9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bence sonradan koyulasmamıs en koyu 13 hazıran gözüküyor yanı catlamıs gibi

Üzgünüm ben tam anlayamadım aynı test mi 13 Haziran'dakiler.. biri silik biride pik gibi.. yani pik olduğunu çıplak gözle sen daha iyi bilirsin.. siliklesmisse de değerlendirmelerini yap ve bırak günaşırıya dön zaten illaki birinden biri tutacaktir.. akintilarindan da anlarsın yumurtlama akıntın bittiyse artık şans çok düşüktür ama bı üç beş gün devam edebilirsin denemelere

Evet ilk yaptığım pik gösterdi sonra o günün akşamı birdaha test yaştım siliğe döndü şaşırdım sonradan tekrar koyulaşmaya başlayınca dedim acaba o gün çok su içtim sıvı alımından dolayımı yanlış gösterdi uyg günüm 15 gösteriyor zaten genelde gününde olurum ondan acaba 15 de mi yumurtlama olucak diye yapmaya devam ediyorum doğrusu ilk defa başıma böyle şey geliyor şuan sadece 11 haziran ve 13 haziranı değerlendirdim

Anladım belki saat olarak yapılmaması gereken bir saatte yaptın dicem ama 10 dan önce yapmissin galiba yanlış gormediysem..o da normal deniliyor l.. sen iki saat sıvı alımı yapmayıp öyle yeniden yapmaliydin eğer siviyi kesmeden test yaptıysan boşa konuşuyoruz şuan sıvı alımını durdurman gerekiyor en iyi test saatleri de 12-4 arası deniliyor lh in en çok artış gösterdiği ve yumurtlamanin en kolay yakalandığı saatler

Heh evet işte 13 haziran ben su içtim o gün spordan kaynaklı ama aradan zaman geçmişti sonrasında test yaptım saatlere uyarak pik çıktı sonra değerlendirme yaptık tekrar test yapıyım durumu görmek adına diyince silikleşti dedim diğer açtığım konudakilerde çatlamış belliki dedi sonra bugün sıvı almayı kesip yaptığımda dahada silikleşmesi gereken çizgiler yine belirgin olmuş ama pik değillerdi aklım karıştı teste devam edip bırakmak konusunda

Geçen ay kaçıncı gün pik gormustun her ay degisiyor benim geçen ay 16.gundu bu ay 14.gun oldu 14, haziran hani. Normalde ileriye gidiyordu hep bu ay erken Yumurtlama oldu bana göre.. eğer çok geç adet gormuyosan 35ustu gibi.. doğrudur diye düşünüyorum 13 Haziran ... Bundan sonrada günaşırı devam et derim belli bir süre sonra bırakırsın skilirsan akıntı falanda yoksa zaten geçmiştir

Eşim varikosel ameliyatı oldu oyüzden bu ay ovu testine başladım malesefki geçen ayımı bilemiyorum ama uygl yazan tarih büyük ihtimalle benim yumurtlama günüm hep düzenli 30. De bir olurum ve 1 sene önce düşük olan bebeğimde uygl gününde yaptığımda hamile kalmıştım ilk aydan ondan inancım var uyglamaya onda 15 haziran olarak gösteriyor ondan kararsızım ama testime inanmak istiyorum birde kaçırırm diye çok korkuyorum normalde her detayını biliyorum fakat burda duyduklarımla içim rahat ediyor diyebilirm yorumlarınız çok değerliydi benim için çok sağolun ben yarında testi devam ederim bilgilendirme sağlarım inş

Kızlar başından beri takip ediyorum bu grubu ancak hiç yazmadım benimde ovulasyon testime bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_7168.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 38
Endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki burda hepimizin ortak skintilari heyecanları var hepimizinde desteği inanılmaz değerli yarın tabiki atarsın fotoğraf.. gerisini de dediğim gibi belli bir güne kadsr günaşırı ilerlet sonrası nasipp.. Allah'ım güzel haberler nasip etsin bize bu ay

Aminnnn inşallah

Kızlar başından beri takip ediyorum bu grubu ancak hiç yazmadım benimde ovulasyon testime bakabilir misiniz
Bir kaç güne piki görürsün bu süreçte eğer müsaitliğiniz varsa gün aşırı değerlendirme yapabilirsiniz sperm 5 güne kadar canlı kalıyor hangi günki sağlıklıysa o tutar inşallah

Bir kaç güne piki görürsün bu süreçte eğer müsaitliğiniz varsa gün aşırı değerlendirme yapabilirsiniz sperm 5 güne kadar canlı kalıyor hangi günki sağlıklıysa o tutar inşallah
İnşallah teşekkür ederim isteyen herkesin olur inşallah hepimizin

Yapmaya devam edeceğim teşekkür ederim ama 12 Haziran pik gibi geldi baya koyuydu yanlış düşünmüşte olabilirim
Bende de üst konuşmalarda aynı durum oldu pik gibi gözüktü silikleşti sonra yine koyulmaya başladı bazen sıvı alımından ve saatinden de farkediyormuş siz yinede değerlendirmeye devam edin günlerinizi rabbim hepimizin duasını kabul eder inş bu ay Bu aydan çok ümitliyim hissiyat olarak

Yapmaya devam edeceğim teşekkür ederim ama 12 Haziran pik gibi geldi baya koyuydu yanlış düşünmüşte olabilirim
Ben pik gibi göremedim onu. T çizgisi c ye göre silik ordada. Çıplak gözle aynı tonda gormussen testi yaptığın ilk anda ona bişey diyemem. Bu benim gündüz yaptığım testeki pik

Eklentiler

• 1000067649.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 34
Bende öyle yapacağım inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin bana da sizede . İnşallah bu ay güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…