9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Testle takip ettigim zamanlar 14 gün sonra adet oldum. Ama bu ay test kullanmadim. Belirtilere göre tahminim 20. Gün oldu. Benim ilk gebeligimde 11. Gün normal test negatifti. 2 gün silik gördüm. 2. Gebelikte 11. Gün erken gebelikle pozitif gördüm. Ama o boş gebelikle sonuçlandı.
İnositol ben geçen ay kullandım. Testlerde 2 gün pik gördüm. Ama 14. Gün adet oldum. Yumurta kalitesi olarak ise yaradığını düşünüyorum ama. Kalan iki paketini bu ay kullandım. Nasip artık

Evet bende iki gün oldu sanki benimde pik ben yumurtlamaya kadar kullanıp bıraktım hatamı ettim acaba devam etmek gerekiyor muydu 1 haftadır içmiyorum

Evet bende iki gün oldu sanki benimde pik ben yumurtlamaya kadar kullanıp bıraktım hatamı ettim acaba devam etmek gerekiyor muydu 1 haftadır içmiyorum
Onu hiç bilmiyorum canım. Ben kulandim ama adete kadar. Diğer ay yumurtasını geliştirir en azından diye bu ay yumurtlama akıntısını çok gördüm mesela. En son ki gebelikte öyle olmuştu o ay gebelik oluştu. Bu ay da o ay ki gibi oldu. Uzun zamandır varla yok arası geliyordu

Anladım bence o zaman bu ay sizin şansınız yüksek inşallah gene gebelik elde edersiniz ben hiç yumurtlama akıntısı görmüyorum yumurta takibindede 11mm oluyordu yumurta günde 1-2mm geliştiği için doktor 3-4 gün sonra çağırıyordu çatlama iğnesi için çatlamış oluyordu bence benim yumurtalarim belirli bir oldugunluga gelmeden çatlıyor hiç 11mm üzeri göremedik femara klomende kullandım doktor değiştirdim oda takviyeleri verdi kilo ver dedi vitaminlerini düzeltti 3-4 ay sonra aşılama dedi şuan ilk ayim bakalım

İnşallah aşılamaya gerek kalmaz. Benimde baya kilom var geçen sene 20 kilo verince adetlerim düzene girmişti. 5. Ay gebelik oldu. Kilo gerçekten kaliteyi etkiliyor.

Banada procertin women önerdi içtim bu ay ama daha bısey yok

ben de geçen aydan beri yumurtlama akıntısı görüyorum yoğun olarak folikasit ve takviyeleri 3 ay kullanmak gerekiyormuş benim 3 ayım bu ay takviyemi değiştirdi my force kullandım 2 ay proxyfemin verdi my force daha pahalı bu arada arada 1bin tl fark var

İnşallah aşılamaya gerek kalmaz. Benimde baya kilom var geçen sene 20 kilo verince adetlerim düzene girmişti. 5. Ay gebelik oldu. Kilo gerçekten kaliteyi etkiliyor.
Evet kilo çok etkiliyor benimde 20-25kg vermem gerek en az ters rahim çıktı perde çıktı prolaktin çıktı engel olan herşey mevcut resmen test yaptım bugün negatif adeti bekleyeceğim artık

Regl oldum canım malesef bu ay elendim yaa inşallah senden güzel haberler gelir ovülasyon niye öyle gösterdi anlamadım
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için... Demiştim sana bendede oldu ve regl olmuştum.. burda herkes söylüyor adet yakını koyu çıkıyormuş o test

Bende foliborn my force kullandım doktorum önerdi yumurtlamaya kadar kullanabildim siz yumurtlama sonrası devam ettiniz mi ?

Banada procertin women önerdi içtim bu ay ama daha bısey yok
Ben o takviyeyi hiç bilmiyorum ama bu takviyeler en az 3 ay kullanmak gerekiyor
Eşin hiç test vermiş miydi. Belki onun değerleri azdır ? Bazen bu tarz şeyleri eşli kullanmak gerekiyor
Evet kilo çok etkiliyor benimde 20-25kg vermem gerek en az ters rahim çıktı perde çıktı prolaktin çıktı engel olan herşey mevcut resmen test yaptım bugün negatif adeti bekleyeceğim artık
Ters rahim için bir gebenin günlüğü yüzüstü pozisyon etkili diyordu. Hiç duydun mu bilmiyorum. Ama bir bakmanı öneririm

Ters rahım bendede var doktor hıcbır engel olmadığını özellike 2 kere gıttım oyle söyledi yunurtsliklarin da normal dedı prolaktin sadece bı ay yuksektı 38 stresten cok etkılenır gebelık dedı o yüzden de olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…