Benimde prolaktin 1 senedir 50-60 Lara çıkıyor ilaç kullanıyorum düşüyor sonra gene çıkıyor prolaktinde engel tabiki en büyük engel o hattaTers rahım bendede var doktor hıcbır engel olmadığını özellike 2 kere gıttım oyle söyledi yunurtsliklarin da normal dedı prolaktin sadece bı ay yuksektı 38 stresten cok etkılenır gebelık dedı o yüzden de olmuyor
Evet yüzüstü deneme yapıyoruz 2 aydır bu 3. Ay ama bir etkisi olmadı henüz bendeBen o takviyeyi hiç bilmiyorumama bu takviyeler en az 3 ay kullanmak gerekiyor
Eşin hiç test vermiş miydi. Belki onun değerleri azdır ? Bazen bu tarz şeyleri eşli kullanmak gerekiyor
Ters rahim için bir gebenin günlüğü yüzüstü pozisyon etkili diyordu. Hiç duydun mu bilmiyorum. Ama bir bakmanı öneririm
Prolaktinim bi türlü inmedi ilaçta kullandım 45 de şuan şekerim de yüksek 35 yaşında olmayan şey kalmadı stres hep tüm belirtiler ya umarım çocuk sahibi olurum o duyguyu yaşarızBenimde prolaktin 1 senedir 50-60 Lara çıkıyor ilaç kullanıyorum düşüyor sonra gene çıkıyor prolaktinde engel tabiki en büyük engel o hatta
Koyulaşmiş görünüyor canım devam et
İlk cocugunmu canım benim oğlum var 4 yaşında ilk denemede olmuştu 1 senedir 2. İçin uğraşıyoruz olmuyorProlaktinim bi türlü inmedi ilaçta kullandım 45 de şuan şekerim de yüksek 35 yaşında olmayan şey kalmadı stres hep tüm belirtiler ya umarım çocuk sahibi olurum o duyguyu yaşarız
Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak 9 aydır deniyoruz bakalım 35 yaşındayım bakalım ne zaman olacakİlk cocugunmu canım benim oğlum var 4 yaşında ilk denemede olmuştu 1 senedir 2. İçin uğraşıyoruz olmuyor
Rabbim burada isteyen herkese tattırsın annelik duygusunuAllah nasip ederse ilk çocuğum olacak 9 aydır deniyoruz bakalım 35 yaşındayım bakalım ne zaman olacak
2 ay kullandım ben bu ay proxyfemin kullanıyorum 3 ay kullanmak gerekiyor en az bu takviyeleri ve folikasit OMEGA kullanıyorum ekstra olarakBende foliborn my force kullandım doktorum önerdi yumurtlamaya kadar kullanabildim siz yumurtlama sonrası devam ettiniz mi ?
Evet eşimde test verdi ve gayet sağlıklı çıktı benden 10 yaş büyük bir de ama o sürekli keçiboynuzu pekmezi kullanır sigara alkol yok çay kahve içmez ama deli gibi her akşam büyük paket kabak çekirdeği yiyorBen o takviyeyi hiç bilmiyorumama bu takviyeler en az 3 ay kullanmak gerekiyor
Eşin hiç test vermiş miydi. Belki onun değerleri azdır ? Bazen bu tarz şeyleri eşli kullanmak gerekiyor
Ters rahim için bir gebenin günlüğü yüzüstü pozisyon etkili diyordu. Hiç duydun mu bilmiyorum. Ama bir bakmanı öneririm
Kızlar hepınızın yorumunu beklıyorum bakın bu benım 18 mayıs da yaptıgım ılk ovulasyon testım 12 mayısda regl oldun 18 ınde bıttı ama cok degısık regldı kahverengi devam ettı cok az dondu kırmızıya bende biter bitmez obulasyona basladım boyle çıkmıştı anlıyorum ki ben 18 mayısda dırek regl biter bıtmez yumurtladım o gunu degerlendırdık ama sonrasında 1 hazıranda yanı tam 14 gun sonra 18 ınden tam 14 gun sonra ben tekrar regl oldum kızlar anlıyorumkı 18 mayısda ben yumurtlamısım ama farketmemısım 1 haziranda neden hemen oldun dıye sorgulsmıstım oda bır tuhaf regldı zaten pembe sekılde sürdü ve bıttı o gunden berı ovulasyon yapıyorum sımdı hala yumurtlama göremedim ama ben geçen ayda yumurtlamadım sanıp üzülüyodum birinci resim dırek ılk 2 ovulasyon testım zaten 2. Resımde sonrasında 1 hazrırana kadar yaptıklarım onun kadar belırgun olmamıstıEvet evet regl bitince çabuk geliyor yumurtlama
Neden sürekli seni sıkıştırdığı anlaşıldıEvet eşimde test verdi ve gayet sağlıklı çıktı benden 10 yaş büyük bir de ama o sürekli keçiboynuzu pekmezi kullanır sigara alkol yok çay kahve içmez ama deli gibi her akşam büyük paket kabak çekirdeği yiyor
Amin inşallah canımRabbim burada isteyen herkese tattırsın annelik duygusunuprolaktin tamamen stresten benimde 1 senedir düşüp iniyor ister istemez stres oluyoruz aslında ama olmamamız lazım neler denedim kürler yumurta takibi hsg bir iki aya aşılama yapacağız muhtemelen bizde artık
Canım bence de 18. Yumurtlama olmuş. Belki yine adetten hemen sonra oldu yumurtlamaKızlar hepınızın yorumunu beklıyorum bakın bu benım 18 mayıs da yaptıgım ılk ovulasyon testım 12 mayısda regl oldun 18 ınde bıttı ama cok degısık regldı kahverengi devam ettı cok az dondu kırmızıya bende biter bitmez obulasyona basladım boyle çıkmıştı anlıyorum ki ben 18 mayısda dırek regl biter bıtmez yumurtladım o gunu degerlendırdık ama sonrasında 1 hazıranda yanı tam 14 gun sonra 18 ınden tam 14 gun sonra ben tekrar regl oldum kızlar anlıyorumkı 18 mayısda ben yumurtlamısım ama farketmemısım 1 haziranda neden hemen oldun dıye sorgulsmıstım oda bır tuhaf regldı zaten pembe sekılde sürdü ve bıttı o gunden berı ovulasyon yapıyorum sımdı hala yumurtlama göremedim ama ben geçen ayda yumurtlamadım sanıp üzülüyodum birinci resim dırek ılk 2 ovulasyon testım zaten 2. Resımde sonrasında 1 hazrırana kadar yaptıklarım onun kadar belırgun olmamıstı
Yok canım 6 Haziran'dan beri test yapıyorum yanı adet bıttıgı gunden berıCanım bence de 18. Yumurtlama olmuş. Belki yine adetten hemen sonra oldu yumurtlama
Neden sürekli seni sıkıştırdığı anlaşıldıbence akşam pik olmuş bugün çatlamış yumurtan.
Evet çatlama da da ilişki öneriliyorBu akşam da ilişki olmalı mı ? genelde silikleşince pek üstüne düşmüyorum
Hayırlı olsunKızlar akşam test yaptım böyle varla yok arası flashla zor gorunuyordu kan verdim 25 çıktısize neler denedigimi anlatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?