Çok saçma geldi bana bilmiyorum bilgim yok Yasmin hakkında ama eğer Yumurta tembelliği varsa yumurta kalitesini arttırıcı şeyler vermesi lazım bebek isteyene doğum kontrol hapı gibi bir hap vermesi çok saçma yumurta önleyici gibi biseydir o ya kullanma bence başka doktora git derim... Adet düzensizliği mi var sende?Kızlar hormonlarıma baktırmak için doktora gittim, bebek istiyoruz dedim oda bir an önce istemeniz iyi olur yumurta tembelliği var tarzı bir şey söyledi. Ama 3 ay kullanmam için yasmin plus verdi. Buraya vs bakındım yasmin kimse kullanmıyor bebeği engellemiyor mu? Yasmin kullanan var mı bu süreçte
Kullanmadım zaten 2. Bi doktora görünmek istedim.Anlamadım hiçÇok saçma geldi bana bilmiyorum bilgim yok Yasmin hakkında ama eğer Yumurta tembelliği varsa yumurta kalitesini arttırıcı şeyler vermesi lazım bebek isteyene doğum kontrol hapı gibi bir hap vermesi çok saçma yumurta önleyici gibi biseydir o ya kullanma bence başka doktora git derim... Adet düzensizliği mi var sende?
Öyle sorunlar da burda çoğu kişide vardır başta adetin hemen sokulmemesi gibi... Bencede başka doktora görün hiçte kafana takma.. arkadaşım yeni evlendiğinde doktora gitmişti aynısını söylemiş yumurta tembelliğin var çocuğun zor olur senin demis ve kızda hemen bebek düşündü ve ilk aydanya da ikinci aydan hamile kaldı her doktoru takmamak gerek.. şuan iki çocuğu varKullanmadım zaten 2. Bi doktora görünmek istedim.Anlamadım hiçHayır şimdiye kadar hiç düzensizliğin olmadı sadece son 6 aydır reglimin miktarı bir tık azaldı bide ilk iki gün kahverengi leke olarak geliyor sonrasında çoğalıyor
Anladım canım teşekkür ederimEvet canim ya da T çizgisi daha koyu olmalı benim çıplak gözle biraz daha koyu gibi burda kalite biraz düşüyor
Bende hala yumurtlama goremedım uygulamaya gore bırıne gore 5 gun var bırıne gore 2 bırıne 3 bakalım nolcakŞimdiki ovulasyon testim böyle uygl bugün gösteriyor ama ben artık 13. De yumurtladığıma ikna oldum yani birde akıntım başladı bugün itibariyle kesin bugün yumurtlarım diye düşündüm ama test böyle çıktı
Benim 13 haziran pik oldu sonra silikleşti yine koyulaşmaya başlamıştı şimdi yine silik ama ben kesin yumurtladım pik göründüğü gün sanırımBende hala yumurtlama goremedım uygulamaya gore bırıne gore 5 gun var bırıne gore 2 bırıne 3 bakalım nolcak
Canım iki üç gün daha yap testi baktım yok kafaya takma eşinle günaşırı ilerle artık şansına.. hani akintindan bilsen gorseydin ona göre de anlardınenÖyle sorunlar da burda çoğu kişide vardır başta adetin hemen sokulmemesi gibi... Bencede başka doktora görün hiçte kafana takma.. arkadaşım yeni evlendiğinde doktora gitmişti aynısını söylemiş yumurta tembelliğin var çocuğun zor olur senin demis ve kızda hemen bebek düşündü ve ilk aydanya da ikinci aydan hamile kaldı her doktoru takmamak gerek.. şuan iki çocuğu var
Kızlar benım testlerim hala koyulasmadı bugun 16. Gun belırtımde yok yanı agrılarım oluyo gerı gidiyor yumurtlama olmayacakmı anlamadım bu ay bıde procertin women kullanıyorum neden etkısı olöadı madem yumurta geliştiriyor 13 gundur iciyorum
Testler böyle 20. Gundemı yunurtliycam anlamadımki son aylarda zaten hep adete yakın goruyodum o sıvıyı acaba o yüzden mi gec adet oluyodun gec yumutlayıpCanım iki üç gün daha yap testi baktım yok kafaya takma eşinle günaşırı ilerle artık şansına.. hani akintindan bilsen gorseydin ona göre de anlardın
Hafif bir gölgelik görüyorum inşallah vardırRegl gecikmemin 1.günü sabah ilk idrarla yaptım ama bu şekilde çıktı sizce varmı
İnşallah bu testlerden kullanan varmı acaba innnovita markaHafif bir gölgelik görüyorum inşallah vardır
Canım bak kendinde diyosun adete yakın görüyorum diye. Bide akıntı en kolay belirti...Bazı aylar zamanla geç yumurtlamaya kadar gidiyor ben kendimi 18.gun bile gördüm.. seninde testler zaten koyulaşmaya başlamış görürsün diye düşünüyorum iki üç günden.. bence aceleci olma her gün yapmaya devam et bide yumurta kalitesini arttiran şeyler tüketTestler böyle 20. Gundemı yunurtliycam anlamadımki son aylarda zaten hep adete yakın goruyodum o sıvıyı acaba o yüzden mi gec adet oluyodun gec yumutlayıp
Ben kullandım çok hassas... Ama gecikmemle yapmadım reglime 5 gün kala bundan belirgin bir silik testle öğrendim ama kimyasal oldu benim.iki üç gün daha bekle adetin gelmezse kan verİnşallah bu testlerden kullanan varmı acaba innnovita marka
Diyorumya procertin women aldım kullanıyorum inşallah faydası olur ınsan umut edıp göremeyince cok üzülüyor gerçektenCanım bak kendinde diyosun adete yakın görüyorum diye. Bide akıntı en kolay belirti...Bazı aylar zamanla geç yumurtlamaya kadar gidiyor ben kendimi 18.gun bile gördüm.. seninde testler zaten koyulaşmaya başlamış görürsün diye düşünüyorum iki üç günden.. bence aceleci olma her gün yapmaya devam et bide yumurta kalitesini arttiran şeyler tüket
Resim varsa rica etsem atarmısınızBen kullandım çok hassas... Ama gecikmemle yapmadım reglime 5 gün kala bundan belirgin bir silik testle öğrendim ama kimyasal oldu benim.iki üç gün daha bekle adetin gelmezse kan ver
İllaki faydası olur bekle senDiyorumya procertin women aldım kullanıyorum inşallah faydası olur ınsan umut edıp göremeyince cok üzülüyor gerçekten
5 gün kala öğrendim ama 3 gün kala kan vermiştim 60, di betam.. ama ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamadan 15 gün sonra falan öğreniyorsun net şekildeResim varsa rica etsem atarmısınız
Bide beta kaç çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?