Benimde d vitami 7 çıktı kırmızı uyarı yanmıyor 7 ve üstü olması lazımmış. Doktora gittiğimde artık bakar degerlerime ne verirse.. ne güzel sen yukseltmissin darısı banaKullan canım demirde prolaktinde çok önemli benim d vitaminimde 5 çıkmıştı buda engel dedi doktorum iğne+ hap kullandım en son 28 olmuştu sonrasinda dahada yukselmistir
Pik benceKızlar üstteki dün gece ortadaki ve alttakini 20 dk önce yaptım sizce pikmi ortadaki bir gebenin günlüğü aynı anda yaptım alttakiyle döngünün 13. Günü
D3 k2 vitamin kullanıyorum canım fayda etti bana ocean markaBenimde d vitami 7 çıktı kırmızı uyarı yanmıyor 7 ve üstü olması lazımmış. Doktora gittiğimde artık bakar degerlerime ne verirse.. ne güzel sen yukseltmissin darısı bana
Hemen yükseliyor ya hap kullandım ignem 3 tane kaldı birde ampul verdi ekmeğe kırıp yiyorsun hemen yükseliyor sizinde yükselir zaten ülkede 7 den 70 e herkeste var d vitamini eksikliğiBenimde d vitami 7 çıktı kırmızı uyarı yanmıyor 7 ve üstü olması lazımmış. Doktora gittiğimde artık bakar degerlerime ne verirse.. ne güzel sen yukseltmissin darısı bana
Evet pikmis akşamda pike yakındır tekrar yaptım ama siliklesmis gibiydide 1 saat sonra tekrar yapacağım belli olur herhalde çatlama olup olmadığı çatlama günüde ilişki öneriliyor degilmiPik bence
Bende bakarım gerekirse kuşum teşekkür ederimD3 k2 vitamin kullanıyorum canım fayda etti bana ocean marka
Maşallah iyi kullanmıştım benim B12 375 Ama d 7 bakalım inşallah daha da yükselir takviyeler kullanırımHemen yükseliyor ya hap kullandım ignem 3 tane kaldı birde ampul verdi ekmeğe kırıp yiyorsun hemen yükseliyor sizinde yükselir zaten ülkede 7 den 70 e herkeste var d vitamini eksikliğiB12 de 80 di oda 400 e yaklaşmıştı en son vitaminler gerçekten çok önemli
Pik tabikiKızlar üstteki dün gece ortadaki ve alttakini 20 dk önce yaptım sizce pikmi ortadaki bir gebenin günlüğü aynı anda yaptım alttakiyle döngünün 13. Günü
Evet öneriliyor canım havuç yiyebilirsin çatlama içinEvet pikmis akşamda pike yakındır tekrar yaptım ama siliklesmis gibiydide 1 saat sonra tekrar yapacağım belli olur herhalde çatlama olup olmadığı çatlama günüde ilişki öneriliyor degilmi
Yumurtlamadan kaç gün önce degerlendirmeye başladın canımEvet pikmis akşamda pike yakındır tekrar yaptım ama siliklesmis gibiydide 1 saat sonra tekrar yapacağım belli olur herhalde çatlama olup olmadığı çatlama günüde ilişki öneriliyor degilmi
Canım bayram olduğu için 9. Gün 10. Gün ve 11. Gün ilişki olmadı 12. Gün gece olduYumurtlamadan kaç gün önce degerlendirmeye başladın canım
Çatlamış gözüküyor canım hayırlısı olsun inşallahkızlaarr merhabaöncelikle eğer bebiş haberi alan olduysa tebrik ediyorumm, iş yüzünden çok sık bakamıyorum buraya ovü testi almıştım ve sadece 2 tanesini çektim. üsttekini ayın 8inde yaptım sabah 7de, alttakini de ayın 9unda yaptım akşam 6buçukta. ve önceki yaptıklarım da hep silik çizgiydi. ayın 7sinde yapmadım ama tahminimce yine bu şekilde yüksekti çğnkü feci bir kasık ağrım ve akıntım vardı. sorum şudur ki çatlama olmuş mu oluyor bu durumda? bugün de yaptım yine silik çizgiii ayrıca yüksek olan ovü gecesi değerlendirildi ve ovü döneminde 2 günde 1 ilişki olduuu
İlaç v.s başka biseyler etki etmiş olabilir canımSelam kızlar
Reglim normalde 7-8 gün dolu dolu sürerken bu ay toplam 3 ped doldurup lekeye dönmüştü. 2 gündür normal beyaz akıntım geliyordu. Ama bugün yine leke gelmiş. Böyle olan var mı? Normal mi acaba?
hay ağzın bal yesin kızzÇatlamış gözüküyor canım hayırlısı olsun inşallah
Prolaktin ilaçla kolay düşüyor diye biliyorum canım ya benim de tsh çok yüksekti bir buçuk ayda düştüİyi bayramlar canımbenim moral biraz bozuk.. kimyasal sonrası yeniden bir hormon baktirayim demiştim prolaktin 40 çıktı.. acaba benim prolaktin sorunum falan mı var diye takılı kaldım senin nasil gidiyor
Canlı kırmızı degilse rengi yerleşme olabilir belki canımSelam kızlar
Reglim normalde 7-8 gün dolu dolu sürerken bu ay toplam 3 ped doldurup lekeye dönmüştü. 2 gündür normal beyaz akıntım geliyordu. Ama bugün yine leke gelmiş. Böyle olan var mı? Normal mi acaba?
İnşallah ne bileyim , ama zannetmiyorum. Yarın sabah kadın doğuma gideceğim bakalım , kimyasal gebelikten sonra niye adetim böyle oldu , olamadım resmen..Artimed yalancı çok çıkartıyor maalesef.. inşallah sende doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?