Adetin 1.gununden itibaren baz alacaksin canım bence koyulaşma var tabiki. Bide sen 35 günde adet oluyosan daha erken olur zaten ben 32 günde oluyorum henüz yumurtlama görmedim normal yani bugün yarın görürüm ben. Benden sonrada senin yakalarsin tabi her ay degisiyorCanım ben adetım bittıgınden berı yapıyorum yanı bugun 9. Gun boylemı sayıcam yoksa adet başlangıcın 1 hazıran bugun 14. Gun boylemı saycam bugünki testımde koyulasma varmı sence belım de agrıyor
Buyuk ihtimalle 17 18 20. Gunde bıle olabilir çünkü benım regller cok duzensıs 4 5 aydırAdetin 1.gununden itibaren baz alacaksin canım bence koyulaşma var tabiki. Bide sen 35 günde adet oluyosan daha erken olur zaten ben 32 günde oluyorum henüz yumurtlama görmedim normal yani bugün yarın görürüm ben. Benden sonrada senin yakalarsin tabi her ay degisiyor
O zaman normal testleri yapmaya devam et.. markasi ne seninki de mi laboquickBuyuk ihtimalle 17 18 20. Gunde bıle olabilir çünkü benım regller cok duzensıs 4 5 aydır
O zaman normal testleri yapmaya devam et.. markasi ne seninki de mi laboquick
İyi marka skıntı etmeAynen 30 tane almıstım inşallah dogru sonuc verıyodur
Senın testın nasıl bugun sen ne zamandır ıstıyosun bebek canımİyi marka skıntı etme
Yarım saat önce yaptım test pik canim 12.ayim .. laboquick bitti innovitaya geçtim dün koyulaşma vardı zaten ağrım da var akintimda coktu bugün piki göreceğimi anlamıştımSenın testın nasıl bugun sen ne zamandır ıstıyosun bebek canım
Kac aydır yapıyosun bu testleri senınkı pık gozun aydon benimde bugun belım ağrıyor akıntım var bakalım ne zaman olcak ben sabah uyanıyorum tuvaletini yapıyorum gerı uyuyorum 2. Kalktıgımda testı yapıyorumYarım saat önce yaptım test pik canim 12.ayim .. laboquick bitti innovitaya geçtim dün koyulaşma vardı zaten ağrım da var akintimda coktu bugün piki göreceğimi anlamıştım
Bilmiyorum hiç öyle denemedim canım marttan beri yapıyorum Mart'ta hatta yapmıştım kimyasal oldu. Bide ilk istediğimiz de iki ay falan kullanmıştım o zaman ise yaramıştı ara verdim Mart'ta yeniden başladım işteKac aydır yapıyosun bu testleri senınkı pık gozun aydon benimde bugun belım ağrıyor akıntım var bakalım ne zaman olcak ben sabah uyanıyorum tuvaletini yapıyorum gerı uyuyorum 2. Kalktıgımda testı yapıyorum
Sen nasıl yapıyosun ıste bısey ıcmeden yemeden diyolar ya bende bu sekılde yapıyorum zaten uyanmam 11 12 yı buluyorBilmiyorum hiç öyle denemedim canım marttan beri yapıyorum Mart'ta hatta yapmıştım kimyasal oldu. Bide ilk istediğimiz de iki ay falan kullanmıştım o zaman ise yaramıştı ara verdim Mart'ta yeniden başladım işte
Canım ben kahvaltıyı yapıyorum bol suyumuda içiyorum sonrası evde işlerim oluyor o süreçte hem su içmemiş oluyorum hemde bişey yememiş oluyorum ama yemek sorun değil sıvı alımına dikkat ediceksin sadece.. öyle biliyorum.. zaten bide ben akıntım geldiğinde yaptığım için 4 gün oldu mesela 4 gün sıvı alımına dikkat ediyorum yeterli. Hatta bugün dünkü saatte yapmadım sıvı alımını geç bıraktım misafirim vardı. Bide sabah değerlendirme yapmıştık onun rahatlığıyla bir saat sonra yapmış oldum testi. Zaten günaşırı ilerliyorduk.yarini ve ertesi günü de değerlendirip birakirizSen nasıl yapıyosun ıste bısey ıcmeden yemeden diyolar ya bende bu sekılde yapıyorum zaten uyanmam 11 12 yı buluyor
Valla bende böyle yapan duymuştum o yüzden böyle devam ettım cunku yaz sıcaklarında 10 dakka bıle su ıcmedenn duramıyorum inan spor vs yapıyorum dahada cok içesim gelıyor o yüzden boyle deneyım dedım ınsallah Allah'ım hepimize nasıp eder yumurtlama olsada olmasada 1 bos 1 dolu gecirmek lazım bence günlerımızıCanım ben kahvaltıyı yapıyorum bol suyumuda içiyorum sonrası evde işlerim oluyor o süreçte hem su içmemiş oluyorum hemde bişey yememiş oluyorum ama yemek sorun değil sıvı alımına dikkat ediceksin sadece.. öyle biliyorum.. zaten bide ben akıntım geldiğinde yaptığım için 4 gün oldu mesela 4 gün sıvı alımına dikkat ediyorum yeterli. Hatta bugün dünkü saatte yapmadım sıvı alımını geç bıraktım misafirim vardı. Bide sabah değerlendirme yapmıştık onun rahatlığıyla bir saat sonra yapmış oldum testi. Zaten günaşırı ilerliyorduk.yarini ve ertesi günü de değerlendirip birakiriz
Öyle canım inan bende çok su içen biriyim ve Adanaliyim aşırı sıcak buralar ama katlanmak zorundayım gebelik için iki saat idare ediyorumValla bende böyle yapan duymuştum o yüzden böyle devam ettım cunku yaz sıcaklarında 10 dakka bıle su ıcmedenn duramıyorum inan spor vs yapıyorum dahada cok içesim gelıyor o yüzden boyle deneyım dedım ınsallah Allah'ım hepimize nasıp eder yumurtlama olsada olmasada 1 bos 1 dolu gecirmek lazım bence günlerımızı
Hakkımızds hayırlısıÖyle canım inan bende çok su içen biriyim ve Adanaliyim aşırı sıcak buralar ama katlanmak zorundayım gebelik için iki saat idare ediyorum
Amin inşallahHakkımızds hayırlısı
Müsaitseniz attığım fotoğraflara bakarmısınızHakkımızds hayırlısı
13 haziran da pik olmuş degerlendirmen gerekiyor öncesi o gün ve sonrakı günleri 4 numaralıda silik leşmiş yani çatlamış benceMerhaba kızlar elimdeki testlerde konu açmıştım 3. Gün pik sandık açtığım soruya yanıt verenlerde pik olduğunu akşamında tekrar yaptığımda silik olduğunda dolayı söylemişlerdir ben 13 hazıranı yani dünü birde 2 gün öncede değerlendirmiştim sizce halla böyle gözükmesinin sebebi nedir koyulmuyorda silikleşmiyorda 1 gün farklı diğer gün farklı şaştım kaldım valla adetlerim düzenlidir ve pcos yok yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 3604788
Evet 13 haziranı değerlendirdim ama sonra silikleşti doğru günümdü diye düşündüm sonrdan tekrar koyulaşmaya başlayınca şaşıdım 13 de çok su içmiştim o etkiledi diyende oldu napıcağımı şaşırdım açıkcası13 haziran da pik olmuş degerlendirmen gerekiyor öncesi o gün ve sonrakı günleri 4 numaralıda silik leşmiş yani çatlamış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?