yani 48 yaşın da ama kendine bakar zaten onda bir sorun çıkmadı sperm kalitesin de filan evlenince durulur yaşı ilerledi durulur dedim ama yok aynı tas aynı hamamAyy ahahhahaher gün değilde işte günaşırı ilerlemek daha mantıklı sperm kalitesi açısından
Ayy maşallah kız derler ya 40 dan sonrası için bir laf vardıryani 48 yaşın da ama kendine bakar zaten onda bir sorun çıkmadı sperm kalitesin de filan evlenince durulur yaşı ilerledi durulur dedim ama yok aynı tas aynı hamam
Aynen canım bakalım bende perşembe regl bekleyeceğim bugün bakayım tekrar ovülasyon var mı diyeAynenn canım bide laboquickte insan tam anlamıyor ki bence innovita daha iyi bu durumda ben öyle düşünüyorum.. hadi hayırlısı bakalım yarın bir test daha yap istersen
Maşallah diyeyim bizde pek olmuyor o strese koyamamak için akışına bırakarak ilişki deniyorum önceden sürekli takip ederek yapıyordum eşim de sıkılıyordu bu aydan sonra akışına bırakarak devam edeceğizpes ettim derken denemeler devam edecek takip etmiycem sadece söylemek istemiyorum ayıp olacak ama ben de bu koca varken deneme bitmez bizde reglimin bitmesini zor bekliyor bizim bir haftada anca 1 gün boş geçer belki de ondan olmuyor bir gün arayla yapmaya da karşı o gece boş geçtiyse sabahın körün de sırnaşır olacaksa olur zaten Rabbim büyük
Bak canım banada foto atAynen canım bakalım bende perşembe regl bekleyeceğim bugün bakayım tekrar ovülasyon var mı diye
bir gün ara ile olsun diyince bunalıma giriyor neyse ki ben de aynıyım :) ama işte anne olmak istediğim için bir gün ara vererek denemek nasip olmuyor dün gece çok yorgundu uyku sersemi bişeyler yapmaya çalıştı ama olmadı :) bu akşam konuşucam pek çocuk isteği yok ben istiyorum diye istiyorMaşallah diyeyim bizde pek olmuyor o strese koyamamak için akışına bırakarak ilişki deniyorum önceden sürekli takip ederek yapıyordum eşim de sıkılıyordu bu aydan sonra akışına bırakarak devam edeceğiz
Bana da böylesi denk geldi olsun diğer türlü olmasından iyidir yine şükrediyorum halime :)))))))))))))Ayy maşallah kız derler ya 40 dan sonrası için bir laf vardırispatlanmis bişey demekki
İyidir iyidir zarar gelmez sanmam hahahahBana da böylesi denk geldi olsun diğer türlü olmasından iyidir yine şükrediyorum halime :)))))))))))))
Walla benim ki aşırı istiyor çocuk ama yine de fazla strese de girmek istemiyorbir gün ara ile olsun diyince bunalıma giriyor neyse ki ben de aynıyım :) ama işte anne olmak istediğim için bir gün ara vererek denemek nasip olmuyor dün gece çok yorgundu uyku sersemi bişeyler yapmaya çalıştı ama olmadı :) bu akşam konuşucam pek çocuk isteği yok ben istiyorum diye istiyor
Kızlar jel akıntım gelmeye başladı o gelince kac günde yumurtluyosunuzİyidir iyidir zarar gelmez sanmam hahahah
Bak canım banada foto at
Ya o gün ya da ertesi gün pik oluyor testteKızlar jel akıntım gelmeye başladı o gelince kac günde yumurtluyosunuz
Son adet tarihini mi soruyorsun ?Kızlar bat 23-24 Mayıs olan varmı aranızda
Ovulasyon 2 ay kullandım cnm ben o testi de burda öğrendimAhh canım evet sende burdasıninşallah güzel haberleri veririrz bu ay tabi rabbim ne zaman derse o zaman olacak inşallah o ay bu aydır ben 7 ay ovulasyon takibi yapmadım aynı hamam aynı tasti üç aydır şimdi kullanıyorum tam 1 yıl olacak
Ay Haziran yazacaktım Mayıs yazmışımSon adet tarihini mi soruyorsun ?
Cok fazla gaz sancım var yaYa o gün ya da ertesi gün pik oluyor testte
24 bat benim ama bu ayı değerlendiremedim bayramdan dolayı sadece çatlamayı değerlendirdimSon adet tarihini mi soruyorsun ?
Ben geldiği ilk günden sayıyorum genelde 3.gün yumurtlama görüyorum .. hatta bu ay akıntım geldi teste başladım ve toplamda 4 test kullanmış oldum yumurtlama ve çatlama olarak.Kızlar jel akıntım gelmeye başladı o gelince kac günde yumurtluyosunuz
Ya koyu bayağı ama ben geçen ay böyle görüp ne Yumurtlama gördüm ne de gebelik.. yarın ya da regl günü erken gebelik testi yap bakalımEki Görüntüle 3606016 Bak canım bugünde böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?