9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Doğrudur canım valla ben inanılmaz rahatim ama olmadı. Kimyasal yaşadım doktor bundan sonra beklenir dedi bekliyorum ne zaman olacaksa hayırlısı diyorum.. hiç öyle stres yapıp sürekli test yapan biri de olmadım burda her şeyi okumusumdur öğrenmişimdir dediğin gibi ama beni hiç stres boyutuna getirmedi umudum aşırı fazla.. inşallah stres boyutuna gelmeden rabbim nasip eder... Hepimize Allah sabır versin gebelik nasip etsin

Ya koyu bayağı ama ben geçen ay böyle görüp ne Yumurtlama gördüm ne de gebelik.. yarın ya da regl günü erken gebelik testi yap bakalım
Canın sabah kalktığımda kahverengi lekelenme gördüm büyük bir ihtimalle regl oluyorum sökülürüm yarına kadar bu ay da nasip olmadı diğer aya kaldı

Canın sabah kalktığımda kahverengi lekelenme gördüm büyük bir ihtimalle regl oluyorum sökülürüm yarına kadar bu ay da nasip olmadı diğer aya kaldı
arife günü benim de kahverengi lekelenme başladı ben de sökülürüm diye bekledim ama 3 gün lekeler kesildi minik koyu kahve lekelenme oldu ben de tabi gebelik filan yok ama yumurtlamam olmuş ve gayet sağlıklı dedi doktor sanırım aşırı stres yaptım ben o yüzden ovulasyon testi yapmıycam artık

Walla benim ki aşırı istiyor çocuk ama yine de fazla strese de girmek istemiyor
yaşından dolayı istemiyor benim ki çok yaşlıyım çocuk bana dede mi desin diyor bu arada yaşını hiç göstermiyor en fazla 35 yaşında gibi ama gel de anlat bunu neyse o istemezse istemesin ben istiyorum valla

Ay Haziran yazacaktım Mayıs yazmışım 1 sene bitince aylar çorba oldu bende beklenen adet tarihini sormak istemiştim
Doğrudur canım. Benim normalde 21 Haziran. Ama tahmini bu ay geç 6 gün yumurtlama oldu. O yüzden 27 Haziran görünüyor şuan

Doğrudur canım. Benim normalde 21 Haziran. Ama tahmini bu ay geç 6 gün yumurtlama oldu. O yüzden 27 Haziran görünüyor şuan
Anladım yumurtlamaya göre değişiyor gerçekten tarihler geçen ay bende erken yumurtlama görmüştüm erken adet oldum yarın ben bir testmi yapsam acaba diyorum 9 Haziran'da testim epey koyuydu o gece yada bir sonraki sabah 10 nunda siliklesti yarın 10. Gün oluyor cikarmiki

9 haziranda eve geldiğimde ovulasyon testi koyuya çok yakında değerlendirdim ertesi günü koyulaşır herhalde dedim baktım silikleşti
Aynıyız o zaman canım 12. Gün 8 Haziran 13. Gün 9 Haziran bu testlerden sonra 9 Haziran gece yaptım tam pikmiydi hala silikmiydi anlayamadım 10 nundada siliklesmisti 8-9-10 Haziran gece 3 gün değerlendirebildik bizde

Eklentiler

• IMG_20250610_171626.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 33
Ben de ne zaman yumurtlama testi yapsam tam 14 gün sonra adet oldum. Bu ay test kullanmadim. Ama 20. Gün yumurtlama oldu gibi geliyor.
Eğer varsa 10. Gün silikte olsa çıkıyor genellikle. Ama en dogrusu adet geçerse ya da adet günü falan yapmak. 10. Gün çıkmayıp gebe olan da var. Ben de dayanamıyorum erkenden yapıyorum elimde test varsa hele.
Belirtilerin var mı

Evet bende öyleyim yumurtlamadan 13-14 gün sonra adet oluyorum bazen geç yumurtlama oluyor takip ettiniz ovulasyon testiyle degilmi ? Bende ilk aylar öyleydim ama sonra 1 gün kala yada adet günü yapmaya başladım şuan belirti yok sadece kasık batması var onunda bir çok sebebi olabiliyor bu ay tek ümidim vitamin değerlerim düzeldi prolaktin için düzenli dostinex içtim ayriyetten inositol takviyesi verdi doktorum o yüzden umitliyim kaliteli yumurta olmuştur belki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…