9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Evet erken gebelik testi kısa sürede çizgi çıktı hatta kamerada daha az belirgin çıkmış ama doktor en erken Çarşamba test yap dedi o u bekliyorum inşallah gebelik vardır teşekkür ederim
Tamam süper çarşambayı belle bi güvenilir test yap ve baktın var hemen kan vermeye git hadi inşallah

Korunmayı 1 sene önce bıraktık o günden beri vücudum inanilmaz değişti önceden böyle akıntı vs çok fazla olmazdı acaba dedim genemi yumurtlama oluyor
Benimde 1 yıl oldu vücudum çok değişmistu ama şuan her şey yolunda beyaz akıntı da normal bı durum

Kacıncı gunlerdr yunurtlaman oluyor ben hıc tskıo etmedım ama akıntım hep adete 1 hafta kala falan veya adetten hemen 1 hafta sonra gelırdı o uzayan hep gelırdı
Değişiyor aydan aya şuan bekliyorum geçen ay 15.16.gunlerde olmuştu.. 32 günde bir regl oluyorum ben

Değişiyor aydan aya şuan bekliyorum geçen ay 15.16.gunlerde olmuştu.. 32 günde bir regl oluyorum ben
Bu arada bu ay dıyelım 1 hazıranda hastalandım 1 temmzuda hastalanırsam yumurtlamam 14 gun oncedı yanı 19 haziranda mı olcak veya 1 temmzuda olmaz gecıkırsem mesrla 5 temmuza yumurtlamam 23 hazırandamı olcak

Ben normalde 28 gunde olurdum sonra 35 oldu bu ay dahada düştü 20 gun ıcınde oldum
Çok stres yapıyor olabilir misin? Genelde str s ve ilaçlar etkiler diyorlar ki benim adetim o kadar düzenlidir ki geçtiğimiz aylarda eşim yurt dışına gidicek diye öyle stres oldum ki bebek olayı ertelenecek diye ve o ay adetim 7 gün gecikti stresten..

Dıyorumya ben stresı engelleyemiyorum olmuyor yanı sımdı haftaya memlekete gıdıcex 2 ay orda umarım kafamı bosaltabılırım Ovulasyon da görmedikçe dahada stres oluyorum be zaman olcak dıye

Dıyorumya ben stresı engelleyemiyorum olmuyor yanı sımdı haftaya memlekete gıdıcex 2 ay orda umarım kafamı bosaltabılırım Ovulasyon da görmedikçe dahada stres oluyorum be zaman olcak dıye
O zaman orası sana iyi gelecektir canım toparla biraz kendini. Gerekirse ovulasyon bile yapma dicemde kolaylık testte

Yakalarsin canım stres yapma lütfen rahat ol güzel düşün
Canım ben adetım bittıgınden berı yapıyorum yanı bugun 9. Gun boylemı sayıcam yoksa adet başlangıcın 1 hazıran bugun 14. Gun boylemı saycam bugünki testımde koyulasma varmı sence belım de agrıyor

Eklentiler

• 1000651992.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000651993.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…