Teşekkür ederim bi kaç gün sonra testi tekrarlarım olmazsa5 gün kala öğrendim ama 3 gün kala kan vermiştim 60, di betam.. ama ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamadan 15 gün sonra falan öğreniyorsun net şekilde
Bende yeni sipariş verdim buradan kullanımı öğrenmeye çalışıyorumİnşallah bu testlerden kullanan varmı acaba innnovita marka
Ovulasyon testleri güzel 15 dk da net sonucu alıyorsun hemen koyulaşmıyorBende yeni sipariş verdim buradan kullanımı öğrenmeye çalışıyorum
Ovulasyon testleri güzel 15 dk da net sonucu alıyorsunBende yeni sipariş verdim buradan kullanımı öğrenmeye çalışıyorum
Ben genelde sabah yapıyorum ilk idrardan sonra ikinci idrarla sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor 2 saat sıvı almaman lazım yazım bu zor oldugu için sabah uyandığımda yaptım ben ilk değil 2.idrarla hergün testleri bi deftere yapıştır saat tarih at ve alt alta takip et koyulaşmayı t çizgisi c kadar koyu veya ondan daha koyu olursa pik demektir o 3 günü değerlendir zaten pik yapar sonrasında tekrar silikleşir o da çatlamadan dolayı olurKullanımı hakkında biraz bilgi verir misiniz Rica etsem bugün reglimin beşinci günü ne zmn kullanmaya başlasam mesela
Bu test yalancı pozitif çok çıkartıyor canım başka da deneEcz den daya doctor erken gebelik testi aldım başka marka yokmuş böyle çıktı
Merhaba ovülasyon yaparken akıntı ya da belirtin var mıydı acabaRegl gecikmemin 1.günü sabah ilk idrarla yaptım ama bu şekilde çıktı sizce varmı
Selam canım ne yaptın nasıl gidiyor prolaktin için ilaç kullandın mı ben hala ilaca devam ediyorum bayram diye bu ay gebelik beklemiyorum ama senin nasılama acele etme iki gün sonra yap hem koyulaşmiş mi ona bakarsın kimyasal gebeliklerde siliklesmeye başlıyormuş ben takip edemeden iki gün gecikmeyle adet oldum kimyasal oldu. Allah korusun o yüzden aceleci davranma inşallah sağlıcakla devam eder
Akıntım beyazdı açıkcası belirtim yokdu ara ara kasık ağrım olurdu o da azMerhaba ovülasyon yaparken akıntı ya da belirtin var mıydı acaba
Şeffaf akıntı mı vardı yoksa bir de akıntınız fazlamıydıAkıntım beyazdı açıkcası belirtim yokdu ara ara kasık ağrım olurdu o da az
Verdi canım hatta endokrine yönlendirdi. Yarında endokrine gidicem. İki tane verdi birini içtim diğerini Perşembe günü icicem. Bide demir ve d vitamini hapı verdi eksikmis.. bitince yeniden al falan demedi. Dahiliye de bu değere normal bakarlar gibi konuştu. Zaten beni değer düşüyor hap kullanınca. Stres yüzünden çıkıyor galiba stres yaptığım başka seyler vardı bunay rahatımSelam canım ne yaptın nasıl gidiyor prolaktin için ilaç kullandın mı ben hala ilaca devam ediyorum bayram diye bu ay gebelik beklemiyorum ama senin nasıl
Aslında bu ay şeffaf akıntı yaşamadım beyaz kremsi akıntıydıŞeffaf akıntı mı vardı yoksa bir de akıntınız fazlamıydı
İkinci bir yumurtlama olmuş olabilir.. ben yaşamadım gozlemlemiyorum ama burda ikinci yumurtlama yaşayanları duymuştum.. keşke Doktora da sorsaydinEki Görüntüle 3605328 Merhaba ovülasyon testi kullanmaya başladım 4. Günde çizgilerin ikiside aynı renk oldu ben yumurtlamanın olduğunu düşündüm ve ertesi gün yaptığım testte silikleşti bu testlerden 2 gün sonra doktora gittiğimde yani bugün doktorum yumurtamın 23 mm olduğunu söyledi sormayı unutmuşum kafama takıldıneden böyle bişey olduğunu anlayamadım bilen birisi yorumlayabilir mi
Ovulasyon testleri güzel 15 dk da net sonucu alıyorsun
Ben genelde sabah yapıyorum ilk idrardan sonra ikinci idrarla sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor 2 saat sıvı almaman lazım yazım bu zor oldugu için sabah uyandığımda yaptım ben ilk değil 2.idrarla hergün testleri bi deftere yapıştır saat tarih at ve alt alta takip et koyulaşmayı t çizgisi c kadar koyu veya ondan daha koyu olursa pik demektir o 3 günü değerlendir zaten pik yapar sonrasında tekrar silikleşir o da çatlamadan dolayı
TeşekkürlerOvulasyon testleri güzel 15 dk da net sonucu alıyorsun
Ben genelde sabah yapıyorum ilk idrardan sonra ikinci idrarla sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor 2 saat sıvı almaman lazım yazım bu zor oldugu için sabah uyandığımda yaptım ben ilk değil 2.idrarla hergün testleri bi deftere yapıştır saat tarih at ve alt alta takip et koyulaşmayı t çizgisi c kadar koyu veya ondan daha koyu olursa pik demektir o 3 günü değerlendir zaten pik yapar sonrasında tekrar silikleşir o da çatlamadan dolayı olur
Aynen benim de öyle 8 adet hap verdi bakalım ne olacak kullanmaya başladım inşallah Temmuz ayında gebe olurum sende bu ay olursun grupta biz kaldık sadeceVerdi canım hatta endokrine yönlendirdi. Yarında endokrine gidicem. İki tane verdi birini içtim diğerini Perşembe günü icicem. Bide demir ve d vitamini hapı verdi eksikmis.. bitince yeniden al falan demedi. Dahiliye de bu değere normal bakarlar gibi konuştu. Zaten beni değer düşüyor hap kullanınca. Stres yüzünden çıkıyor galiba stres yaptığım başka seyler vardı bunay rahatım
Galiba ya gelenler yeni kişilerAynen benim de öyle 8 adet hap verdi bakalım ne olacak kullanmaya başladım inşallah Temmuz ayında gebe olurum sende bu ay olursun grupta biz kaldık sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?