9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Ayy ahahhaha her gün değilde işte günaşırı ilerlemek daha mantıklı sperm kalitesi açısından
yani 48 yaşın da ama kendine bakar zaten onda bir sorun çıkmadı sperm kalitesin de filan evlenince durulur yaşı ilerledi durulur dedim ama yok aynı tas aynı hamam

yani 48 yaşın da ama kendine bakar zaten onda bir sorun çıkmadı sperm kalitesin de filan evlenince durulur yaşı ilerledi durulur dedim ama yok aynı tas aynı hamam
Ayy maşallah kız derler ya 40 dan sonrası için bir laf vardır ispatlanmis bişey demekki

Aynenn canım bide laboquickte insan tam anlamıyor ki bence innovita daha iyi bu durumda ben öyle düşünüyorum.. hadi hayırlısı bakalım yarın bir test daha yap istersen
Aynen canım bakalım bende perşembe regl bekleyeceğim bugün bakayım tekrar ovülasyon var mı diye

Maşallah diyeyim bizde pek olmuyor o strese koyamamak için akışına bırakarak ilişki deniyorum önceden sürekli takip ederek yapıyordum eşim de sıkılıyordu bu aydan sonra akışına bırakarak devam edeceğiz

bir gün ara ile olsun diyince bunalıma giriyor neyse ki ben de aynıyım :) ama işte anne olmak istediğim için bir gün ara vererek denemek nasip olmuyor dün gece çok yorgundu uyku sersemi bişeyler yapmaya çalıştı ama olmadı :) bu akşam konuşucam pek çocuk isteği yok ben istiyorum diye istiyor

Walla benim ki aşırı istiyor çocuk ama yine de fazla strese de girmek istemiyor

Ovulasyon 2 ay kullandım cnm ben o testi de burda öğrendim ztn de vücudumdan suphelenince test yaptım evet yumurtlamaydi falan di derken bide psikoloji olarak o gün ilişki olur mu olmaz mı oldu acaba bebek oldu mu amann yalancı pozitifler kimyasal gerçekten resete ihtiyaç var Allah ne zmn isterse o zmn hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Oğlumda cok bilgisiz hamile kalmışım ben mesela onu farkettim burda bi dunya şey öğrenince o zamanlar takvim uygulaması kullanıyordum baktim yaziyor yumurtalama günü en yüksek falan bi defadan bisey olmaz dedim denedim çok şükür oldu yani o yuzden cok da üstüne düşmeyelim bence artık rahata relaxa kavuşmamız lazım

Kızlar jel akıntım gelmeye başladı o gelince kac günde yumurtluyosunuz
Ben geldiği ilk günden sayıyorum genelde 3.gün yumurtlama görüyorum .. hatta bu ay akıntım geldi teste başladım ve toplamda 4 test kullanmış oldum yumurtlama ve çatlama olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…