9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İnşallah bende pko çıktı prolaktin yüksek hsg çekildim Mart'ta halen olmuyor takviyelerimi bu ay düzenli kullandım inşallah tutar pikten öncede degerlendirseydik keşke ihtimal artardı sanki
Elinden geleni yapmışsın canım bayram haftasına denk gelince ilişki sıklığı açısından zor olmuştur Allah çabanı boş bırakmaz inşallah

Çözümü yok mu canım bunun?
İlaç veriyolarda hemen düşmüyor diye biliyorum o yüzden bu ayı eledim kuşum zaten yumurtlama dönemi yaklaşti sayılır bugünde doktora gidicem ilaçları dayar.. demir depom falanda eksik

İlaç veriyolarda hemen düşmüyor diye biliyorum o yüzden bu ayı eledim kuşum zaten yumurtlama dönemi yaklaşti sayılır bugünde doktora gidicem ilaçları dayar.. demir depom falanda eksik
Kızlar geçen ay ayda 2 kere regl oldum yumurtlama takıbı yapıyodum goremeden hastalandım 1 hazıranda oldum 5ınde bıttı 6 sında testlere başladım korkuyorum yumurtlama göremeyecegım dıye bu ay procertin women kullanıyorum sız kacıncı gunde gördünüz yumurtlama

Eklentiler

• 1000650803.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 20
15.gun falan oluyorum canım akıntın gelmedi mi hiç geçen ay? Şeffaf uzayan akıntı olduğunda iki gün içinde yumurtlama gerçekleşiyor. Kaç günde bir regl oluyosun

15.gun falan oluyorum canım akıntın gelmedi mi hiç geçen ay? Şeffaf uzayan akıntı olduğunda iki gün içinde yumurtlama gerçekleşiyor. Kaç günde bir regl oluyosun
Normalde her ay o akıntı fazlasıyla oluyodu ıste geçen ay hıc görmedim bu ayda suanlık yok ama afedersın ıc camasırım ıslanıyor bıde sol kasıgım ve belım agrıyor bu ay yumurtlama masajıda yapıyorum 3 gündür adetlerim aralıga kadar çok düzenlıydı aralıktan sonra 1 ay geçikıp vır ay normal sekılde oluyodum ama mayısda ıste 2 kere oldum doktor bişeyin yok diyor ama prolaktin 38 çıkmıştı

Prolaktin adet düzenini bozuyormus benimde 40 çıktı ama adetim düzenlidir yumurtlamayı da görüyorum.. benimki geçici bişey mi kalıcı mı bilmiyorum.. ama sana şunu diyebilirim bazı aylar Yumurtlama da olmayabilir deniliyor geçen ay belkide yumurtlaman olmadı.. bu ay da test yapmayan devam et bakalım

Kızlar umutlanmak istemiyorum ama galiba hamileyim ben doktorum cumartesi gel kanda bakalım sakın evde test yapma dedi erken öğrenince stres yapıyorum ama nasıl sabredicem bilmiyorum ne olur bana dua edin
Ayyy hadi inşallah canım benim güzel haberlerin olsun bizlere vereceğin

Ayyy hadi inşallah canım benim güzel haberlerin olsun bizlere vereceğin
İlk gebeligimdeki gibi hissediyorum bayramda kahverengi minik lekelenmelerim oldu 3 gün yumurtlama zamanı ya da regli öncesi lekelenmem hiç olmadı daha önce bir kaç gündür de açık sarı akıntım oluyor pazartesi regli günümdü ama işte kafamı kurcalayan önceki gebeligimde yerleşme kanaması filan olmamıştı sadece açık sarı akıntım oluyordu

Her gebelik aynı olmuyor deniliyor canım kan ver baakalim bizide bilgilendir

Benimkide 1 ay once 13 du 1 ay sonra 38 cıktı ama kan alırken de sınırlenmıstım damarımı bulamamışlardı ondanda olabılır çünkü sut falan gelme agrı vs yok doktor adet düzensizliği olabılır dedı hamilelik düşünüyosun dogum kontrol veremem dedı hıcbır sorunun yok dedı gexen ay yunurtlamadım galıba ama bu ayda yumurtlama olmassa cok daha fazla canım sıkılcak ama dıyorumya kasıklarım agrıyor

En güzeli kendini toparladığında ve iyi hissettiğinde olsun canım. Kafanı rahatlat kendine hobi edin. Kendiliğinden oluyor.

Kızlar bugün gittim bende doktora herhangi bişey yok , kan tahlili de verdim gebelik vs yok. Pcos olduğu için bazen adetinin olamaması bile normal dedi maalesef doktor. Hayırlısı bakalım bundan sonra ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…