çoğu şey etkiliyor yediklerimiz bile.. bende uykusuzluk ve stresliydim verdiğimde ama olsun doktor ilaç verdi icicem bir kaç günden de endokrine gidicem git dedi bide orda kontrol edicekler sanirim... Benim göğüs ağrım yok ama dolgunluk var sanki bunu hissediyorum tabi degeri öğrendiğim içinde psikolojikte olabilir ağrıların başlamışsa bence Yumurtlama yaklasicak diye düşünüyorum bol avakado ye istersen.. ben her ay yiyorum hem prolaktine de iyi gelir

Dogru bende stresın alası var herseyı kafama takarım avakoda gecen ay yedim bu ayda yıyorum bide bal çörek otu yaptım onu yıycem her sabah 1 kaşık bu arada saatlerım uymadı bıturlu gıdıo gösteremedim prolaktın sonucumu doktora ne der bilmiyorum 38 e

kızlaarr ben az önce yine ovü testi yaptım ve görseldeki gibi çıktııı ee o zaman ayın 8inde yaptığım yanlış mıydı? acaba sabahın körü olduğu için doğru sonuç alamadım mı? uygulamaya görseli eklediğimde zirve yazıyor şuan kafam çok karışık bugün mü pik yani benim yumurtam çatlamadı mı noluuurr yardıımmmm

Eklentiler

• IMG_1528.webp
    133,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1529.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 35
Daha catlamamıs olabılır havuc vs yıyın dıyolar

Bu arada o uygulamaya bıturlu testlerımı kaydedemedım ben nasıl yapıyosunuz

Bu arada o uygulamaya bıturlu testlerımı kaydedemedım ben nasıl yapıyosunuz
ben p.c uygulamasını kullanıyorum.
tarihe tıklayıp not düzenle diyorsun, sonra görseldeki ovü testine manuel yada görsel ekliyorsun

Eklentiler

• IMG_1539.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 31
Seninde hap kullanman gerekiyor canim bence doktora git .. sağlık ocağında bile prolaktin bakiyolar.. ilacinida uazar diye düşünüyorum

Kızlar sol kasıgım aksama kadar agrıdı bır sıslık var sizce neden adetten sonra 12. Gune girdim
Ay benimde adetten sonra 12 günüm bende de bu kasık batması oluyor ama geçen ayda olduğu için ve bişey çıkmadığı için nedeni tam anlayamadım açıkçası

Bn Ovulasyon takıbı yapıyorum yarın 7. Testi yapcam adet bittiğinden berı ama bugün yumurtlama yoktu yarın olurmu bılmem ama yumurtlama akıntım yok sancım var
Ay benimde adetten sonra 12 günüm bende de bu kasık batması oluyor ama geçen ayda olduğu için ve bişey çıkmadığı için nedeni tam anlayamadım açıkçası 

Bn Ovulasyon takıbı yapıyorum yarın 7. Testi yapcam adet bittiğinden berı ama bugün yumurtlama yoktu yarın olurmu bılmem ama yumurtlama akıntım yok sancım var
Bu arada bende ovü takip ediyorum bugün takvimde gebe kalma düşük diyince bi bugün yapmadım, yarın bi ilk idrarla deneyeceğim merak ediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…