9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Valla o kadar kısa mı , he bayılmadın sadece uyuşturuldu yani
Yok genel anestezi aldım bayıldım 15 fk sonra uyandım . Anestezi almadanda çekiliyor doktorum anestezili önerdi iyikide öyle yapmışız rahmim çok gerideymis spektrummu ne bişey diyorlar çekerken rahme gidene kadar zorlanmıslar dayanamazdin demişti doktorumun asistanı bayandı

Canım lh her zaman var vucudda bazen koyu bazen silik çıkar testin pik değil uygulama c çizgisini baz alarak zirve demiş bence. Döngünün kaçıncı gunundesin ?

Öylemi sağlık ocagına giderim eger bakıyolarsa acillik olmustm gecen hafta dedım boyle boyle bu yuksek hıc onemsemedıler
Canım acilde gerekirse hjc ilaç bile alma ya gereksiz ilaçlar veriyolar bizzat yaşadım.. benim burda sağlık ocağında kontrol etmiştim doktor demişti ... her hormon değil ama bazılarına bakiyolardir git bence sor

Canım lh her zaman var vucudda bazen koyu bazen silik çıkar testin pik değil uygulama c çizgisini baz alarak zirve demiş bence. Döngünün kaçıncı gunundesin ?
bugün döngünün 19. günündeyim ama görseli ters çevirip ekledim yani çizgiler doğru aslında ama bilemiyorum. takip edeceğim 3-4 gün daha. çatlayıp çatlamadığını anca öyle anlarım

Normaldir diye düşünüyorum yumurta gelişiyor ağrıları v.s olabilir.
Kızlar sızce koyulasıyormu uygulamaların bırıne gore 4 bırıne 2 bırıne 7 gun sonra yumurtlayacam bugun döngünün 13.gunu gecen ay yumurtlama göremedim adet bittiğinden berı test yapıyorum cızgıler hep soluk napcam bilmiyorum genemi yumurtlamayacagım acaba cok canım sıkılıyor yumurtlama masajı yapıyorum procertin women verdı kullanıyorun doktorlar bırseyın yok yumurtaların iyi dıyolar ama ben gecen ay goremedım bu ayda goremezsem yumurtlama hıc yumurtlamıuormu olcam ama aylardır o yunurta akı sıvıyı gorurken bu aylarda görmüyorum hayret bisey

Eklentiler

• 1000651603.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar pazar akşam ve pazartesi pikti testim salı günü çatladı ama dün akşam biraz beyaz akıntı oldu sizdede oluyormu yumurtlamadan sonra tekrar test yaptım pik değil testim

Kızlar pazar akşam ve pazartesi pikti testim salı günü çatladı ama dün akşam biraz beyaz akıntı oldu sizdede oluyormu yumurtlamadan sonra tekrar test yaptım pik değil testim
Beyaz akıntı normal canım sağlıklı olduğunu gösteriyor ve rahmin temiz olduğunu işte

Evet canim koyulaşma var bekle.. bak benimde koyulasiyor akıntım geldiğinde başlıyorum ben kendimi de biliyorum vücudumu

Eklentiler

• 1000067307.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 23
Beyaz akıntı normal canım sağlıklı olduğunu gösteriyor ve rahmin temiz olduğunu işte
Korunmayı 1 sene önce bıraktık o günden beri vücudum inanilmaz değişti önceden böyle akıntı vs çok fazla olmazdı acaba dedim genemi yumurtlama oluyor

Sizce gebelik var mı kızlar yumurtlamamın 8. Günü

Eklentiler

• 1000187104.webp
    7 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000187102.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 33
Gebelik testi dimi bu? Ben çizgi görüyorum canım ya bi kan mı versen acaba
Evet erken gebelik testi kısa sürede çizgi çıktı hatta kamerada daha az belirgin çıkmış ama doktor en erken Çarşamba test yap dedi o u bekliyorum inşallah gebelik vardır teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…