Tabi canım ama iste bozdum moralimi demekki prolaktin yüzünden benim olmuyor onu düşünmeye başladım .. daha doktora gitmedim bayram diye. İki gün sonra gidicem inşallah.. sana da iyi gelir ara vermek valla bende ara vermek istiyorum bu ay ve sonraki ay bilmiyorum zaten prolaktin yüksek iken imkansızOlsun canım. Ara vermiş gibi düşün. Diğer aylara tam gaz devamiyiyim bende. Biz ara verdik deneme işine. Eşimde zaten şehir dışına gitti. Biraz dinleneceğim ruh ve beyin olarak. 27sinde hormon testi galan vereceğim. Temmuz ayında da takviyelerle artık yola devam edeceğiz.
Bozma canım moralini artık her şeyin bir tedavisi var. Doktora sordun mu peki ne dedi? iyiyim bende. Biz ara verdik deneme işine. Eşimde zaten şehir dışına gitti. Biraz dinleneceğim ruh ve beyin olarak. 27sinde hormon testi galan vereceğim. Temmuz ayında da takviyelerle artık yola devam edeceğiz.
Canım benim de yüksek ilaç verdi 44 çıktı rahim filmi çektirdim temiz şükür bayramda pek değerlendiremedik açıkçası ilaç kullanıyorum bitince tekrar baktıracağım stres prolaktinde önemli etkenmişİyi bayramlar canımbenim moral biraz bozuk.. kimyasal sonrası yeniden bir hormon baktirayim demiştim prolaktin 40 çıktı.. acaba benim prolaktin sorunum falan mı var diye takılı kaldım senin nasil gidiyor
Ne yaptın canım hangi takviyeleri aldım ben balık yağı ve bir gebenin günlüğünden yumurtlama için bir ürün aldım başladım bakalımOlsun canım. Ara vermiş gibi düşün. Diğer aylara tam gaz devamiyiyim bende. Biz ara verdik deneme işine. Eşimde zaten şehir dışına gitti. Biraz dinleneceğim ruh ve beyin olarak. 27sinde hormon testi galan vereceğim. Temmuz ayında da takviyelerle artık yola devam edeceğiz.
Bozma canım moralini artık her şeyin bir tedavisi var. Doktora sordun mu peki ne dedi? iyiyim bende. Biz ara verdik deneme işine. Eşimde zaten şehir dışına gitti. Biraz dinleneceğim ruh ve beyin olarak. 27sinde hormon testi galan vereceğim. Temmuz ayında da takviyelerle artık yola devam edeceğiz.
Anladım canım inşallah hemen çözülecek bir sorundur.Tabi canım ama iste bozdum moralimi demekki prolaktin yüzünden benim olmuyor onu düşünmeye başladım .. daha doktora gitmedim bayram diye. İki gün sonra gidicem inşallah.. sana da iyi gelir ara vermek valla bende ara vermek istiyorum bu ay ve sonraki ay bilmiyorum zaten prolaktin yüksek iken imkansız
Henüz başlamadım canım bu ay sonu doktora gideceğim. O zaman başlayacağım. Önceden gittiğimde bir ilaç vermişti 3 ay önce başlaman gerekiyor falan demişti ama ben kullanmamıştım. Artık Allah ne verdiyse yardırcamNe yaptın canım hangi takviyeleri aldım ben balık yağı ve bir gebenin günlüğünden yumurtlama için bir ürün aldım başladım bakalım
Bende başladım ya bismillah bakalım prolaktin yüksek ilaç kullanıyorum bakalım düşerseAnladım canım inşallah hemen çözülecek bir sorundur.
