Doğrudur canım valla ben inanılmaz rahatim ama olmadı. Kimyasal yaşadım doktor bundan sonra beklenir dedi bekliyorum ne zaman olacaksa hayırlısı diyorum.. hiç öyle stres yapıp sürekli test yapan biri de olmadım burda her şeyi okumusumdur öğrenmişimdir dediğin gibi ama beni hiç stres boyutuna getirmedi umudum aşırı fazla.. inşallah stres boyutuna gelmeden rabbim nasip eder... Hepimize Allah sabır versin gebelik nasip etsinOvulasyon 2 ay kullandım cnm ben o testi de burda öğrendimztn de vücudumdan suphelenince test yaptım evet yumurtlamaydi falan di derken bide psikoloji olarak o gün ilişki olur mu olmaz mı oldu acaba bebek oldu mu amann yalancı pozitifler kimyasal gerçekten resete ihtiyaç var Allah ne zmn isterse o zmn hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Oğlumda cok bilgisiz hamile kalmışım ben mesela onu farkettim burda bi dunya şey öğrenince o zamanlar takvim uygulaması kullanıyordum baktim yaziyor yumurtalama günü en yüksek falan bi defadan bisey olmaz dedim denedim çok şükür oldu yani o yuzden cok da üstüne düşmeyelim bence artık rahata relaxa kavuşmamız lazım
Canın sabah kalktığımda kahverengi lekelenme gördüm büyük bir ihtimalle regl oluyorum sökülürüm yarına kadar bu ay da nasip olmadı diğer aya kaldıYa koyu bayağı ama ben geçen ay böyle görüp ne Yumurtlama gördüm ne de gebelik.. yarın ya da regl günü erken gebelik testi yap bakalım
Bende oyle yapayım bıde yumurtalıklarımda nasıl gaz sancısı varBen geldiği ilk günden sayıyorum genelde 3.gün yumurtlama görüyorum .. hatta bu ay akıntım geldi teste başladım ve toplamda 4 test kullanmış oldum yumurtlama ve çatlama olarak.
Canın sabah kalktığımda kahverengi lekelenme gördüm büyük bir ihtimalle regl oluyorum sökülürüm yarına kadar bu ay da nasip olmadı diğer aya kaldı
arife günü benim de kahverengi lekelenme başladı ben de sökülürüm diye bekledim ama 3 gün lekeler kesildi minik koyu kahve lekelenme oldu ben de tabi gebelik filan yok ama yumurtlamam olmuş ve gayet sağlıklı dedi doktor sanırım aşırı stres yaptım ben o yüzden ovulasyon testi yapmıycam artıkCanın sabah kalktığımda kahverengi lekelenme gördüm büyük bir ihtimalle regl oluyorum sökülürüm yarına kadar bu ay da nasip olmadı diğer aya kaldı
yaşından dolayı istemiyor benim ki çok yaşlıyım çocuk bana dede mi desin diyor bu arada yaşını hiç göstermiyor en fazla 35 yaşında gibi ama gel de anlat bunu neyse o istemezse istemesin ben istiyorum vallaWalla benim ki aşırı istiyor çocuk ama yine de fazla strese de girmek istemiyor
Sağlık olsun canım rabbim bizede nasip edecektir elbetteCanın sabah kalktığımda kahverengi lekelenme gördüm büyük bir ihtimalle regl oluyorum sökülürüm yarına kadar bu ay da nasip olmadı diğer aya kaldı
Test yaptın mı bugün nasıldı belki bugündür yumurtlamaBende oyle yapayım bıde yumurtalıklarımda nasıl gaz sancısı var
Doğrudur canım. Benim normalde 21 Haziran. Ama tahmini bu ay geç 6 gün yumurtlama oldu. O yüzden 27 Haziran görünüyor şuanAy Haziran yazacaktım Mayıs yazmışım1 sene bitince aylar çorba oldu bende beklenen adet tarihini sormak istemiştim
Test yaptın mı peki. Benim yumurtlama gunlerinde bağırsak hareketlerim yavaşlıyorCok fazla gaz sancım var ya
Çatlama günündeki ilişkiyle hamile kalanlar da var. Belli olmaz24 bat benim ama bu ayı değerlendiremedim bayramdan dolayı sadece çatlamayı değerlendirdim
Belim okadar kotukı ama test böyleTest yaptın mı bugün nasıldı belki bugündür yumurtlama
EvetTest yaptın mı peki. Benim yumurtlama gunlerinde bağırsak hareketlerim yavaşlıyor
Anladım yumurtlamaya göre değişiyor gerçekten tarihler geçen ay bende erken yumurtlama görmüştüm erken adet oldumDoğrudur canım. Benim normalde 21 Haziran. Ama tahmini bu ay geç 6 gün yumurtlama oldu. O yüzden 27 Haziran görünüyor şuan
Hangi gün çatlama oldu acaba sizin24 bat benim ama bu ayı değerlendiremedim bayramdan dolayı sadece çatlamayı değerlendirdim
9 haziranda eve geldiğimde ovulasyon testi koyuya çok yakında değerlendirdim ertesi günü koyulaşır herhalde dedim baktım silikleştiHangi gün çatlama oldu acaba sizin
Aynıyız o zaman canım 12. Gün 8 Haziran 13. Gün 9 Haziran bu testlerden sonra 9 Haziran gece yaptım tam pikmiydi hala silikmiydi anlayamadım 10 nundada siliklesmisti 8-9-10 Haziran gece 3 gün değerlendirebildik bizde9 haziranda eve geldiğimde ovulasyon testi koyuya çok yakında değerlendirdim ertesi günü koyulaşır herhalde dedim baktım silikleşti
Daha tam yumurtlama olmamış canım. Sıvı alımına dikkat ediyorsun di mi ?
Ben de ne zaman yumurtlama testi yapsam tam 14 gün sonra adet oldum. Bu ay test kullanmadim. Ama 20. Gün yumurtlama oldu gibi geliyor.Anladım yumurtlamaya göre değişiyor gerçekten tarihler geçen ay bende erken yumurtlama görmüştüm erken adet oldumyarın ben bir testmi yapsam acaba diyorum 9 Haziran'da testim epey koyuydu o gece yada bir sonraki sabah 10 nunda siliklesti yarın 10. Gün oluyor cikarmiki
Evet bende öyleyim yumurtlamadan 13-14 gün sonra adet oluyorum bazen geç yumurtlama oluyor takip ettiniz ovulasyon testiyle degilmi ? Bende ilk aylar öyleydim ama sonra 1 gün kala yada adet günü yapmaya başladım şuan belirti yok sadece kasık batması var onunda bir çok sebebi olabiliyor bu ay tek ümidim vitamin değerlerim düzeldi prolaktin için düzenli dostinex içtim ayriyetten inositol takviyesi verdi doktorum o yüzden umitliyim kaliteli yumurta olmuştur belki diyeBen de ne zaman yumurtlama testi yapsam tam 14 gün sonra adet oldum. Bu ay test kullanmadim. Ama 20. Gün yumurtlama oldu gibi geliyor.
Eğer varsa 10. Gün silikte olsa çıkıyor genellikle. Ama en dogrusu adet geçerse ya da adet günü falan yapmak. 10. Gün çıkmayıp gebe olan da var.Ben de dayanamıyorum erkenden yapıyorum elimde test varsa hele.
Belirtilerin var mı
Sabah ılk ıdrarı yapıp ıkıncıyle test 18 gunun bugunDaha tam yumurtlama olmamış canım. Sıvı alımına dikkat ediyorsun di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?