9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kullan canım demirde prolaktinde çok önemli benim d vitaminimde 5 çıkmıştı buda engel dedi doktorum iğne+ hap kullandım en son 28 olmuştu sonrasinda dahada yukselmistir
Benimde d vitami 7 çıktı kırmızı uyarı yanmıyor 7 ve üstü olması lazımmış. Doktora gittiğimde artık bakar degerlerime ne verirse.. ne güzel sen yukseltmissin darısı bana

Benimde d vitami 7 çıktı kırmızı uyarı yanmıyor 7 ve üstü olması lazımmış. Doktora gittiğimde artık bakar degerlerime ne verirse.. ne güzel sen yukseltmissin darısı bana
Hemen yükseliyor ya hap kullandım ignem 3 tane kaldı birde ampul verdi ekmeğe kırıp yiyorsun hemen yükseliyor sizinde yükselir zaten ülkede 7 den 70 e herkeste var d vitamini eksikliği B12 de 80 di oda 400 e yaklaşmıştı en son vitaminler gerçekten çok önemli

Maşallah iyi kullanmıştım benim B12 375 Ama d 7 bakalım inşallah daha da yükselir takviyeler kullanırım

Selam kızlar
Reglim normalde 7-8 gün dolu dolu sürerken bu ay toplam 3 ped doldurup lekeye dönmüştü. 2 gündür normal beyaz akıntım geliyordu. Ama bugün yine leke gelmiş. Böyle olan var mı? Normal mi acaba?

kızlaarr merhaba öncelikle eğer bebiş haberi alan olduysa tebrik ediyorumm, iş yüzünden çok sık bakamıyorum buraya ovü testi almıştım ve sadece 2 tanesini çektim. üsttekini ayın 8inde yaptım sabah 7de, alttakini de ayın 9unda yaptım akşam 6buçukta. ve önceki yaptıklarım da hep silik çizgiydi. ayın 7sinde yapmadım ama tahminimce yine bu şekilde yüksekti çğnkü feci bir kasık ağrım ve akıntım vardı. sorum şudur ki çatlama olmuş mu oluyor bu durumda? bugün de yaptım yine silik çizgiii ayrıca yüksek olan ovü gecesi değerlendirildi ve ovü döneminde 2 günde 1 ilişki olduuu

Eklentiler

• IMG_1438.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1496.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 27
Çatlamış gözüküyor canım hayırlısı olsun inşallah

İlaç v.s başka biseyler etki etmiş olabilir canım

İyi bayramlar canım benim moral biraz bozuk.. kimyasal sonrası yeniden bir hormon baktirayim demiştim prolaktin 40 çıktı.. acaba benim prolaktin sorunum falan mı var diye takılı kaldım senin nasil gidiyor
Prolaktin ilaçla kolay düşüyor diye biliyorum canım ya benim de tsh çok yüksekti bir buçuk ayda düştü

Canlı kırmızı degilse rengi yerleşme olabilir belki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…