Henüz başlamadım canım bu ay sonu doktora gideceğim. O zaman başlayacağım. Önceden gittiğimde bir ilaç vermişti 3 ay önce başlaman gerekiyor falan demişti ama ben kullanmamıştım. Artık Allah ne verdiyse yardırcam
Canım benimde prolaktinim sürekli yükselip duruyor dostinex veriyor doktor kendinde alabilirsin eczaneden tabi doktor kontrolünde kullanmak daha iyi hiç dert etme hemen düşüyor benimde 1 senedir basım dertte henüz oluşmadı gebelik evet engel ama hemen düşüyorTabi canım ama iste bozdum moralimi demekki prolaktin yüzünden benim olmuyor onu düşünmeye başladım .. daha doktora gitmedim bayram diye. İki gün sonra gidicem inşallah.. sana da iyi gelir ara vermek valla bende ara vermek istiyorum bu ay ve sonraki ay bilmiyorum zaten prolaktin yüksek iken imkansız
Alttaki pik gibi duruyor canım baya koyuKızlar üstteki dün gece ortadaki ve alttakini 20 dk önce yaptım sizce pikmi ortadaki bir gebenin günlüğü aynı anda yaptım alttakiyle döngünün 13. Günü
Teşekkür ederim bende zaten t cizgisi daha koyu olmuyor hiç dün gece değerlendirmiştik bu gecede değerlendirelim o zamanAlttaki pik gibi duruyor canım baya koyu
Düşmüştür senin canım ben daha ilaç alana kadar yumurtlama dönemi bile biter. Evet geçtiğimiz aydan beri stresliydim biraz. Bebek konusunda değil ama başka sebeplerim var rahatlasam iyi olurCanım benim de yüksek ilaç verdi 44 çıktı rahim filmi çektirdim temiz şükür bayramda pek değerlendiremedik açıkçası ilaç kullanıyorum bitince tekrar baktıracağım stres prolaktinde önemli etkenmiş
Biliyorum ama işte moralim bozuldu canım ya bide demir depom da düşük çıktı artık Doktora gittiğimde ne verirse hepsini kullanicamCanım benimde prolaktinim sürekli yükselip duruyor dostinex veriyor doktor kendinde alabilirsin eczaneden tabi doktor kontrolünde kullanmak daha iyi hiç dert etme hemen düşüyor benimde 1 senedir basım dertte henüz oluşmadı gebelik evet engel ama hemen düşüyor
Geçen ayda kullandım artmış düşmemişti Walla aynı şeylerden muzdaribim malesef benim de başka sebep var ilaca başladım ovülasyon yapmadım bu ay o tarihlere yakın değerlendirdim 1 gün o da zorDüşmüştür senin canım ben daha ilaç alana kadar yumurtlama dönemi bile biter. Evet geçtiğimiz aydan beri stresliydim biraz. Bebek konusunda değil ama başka sebeplerim var rahatlasam iyi olur
Benim düşüktü ama yükselmiş canım valla ne zormuş anne olmaya çalışmak anne olmak falan.. daha şimdiden insanı yoracak gibi rabbim kolaylastirsin inşallahGeçen ayda kullandım artmış düşmemişti Walla aynı şeylerden muzdaribim malesef benim de başka sebep var ilaca başladım ovülasyon yapmadım bu ay o tarihlere yakın değerlendirdim 1 gün o da zorAllah yardımcımız olsun
Amin canım 9 aydır deniyoruz bizde prolaktinden dolayı olmuyor diye düşünüyorum takviyelere de başladık Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim düşüktü ama yükselmiş canım valla ne zormuş anne olmaya çalışmak anne olmak falan.. daha şimdiden insanı yoracak gibi rabbim kolaylastirsin inşallah
Amin kuzum olur Allah'ın izniyle vakti değilmiş demekki diyorum kendime.. inşallah senin 1 yıl olmadan olur... Benim 12.ayim bu ay..Amin canım 9 aydır deniyoruz bizde prolaktinden dolayı olmuyor diye düşünüyorum takviyelere de başladık Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yaa inşallah canım hayırlısı ile nasip olsunBende başladım ya bismillah bakalım prolaktin yüksek ilaç kullanıyorum bakalım düşerse
Kullan canım demirde prolaktinde çok önemli benim d vitaminimde 5 çıkmıştı buda engel dedi doktorum iğne+ hap kullandım en son 28 olmuştu sonrasinda dahada yukselmistirBiliyorum ama işte moralim bozuldu canım ya bide demir depom da düşük çıktı artık Doktora gittiğimde ne verirse hepsini kullanicam
Artimed yalancı çok çıkartıyor maalesef.. inşallah sende doğrudurBu sabah da arti med ve bebe time aynı anda yaptım arti med hemen çıktı resimdeki gibi , bebe time negatif…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?