- 10 Mart 2025
- 307
- 46
- 13
- 26
Evet ya silik çizgi mi çıkarıyor
Tamam süper çarşambayı belle bi güvenilir test yap ve baktın var hemen kan vermeye gitEvet erken gebelik testi kısa sürede çizgi çıktı hatta kamerada daha az belirgin çıkmış ama doktor en erken Çarşamba test yap dedi o u bekliyorum inşallah gebelik vardır teşekkür ederim
İnşallah teşekkür ederimTamam süper çarşambayı belle bi güvenilir test yap ve baktın var hemen kan vermeye githadi inşallah
Normal kaset testinde var sabah onunla denerim olmazsa ya da pazar günüBenimkine baksana bende vsr dıye sevindım ılknkez çıkmıştı
Ne demek canım benim burada birbirimize destek olmak çok iyi geliyor çok şey öğreniyoruzİnşallah teşekkür ederim
İnşallah canım tabikiNe demek canım benim burada birbirimize destek olmak çok iyi geliyor çok şey öğreniyoruz
Bizi de mutlaka haberdar et
Tamam o zaman daha vardır.. benimde başta normal akıntı gelir sonrasında yapışkan uzayan akıntı olurBenım yumurta akı değil sadece ıc camasırım ıslanıyor
Benimde 1 yıl oldu vücudum çok değişmistu ama şuan her şey yolunda beyaz akıntı da normal bı durumKorunmayı 1 sene önce bıraktık o günden beri vücudum inanilmaz değişti önceden böyle akıntı vs çok fazla olmazdı acaba dedim genemi yumurtlama oluyor
Teşekkürler inşallah tez zamanda güzel haberleri alırızBenimde 1 yıl oldu vücudum çok değişmistu ama şuan her şey yolunda beyaz akıntı da normal bı durum
Rica ederim inşallahTeşekkürler inşallah tez zamanda güzel haberleri alırız
Kacıncı gunlerdr yunurtlaman oluyor ben hıc tskıo etmedım ama akıntım hep adete 1 hafta kala falan veya adetten hemen 1 hafta sonra gelırdı o uzayan hep gelırdıTamam o zaman daha vardır.. benimde başta normal akıntı gelir sonrasında yapışkan uzayan akıntı olur
Değişiyor aydan aya şuan bekliyorum geçen ay 15.16.gunlerde olmuştu.. 32 günde bir regl oluyorum benKacıncı gunlerdr yunurtlaman oluyor ben hıc tskıo etmedım ama akıntım hep adete 1 hafta kala falan veya adetten hemen 1 hafta sonra gelırdı o uzayan hep gelırdı
Bu arada bu ay dıyelım 1 hazıranda hastalandım 1 temmzuda hastalanırsam yumurtlamam 14 gun oncedı yanı 19 haziranda mı olcak veya 1 temmzuda olmaz gecıkırsem mesrla 5 temmuza yumurtlamam 23 hazırandamı olcakDeğişiyor aydan aya şuan bekliyorum geçen ay 15.16.gunlerde olmuştu.. 32 günde bir regl oluyorum ben
Çok stres yapıyor olabilir misin? Genelde str s ve ilaçlar etkiler diyorlar ki benim adetim o kadar düzenlidir ki geçtiğimiz aylarda eşim yurt dışına gidicek diye öyle stres oldum ki bebek olayı ertelenecek diye ve o ay adetim 7 gün gecikti stresten..Ben normalde 28 gunde olurdum sonra 35 oldu bu ay dahada düştü 20 gun ıcınde oldum
Dıyorumya ben stresı engelleyemiyorum olmuyor yanı sımdı haftaya memlekete gıdıcex 2 ay orda umarım kafamı bosaltabılırım Ovulasyon da görmedikçe dahada stres oluyorum be zaman olcak dıyeÇok stres yapıyor olabilir misin? Genelde str s ve ilaçlar etkiler diyorlar ki benim adetim o kadar düzenlidir ki geçtiğimiz aylarda eşim yurt dışına gidicek diye öyle stres oldum ki bebek olayı ertelenecek diye ve o ay adetim 7 gün gecikti stresten..
O zaman orası sana iyi gelecektir canım toparla biraz kendini. Gerekirse ovulasyon bile yapma dicemde kolaylık testteDıyorumya ben stresı engelleyemiyorum olmuyor yanı sımdı haftaya memlekete gıdıcex 2 ay orda umarım kafamı bosaltabılırım Ovulasyon da görmedikçe dahada stres oluyorum be zaman olcak dıye
İnşallah Ovulasyon da yumurtlama yakalarımO zaman orası sana iyi gelecektir canım toparla biraz kendini. Gerekirse ovulasyon bile yapma dicemde kolaylık testte
Yakalarsin canım stres yapma lütfen rahat ol güzel düşünİnşallah Ovulasyon da yumurtlama yakalarım
Canım ben adetım bittıgınden berı yapıyorum yanı bugun 9. Gun boylemı sayıcam yoksa adet başlangıcın 1 hazıran bugun 14. Gun boylemı saycam bugünki testımde koyulasma varmı sence belım de agrıyorYakalarsin canım stres yapma lütfen rahat ol güzel düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?