Yok canım bende görmüyorum öyle denedim bu ay 2 kere deneme oldu pek sanmıyorum o yüzden sadece reglden önce ovülasyon çıkınca acaba yumurtlama mı dedimGaliba ya gelenler yeni kişilersağlık olsun inşallah bizde o haberi kısa sürede duyarız canım benim amin amin buarada adet yakını ovulasyon testi koyu çıkıyor ben kaç kere düştüm o duruma.. boşver gebelik testi de belli ederdi onda pek bişey göremedim ama bilemiyorum sen goruyo musun gölgelik.. o marka çok hassastir
Bi de benAynen benim de öyle 8 adet hap verdi bakalım ne olacak kullanmaya başladım inşallah Temmuz ayında gebe olurum sende bu ay olursun grupta biz kaldık sadece
Ben geçen ay iki gün pik görmüştüm. 2. Pik gününden tam 14 gün sonra adet oldum. Muhtemelen yumurtlama gecikiyor sizinde o yüzden adet günü de geç geliyor.Testler böyle 20. Gundemı yunurtliycam anlamadımki son aylarda zaten hep adete yakın goruyodum o sıvıyı acaba o yüzden mi gec adet oluyodun gec yumutlayıp
Hiç belli olmaz canım regl olana kadar umut var diyolar .. rabbim hayırlısıyla nasıl etsinYok canım bende görmüyorum öyle denedim bu ay 2 kere deneme oldu pek sanmıyorum o yüzden sadece reglden önce ovülasyon çıkınca acaba yumurtlama mı dedimgeçen bana tuhaf geçti reglim bu ay da öyle geçmez inşallah
Bayramda pek değerlendiremedim çünkü maalesef kayınvalidemdeydik amin inşallah kuzum bu ay da biz bu gruba güzel haberler veririz pek umudum yokta acaba ovülasyon pil e yakın çıktı acaba yumurtlama mı olacak dedimHiç belli olmaz canım regl olana kadar umut var diyolar .. rabbim hayırlısıyla nasıl etsinher ay yeni başlangıçti düşünme bunay güzel şeyler getirsin güzel haberler alalım.. sen benden önceymis adetin.. benim yeni bitit degerlendirmeler
Amin aminBayramda pek değerlendiremedim çünkü maalesef kayınvalidemdeydik amin inşallah kuzum bu ay da biz bu gruba güzel haberler veririz pek umudum yokta acaba ovülasyon pil e yakın çıktı acaba yumurtlama mı olacak dedim
Ayyy inşallah sende bu ay hamile kalırsın canım biz çok eski gruptaydıkBi de ben
İnşallah öyle olurBen geçen ay iki gün pik görmüştüm. 2. Pik gününden tam 14 gün sonra adet oldum. Muhtemelen yumurtlama gecikiyor sizinde o yüzden adet günü de geç geliyor.
Bu ay yumurtlama takibi yapmadım. Ama akıntı ve belirtilere göre 20. Gün (cuma ) yumurtlama oldu. Şuan ağrılarım var ama her ay oluyor. Hatta bugün adet ağrım bile vardı.
Bide bu innovita çok hassas ben laboquick ile denemiştim onda o kadar belirgin bir silik çıkmamıştı .Ayy hiç bilmiyorum ki canım kaşığım da ağrıyor belki adet olacağım ondan öyle daha önce adete yakın hiç yapmadım ovülasyon testini falan belki ondandır
Mesela Laboquick ile ovülasyon yaptığımda çok belirgin olmuyor ama innovita baya belirgin yumurtlama da neyse umudum yok zaten 2 gün kaldı Regle deBide bu innovita çok hassas ben laboquick ile denemiştim onda o kadar belirgin bir silik çıkmamıştı .
Ayy inşallah güzel vakitte Rabbim nasip eder san da bu ay bayram olması dolayısıyla bende pek değerlendirme yapamadım açıkçasıBende varım kızlar eskiden kalanben bıraktım yaa yumurtlama testle takip su bu bu ay saldım reglime 13 gün var ama değerlendirme dahi yapmiuorim mümkün olduğunca erteliyorum resete ihtiyacımız var hepimizin.. tahminlere göre bu hafta içinde yumurtlama olması lazm akıntı vs basladi ama hicc umursamiyorum yaa Rabbım en doğru zamanı bilio diyelim
Yaaa yapma canım bu yola hep beraber girdik bak 9 aydır deniyorum o kadar şey çıktı şekerim yüksek prolaktin yüksek hsg çektirdim amh sınırda ben hala umutluyum sen de yapma umudunu kaybetmeBen pes ediyorum kızlar gebelik yok ve yumurtlamam gayet iyi herşey yolun da dedi doktor ama cidden bıktım usandım bırakıyorum ovulasyon testlerini takviyeleri filan Rabbim verirse olur olmazsa da yapacak bişey yok hepiniz için dua edicem namazlarım da kendinize iyi bakın
Ahh canım evet sende burdasınBende varım kızlar eskiden kalanben bıraktım yaa yumurtlama testle takip su bu bu ay saldım reglime 13 gün var ama değerlendirme dahi yapmiuorim mümkün olduğunca erteliyorum resete ihtiyacımız var hepimizin.. tahminlere göre bu hafta içinde yumurtlama olması lazm akıntı vs basladi ama hicc umursamiyorum yaa Rabbım en doğru zamanı bilio diyelim
Aynenn canım bide laboquickte insan tam anlamıyor ki bence innovita daha iyi bu durumda ben öyle düşünüyorum.. hadi hayırlısı bakalım yarın bir test daha yap istersenMesela Laboquick ile ovülasyon yaptığımda çok belirgin olmuyor ama innovita baya belirgin yumurtlama da neyse umudum yok zaten 2 gün kaldı Regle de
pes ettim derken denemeler devam edecek takip etmiycem sadece söylemek istemiyorum ayıp olacak ama ben de bu koca varken deneme bitmez bizde reglimin bitmesini zor bekliyor bizim bir haftada anca 1 gün boş geçer belki de ondan olmuyor bir gün arayla yapmaya da karşı o gece boş geçtiyse sabahın körün de sırnaşır olacaksa olur zaten Rabbim büyükYaaa yapma canım bu yola hep beraber girdik bak 9 aydır deniyorum o kadar şey çıktı şekerim yüksek prolaktin yüksek hsg çektirdim amh sınırda ben hala umutluyum sen de yapma umudunu kaybetme
Ayy ahahhahapes ettim derken denemeler devam edecek takip etmiycem sadece söylemek istemiyorum ayıp olacak ama ben de bu koca varken deneme bitmez bizde reglimin bitmesini zor bekliyor bizim bir haftada anca 1 gün boş geçer belki de ondan olmuyor bir gün arayla yapmaya da karşı o gece boş geçtiyse sabahın körün de sırnaşır olacaksa olur zaten Rabbim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?